2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 24 kasımda beta hcg 15 ile öğrendim 27 kasımda doktora gittim bana bebek 2 haftalık falan muhtemelen dedi🤗 benim şu an 5 haftalık falan sanırım
2haftada yumurtanın büyüme süresinide katıyorlar aslında 4haftalık oluyorsunuz doktor 2haftalık dediği zaman. ilk 2 hafta zaten yumurtanın oluşma süresi oluyor

Doktor bugün bana keseye bakarken boş gebelik olmayacağını gösteren yapı oluşmuş dedi. Kastettiği şey yolk sac mı oluyor acaba başka bişey mi?

Doktor bugün bana keseye bakarken boş gebelik olmayacağını gösteren yapı oluşmuş dedi. Kastettiği şey yolk sac mı oluyor acaba başka bişey mi?
Yolk sac muhtemelen. Hadi gozun aydin darisi kalp atisina. Darisi bizim bebelere

Benim Sat 22 ekim bende geç dollenme oldu yumurtlama tarihim 24 kasım düşün yani okadar gec 😂 yumurtlama tarihine gire hesaplıyorum bende 4 haftalik şuan
Benimde kafam karışıyor gerçekten 😁 sizinde benim gibi olmuş, olacağı varsa oluyor işte 🥰 de şok olmuştu sat 16 ekim deyince

2haftada yumurtanın büyüme süresinide katıyorlar aslında 4haftalık oluyorsunuz doktor 2haftalık dediği zaman. ilk 2 hafta zaten yumurtanın oluşma süresi oluyor
Evet biliyorum ama doktor öyle söyleyince bende bir şaşırmıştım, sanırım dediğiniz gibi yumurta süresini saymamış ☺️

Kizlar.bugun doktora gittim kalp atışı için kalbi atıyordu fakat kese beklediğim gibi buyumemis dedi salı günü tekrar çağırdı başına böyle bişey gelen varmı.bu arada adete gere 5h 6g hamileyim.

X