2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çıktım kızlar. Dış gebelik ihtimali yok kese yerleşmiş ama düşük kanamasıda olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi iğne yaptı progestan verdi hcg takibine gerek yok daha neler dedi. Bol dua bol dinlenme
Çok şükür canım🙏 Dualarımız seninle inşallah sağlıcakla alacaksn kucağına yavrunu 🙏 iyice dinlen geçecek bu günler de

Çıktım kızlar. Dış gebelik ihtimali yok kese yerleşmiş ama düşük kanamasıda olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi iğne yaptı progestan verdi hcg takibine gerek yok daha neler dedi. Bol dua bol dinlenme
Çok geçmiş olsun 🌸 güzelce dinlen. Dış gebelik kese göründüyse imkansız bir seçenekti zaten. Kese etrafında kanama alanı yoksa için rahat olsun ☺️

Oh cok sukur. Dinlen canim bolca scok sevindim

Ay seni yerim dün geceden beri beni rahatlatıyorsunuz valla kızlar hepinizden Allah razı olsun 🙏🏼
Hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah canım 🥺
Ne demek canımm valla akşam çok üzüldüm dua ettim 🤗 doktorlar bazen gereksiz korku veriyorlar benimde 22 ekim son adet ama baya bi geç dollenme yumurtlamayı ben 24 kasımda gordum düşün yani doktor ogun hemen kimyasal vs dedi durumu bildiğim için anlatınca olabilir dedi yani sen icini ferah tut inşaallah daha önce keseyi gordun dış gebelik ihtimali nasıl oluyor 🙄

Kızlar selam. Ben beta değerime baktırırken doktor tsh değerine de bakmış ve tsh değerim 2,97 çıkmış. Bu fazla bir değer mi sizce?

X