Bende oluyor canım. Ama çok sık değil. Mesela sağ kasığım daha sık oluyor.Arada bir sol kasığıma hafif ağrı vuruyor sizde de oluyor mu kızlar?
Benm oluyo. Uzun uzun daracik pantolon giyince oliyo mesela. Dun aksam.cok agrim vardi belden kasiktanArada bir sol kasığıma hafif ağrı vuruyor sizde de oluyor mu kızlar?
Belki seninki sağ tarafına yerleşmiştir. Bence bebeğin olduğu yer orası :)Bende oluyor canım. Ama çok sık değil. Mesela sağ kasığım daha sık oluyor.
Belki seninki sağ tarafına yerleşmiştir. Bence bebeğin olduğu yer orası :)
Maşallah, siz kaç haftalıkken gördünüz keseyi?
Sat a göre 5+1 ama doktor 2 hafta sonra kesim olarak söyleyeceğiz kaç haftalık olduğunu dedi.Maşallah, siz kaç haftalıkken gördünüz keseyi?
Sağlıcakla gelsin
Amin inşallah.Sağlıcakla gelsinYolk sac göründü mü acaba ?
Herkeste farklılık gösteriyor. Mesela benim bat 8 Kasım. Ama benim daha kan değerim 80 lerceCanım hepimizin yumurtlama tarihi, yumurtanın rahme yerleşme günü farklı. Benim kese 22 binlerde bile ultrasonda gözükmedi. Çevremde kime sorduysam normal erken gitmişsin doktora dedi. Önemli olam betahcg nin her iki günde sayının en az 2 kat katlanması. Yani bugün 1000 se iki gün sonra 2500 falan olmalı değerin
Benimki onda biri. Ben yarin bida kan vericem yaKızlar dün ilk defa kan vermiştim sonucun 50224 çıktı şoktayım bu kadar yüksek beklemiyordum
Maşallah son adet tarihiniz nedirKızlar dün ilk defa kan vermiştim sonucun 50224 çıktı şoktayım bu kadar yüksek beklemiyordum
Aslında en iyisini yapmışsınız çok bilip sormakta insanı strese sokuyor. Çok şükür o zaman bebekte oluşmaya başlamış, darısı bizim başımızaAmin inşallah.inanın hiç sormadım doktor da Bi şey demedi. Sadece bebeğin en köşe de oluşmaya başladığını falan söyledi.
Amin inşallahAslında en iyisini yapmışsınız çok bilip sormakta insanı strese sokuyor. Çok şükür o zaman bebekte oluşmaya başlamış, darısı bizim başımıza
Benim sag kasigim cok agriyor bazende sag bacagim cekiliyorArada bir sol kasığıma hafif ağrı vuruyor sizde de oluyor mu kızlar?
Benimde 7 bin cikti ben erken dollenmeye yoruyorum doktorda yuksek dedi ama kendi doktorun gormedi dahaKızlar dün ilk defa kan vermiştim sonucun 50224 çıktı şoktayım bu kadar yüksek beklemiyordum
29 Ekim normal değer mi ya korktum biraz açıkçasıMaşallah son adet tarihiniz nedir
Hayırlı olsun. Evet kese boyutu, daha çok minik annesiEki Görüntüle 2966864
Kese göründü benimde kızlar. Vajinal ultrasonla görebildik. Şuan herşey yolunda dedi doktor. Şu altta yazan 3mm kese boyutu mu?
Benimde 5+1 de 23034 çıktı dün. Çok anlamıyorum bu değerlerden.Kızlar dün ilk defa kan vermiştim sonucun 50224 çıktı şoktayım bu kadar yüksek beklemiyordum