Allahim korusun guzel haberlerle gel lutfen yaKızlar kanamam başladı dua edin hastaneye geçiyorum
Betanız kaçken göründü acaba kaç haftalıkEki Görüntüle 2966864
Kese göründü benimde kızlar. Vajinal ultrasonla görebildik. Şuan herşey yolunda dedi doktor. Şu altta yazan 3mm kese boyutu mu?
Rabbim yardımcın olsun bir şey yoktur inşAllahKızlar kanamam başladı dua edin hastaneye geçiyorum
Beta 800 küsürdü dün. 5+3 dedi bugün doktorum.Betanız kaçken göründü acaba kaç haftalık
Çok teşekkür ederim. Gösterdi kendini bakalımHayırlı olsun. Evet kese boyutu, daha çok minik annesi
Benimde 27 Ekim yarın bende kan vereyim merak ettim. En son geçen hafta 7000 lerdi29 Ekim normal değer mi ya korktum biraz açıkçası
Canim var mi bi haberKızlar kanamam başladı dua edin hastaneye geçiyorum
İnşallah yerleşme kanamasıdırCanim var mi bi haber
Geçen perşembe akşamı benden de leke gibi geldi açık pembe kanama sandım ama sanırım yerleşme cuma günü öğlenden sonra görmedim bı dahaİnşallah yerleşme kanamasıdır
Bende de 3. haftada oldu yerleşme kanaması, bakır renginde akıntı halinde gelmişti bi kere.Geçen perşembe akşamı benden de leke gibi geldi açık pembe kanama sandım ama sanırım yerleşme cuma günü öğlenden sonra görmedim bı daha
Pembeydi benden de gelenBende de 3. haftada oldu yerleşme kanaması, bakır renginde akıntı halinde gelmişti bi kere.
Çok şükür canımÇıktım kızlar. Dış gebelik ihtimali yok kese yerleşmiş ama düşük kanamasıda olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi iğne yaptı progestan verdi hcg takibine gerek yok daha neler dedi. Bol dua bol dinlenme
Çok geçmiş olsunÇıktım kızlar. Dış gebelik ihtimali yok kese yerleşmiş ama düşük kanamasıda olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi iğne yaptı progestan verdi hcg takibine gerek yok daha neler dedi. Bol dua bol dinlenme
Oh cok sukur. Dinlen canim bolca scok sevindimÇıktım kızlar. Dış gebelik ihtimali yok kese yerleşmiş ama düşük kanamasıda olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi iğne yaptı progestan verdi hcg takibine gerek yok daha neler dedi. Bol dua bol dinlenme
Ne demek canımm valla akşam çok üzüldüm dua ettimAy seni yerim dün geceden beri beni rahatlatıyorsunuz valla kızlar hepinizden Allah razı olsun
Hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah canım
Beta değerin kac çıktı canım? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim :)Eki Görüntüle 2966864
Kese göründü benimde kızlar. Vajinal ultrasonla görebildik. Şuan herşey yolunda dedi doktor. Şu altta yazan 3mm kese boyutu mu?
Ben doktora gittim keseyi gördü folik asit başla 15 gün sonra gel dediSağlıkla kalp atışlarını da duyalım da inşallah yaaa. Doktora ne zaman gideceksin peki