Ayni boyleSon ay geriledi, uyku saatleri gecikiyor ve kısalıyor, o da uyumak istiyor ama dalamiyor veya erken uyanıyorum sonra uykusuz sinirli oluyor
Gecici gecici. Disler komple cikinca bu halleri kalmiyoGerileme geçicidir insallah
Bebe de ben de pert
Bizde aynı çok yorucuSon ay geriledi, uyku saatleri gecikiyor ve kısalıyor, o da uyumak istiyor ama dalamiyor veya erken uyanıyorum sonra uykusuz sinirli oluyor
Dişler komple ne zaman çıkar acaba daha kaç ay lazımGecici gecici. Disler komple cikinca bu halleri kalmiyo
Simdi ay soyleyip filizlenen umutlarini curutmeyimDişler komple ne zaman çıkar acaba daha kaç ay lazım
Hahsj şu an çürüdüSimdi ay soyleyip filizlenen umutlarini curutmeyim
Geçici derken yüreğime su serptin lakin komple dişler çıkana yazınca benim tansiyon yerlerdeGecici gecici. Disler komple cikinca bu halleri kalmiyo
Ne gecicisi kız büyüdükçe dertleride büyüyo yaş sendromlarini hiç açmayalımGecici gecici. Disler komple cikinca bu halleri kalmiyo
Nice güzel yaşları olsun miniğimBugün doğum günümüz asm kan istemişti pazartesi asida gostericem kan damlasini kullanmadık düzenli çıkan sonuç
Insanlarin umutlarini niye curutuon beNe gecicisi kız büyüdükçe dertleride büyüyo yaş sendromlarini hiç açmayalım
Sınırda oluyo bizimde galiba aynen damlaya özen gostercem bakalım inşallah düzelir ... Teşekkür ederizNice güzel yaşları olsun miniğim
Hgb düşük, benim hamilelikte de düşüktü, doktor 10 kusurdur, doktor yükseltmesi sezaryen yapamam demişti, sınırın altına en azından düşürmemek lazim. Bizimki sınırın üzerinde ama alt sınıra yakın diye damla kullaniyoruz
Gerçekler yavrum benlik bişey yok kiiInsanlarin umutlarini niye curutuon be
Sinir 12 sizde 10 çıkmış. Bir de bol demir yapan bulgur gibi besinler de faydalı. Damlanın ac ve süt ürünleri ile beraber verilmemesi de önemli.Sınırda oluyo bizimde galiba aynen damlaya özen gostercem bakalım inşallah düzelir ... Teşekkür ederiz
Ay benim oğlumun hgb 9 gelmişti ama hastaydı o dönem sonra da henüz veremedik size doktor ne diyecek buraya yazar mısın benimde getirmem laizmmya 10 düşükse 9 çok düşük ben bebeklerde farklıdır belki demistim skala amaBugün doğum günümüz asm kan istemişti pazartesi asida gostericem kan damlasini kullanmadık düzenli çıkan sonuç
Henüz gidemedim ya bakalım bı ne diyecek doktorumuz yazarım mutlakaAy benim oğlumun hgb 9 gelmişti ama hastaydı o dönem sonra da henüz veremedik size doktor ne diyecek buraya yazar mısın benimde getirmem laizmmya 10 düşükse 9 çok düşük ben bebeklerde farklıdır belki demistim skala ama
Bizde bugün gidecez bakalımHenüz gidemedim ya bakalım bı ne diyecek doktorumuz yazarım mutlaka
Doktorum 2 yila kadar normal endiselenme demisti. Ben oldum ama bu havalarda olmasam iyiydiKizlar oğlum 1 yaşını geçti hala mens olmadım böyle olan var mı araniz da?