2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah azilara gectiniz mi ya. Guneyin ustteki disleri yeni cikiyo henuz 3 disi var
Bizim de 3 diş var 4. Patladı geliyor 5. De patlayacak iyice belirginleşti çok sıkıntılı geçmiyor şükür salyası çok bebenin boğazına kaçıp duruyor yürümeyi hızlandırdı iyice istediği yere gidip geliyor oturduğu yerden ayağa kalkmayı öğrenemedi hep bi yerden tutunup kalkacak bide koltuk, yatak gibi yüksek yerlerden inmeyi öğrenemedi kafa üstü gidiyor yürümeye başlamasına rağmen hala paçamda yapışık hele mutfaktaysam boğuşuyoruz resmen kucağa gelip orada ne yaptığıma bakıp çeşmede suyla oynamak istiyor rahat vermiyor ağlaya bağıra bi stres içinde kolayından bişiler hazırlamaya çalışıyorum baba ve mama demeyi öğrendi sanki babası temizliyo totişini hala anne yok heee bide yemek yemek istememeye başladı inşallah diştendir ona üzülüyorum

Masallah azilara gectiniz mi ya. Guneyin ustteki disleri yeni cikiyo henuz 3 disi var
Maşallah sizede çıkar hepsi birden öyle oldu bizde 8 dış var.. yuruseydi önce daha iyi olurdu diş geciktirdi hepsini sizde durum ne emekleme yürüme nasil

Maşallah ne güzel yürümesi bizde emekliyoruz sadece kendisi tutunup kalkar kanepeden iniyo ama bacak boyu yetmiyo cikamiyo destek alarak falan yürüyo .. kendisi dengede durup 1 2 adım atıp düştü o zamandan beri yürümek bile istemiyo denizi aşamadik

Maşallah sizede çıkar hepsi birden öyle oldu bizde 8 dış var.. yuruseydi önce daha iyi olurdu diş geciktirdi hepsini sizde durum ne emekleme yürüme nasil
Benim oglum yuruyo yaklasik 20 gundur falan. Pıtır pıtır geziyo evin icinde. Hareketi arttikca bagimliligi azaldi aglamasi azaldi cok sukur. Herkes cocuk.yuruyunce zorlanir ben yuruyunce rahatladim.

Oy korkmuş yavruş bizimki canavar gibi kaç kere düştü kafayı morarttı bilmem ne yaptı ama yürümenin tadını aldı bi kere bırakmadı sadece tutunacak yer bulup ayağa kalkmak için giderken emekliyor onun dışında hep ayakta istediği odaya gidiyor karıştırıyor dağıtıyor

Benim oglum yuruyo yaklasik 20 gundur falan. Pıtır pıtır geziyo evin icinde. Hareketi arttikca bagimliligi azaldi aglamasi azaldi cok sukur. Herkes cocuk.yuruyunce zorlanir ben yuruyunce rahatladim.
Kız benimkinin bağımlılığı niye azalmadı ya bikaç gündür hep ağlak paçamda

Kız benimkinin bağımlılığı niye azalmadı ya bikaç gündür hep ağlak paçamda
Bi kac gundur benimki de oyle ama atak hastasi girdi ondan diye dusunuyorum ben. Kolayini buldum ama. Mutfqkta yemek yaparken buna giydiriyorum mayo bezi. Oturtuyorum lavabonun icine suyu da doduruyorum. Camdan da gunes geliyo bi oynuyo bi oynuyo. Yatak odasini toplarken ojelerimle oynuyo oyle oyalaniyo. Onlarin odasinda ranza var onun merdivenine tirmanmaya calisiyo oyle oyalaniyo. Her odada oyalanacak bisey buldu dolasa dolasa ev temizliyoruz birlikte. Ozellikle mutfakta hic sesi cikmiyo

Ay suyla oynamaya bayılıyo bizimki de ama lavaboya kıyamam kız sarkar aşağı düşer kesin benim çılgın harika aktiviteler bulmuşsunuz benimkine sökmüyo varsa yoksa kucak istiyor

Ay suyla oynamaya bayılıyo bizimki de ama lavaboya kıyamam kız sarkar aşağı düşer kesin benim çılgın harika aktiviteler bulmuşsunuz benimkine sökmüyo varsa yoksa kucak istiyor
benim oglanlar birlikte oynuyolar biri icinde biri kenarinda. O yuzden dusme korkusu yasamiyorum. Bi de cok korkak kenardan minicik egilip bakiyo dusecegini anlarsa bi daha asla o tarafa bakmiyo

benim oglanlar birlikte oynuyolar biri icinde biri kenarinda. O yuzden dusme korkusu yasamiyorum. Bi de cok korkak kenardan minicik egilip bakiyo dusecegini anlarsa bi daha asla o tarafa bakmiyo
Yaa yerim harika benimki direkt kafa üstü gidiyor korkusuz cengaver ahsjsk bi gün kafasını yaracak ya hadi hayırlısı

Hey maşallah merdivene mi tırmanıyor? Biz hala emeklemece

Bizde aynı kanepeye çıkmaya calisiyo boyu yetmiyo bagiriyo sonra tek bildiğimiz şuan mutfakta en yakın çekmece ve dolaplar aldigiyla herşeyi savurmasi bir oluyo

Yaa yerim harika benimki direkt kafa üstü gidiyor korkusuz cengaver ahsjsk bi gün kafasını yaracak ya hadi hayırlısı
Buyuk oglum da oyle korkusuzdu basina ne isler acti hala kolum bacagim kirilir demiyo. Korkusuz cocuk cok zor allah sana yardim etsin

Bizimkinin abisi var ya o yuzden onunla herseyi yapiyo ve ogreniyo. Abisi her turlu yaramazligi tek.tek ogretiyo. Merdiven de bildigin bina merdiveni gibi duz olanlardan degil yani. Kanepeye cikan oraya da cikar. Elele verip hallediyolar

Buyuk oglum da oyle korkusuzdu basina ne isler acti hala kolum bacagim kirilir demiyo. Korkusuz cocuk cok zor allah sana yardim etsin
Kız canı da tatlı değil düşüyo kalkıp devam ediyo ağlıyosa da çabuk susuyo bıraktığı yerden devam ediyo bi dk durmuyo yaramaz olacak bu

En ideal cocuk. Aglasa dert asil. Benim kucuk aglio ama buyuk aglamazdi
Düşüp kalkınca ağlamıyo da bu ara atak mıdır ayrılık kaygısı mıdır hep paçamda yapışık ayağa kalktığımda basıyo çığlığı akşama kadar hı hı hı geziyo peşimde kafam kaldırmıyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…