2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

12 ay uyku gerilemesidir o. Cok erken tek uyku icin. Cok bilincli ve hareketli olduklari icin bu gerilemede uyutmak eziyete donusuyo ama duzelicek
Vay anasını 12. Ayda da mı var yaaa bi bitiremedik şu uyku gerilemelerini yeter da evet yürümeye başladı bide kıpırdamak için deli oluyo çıldırıyorum uyutmaya çalışırken 15 dk uykuyla duruyor sabah 9 dan beri bakalım ne zaman bayılacak

Selam arkadaşlar nasılsınız bebisleriniz nasıl bı sorum olacak benim oğlum çok iştahsız pilav yoğurt harici ve yaz meyveleri harici hiç bişey yemiyor blw ile besleniyor iştahsız olduğu için kendisi daha iyi yer belki diye 7.ay sonrası komple blw devam ediyoruz ama gel gör ki çok da etkisi olmadı vitaminsiz kalicak diye tedirginim doktor tavsiyesi ile OMEGA mutlivitmin vs kullanan onerebilecek olan var mıdır

Sebzeleri tel sehriye ile karıştırıp deneyebilirsin, genelde seviyor bebeler. Ezogelin , balkabagi çorbası seviyor bizimki. Ozellikle bir şey yemediğinde öyle yapıyorum ben yiyeceği şeyleri. Doktor mümkünse her gün kiyma zorunlu diyor.

Omega için doktor Moller veya ocean önerdi, ikisi de uygun dedi daha başlamadım ama. Kan değerlerine bakmıyor mu doktor ne eksik ne fazla vs diye ?

Yaa deneyeyim ama şöyle bi sorun var ben kaşık uzattigimda ağzını acmiyor elle de çorbayı yiyemiyor henüz kaşığa koyuyor ama ağzına getirene kadar komple dökülüyor yapıp yapıp dökuyorum asla yemiyor çok sıkıntıli ya hu her günü geçtim hafta da üç yese kıyma ona da razıyım ama yok yani kan içinde yakın zamanda hastalandı öyle tahlil vermiştik demir istememis hgb bakıldı 9 gelmişti diğer tüm tetkikler içinde yeniden gitmemiz gerek bir daha üst üste olmasın diye biraz bekleyelim dedim bakayım önerilere çok teşekkür ederiz

Bir de yulafi çok seviyor, belki en çok sevdiği tek şey

Pskilejim çok bozuk yaa doğumdan sonra 4. regl bu hep 5 6 güne gecikmeli olurdum bu sefer 9 gün gecikti baya stres yaptım bide düğün telasesi falan oldu yorgunluk falan hala olacam.. normal mi acaba korunmadan dolayı şüphem yok hiç gebelik değildir diye umuyorum..

Yemek yiyen bebem artık zor bela yiyo çok agliyo başta aglamada bağırma falan kendini yirtiyo gözünde damla yaş yok .. tadını aldıkca sesini kesiyo uyku problemi bizdede var gunduz 2 defa güzel uyuyo ama gece sürekli yine bağırarak uyaniyo memede uyuyo.. sabah erkenden kalkiyo.. sürekli benimle olmak istiyo kucağından indirdiğim an kıyamet kopuyo bebe resmen dengelerimle oynuyo perişan oldum malamatim ..

Oglum bugun 1 yas asisini oldu. Insallah zor gecmez DOgdugunda nasi buyyicek diye cok aglamistim 1 yasina geldi bile
Hatice sizin orda da hava en az burasi kadar sicaktir die dusunuyorum. Cok normal gecikmesi endiselenme

Yeni bi atak ve uyku gerilemesi var bu donem malesef. Iyice yurusunler dedaha bagimsiz olucaklar insallah. Su yaz gununde atlet gibi yapisiyolar insana ama napcan

Buraya yazdıktan sonra oldum şükür hemde ne sıcaklar var kendimden suphelendim ya hemen bı spiral olmucak böyle bağlatmak istedim yaş yüzünden yapmadılar 30dan sonra gel baglayim diyordu aletle idare edicem artık simdilik .. yürüme yönünden düştü korktu bidahada istemedi biran önce yürüsün istiyorum 4 ay bel yüzünden çok sıkıntı çektim artık kucakta olsun istemiyorum çok zorlanıyorum tam bı anne bağımlısı inşallah rahata ereriz artık .

Benmki de cok bagimli bana. Gun icinde buyuk oglumla da onuyo da az nefes aliyorum sukur. Az kaldi 1 bucuk yasa salarlar bizi

Benmki de cok bagimli bana. Gun icinde buyuk oglumla da onuyo da az nefes aliyorum sukur. Az kaldi 1 bucuk yasa salarlar bizi
Bizde doldursaydik 1 yaşı dişte sıkıştırıyor belli azı dişinin damaklari inceldi iyice atakti dişti derken dayanılmaz oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…