2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide 25 inde 11 aylık olacak, 6 dişimiz var salya halen devam hiç azalmadı ek gıda ilk günden beri sevmiyor, meme desen nerdeyse hiç tutmadı, halen sağıyorum, biberon seviyor bir tek zorla uyutmaya çalışıyorum uykusu var direniyor, aşırı zor bir çocuk canı sağılsunda

Herkese merhaba, forumda arastirirken bu grupta daha once düz kafa ile ilgili yazildigini gordum. Benim bebegim 4 aylik ve düz kafa oldu hep sirt ustu yattigi icin. Aranizda bu sorunu yasayip bebeginin kafasi zaman gectikce iyilesen var mi? Cok uzuluyorum lutfen varsa yazin

Hiç bi problem yaşamadık biz başka bı rahatsizligo olmasın diş çıkarırken yanında hastalıkta geliyo geçmiş olsun

Elinden geldikçe yan yatırmaya çalış uyanıkken yüz üstü yatır yanında dur ama zamanla kafası büyükdukçe şekil aliyo uzulmene gerek yok annesi

Onuna ve arkasina battaniyeyi sarip zorla yan yatırın, donemesin. Sirali yan yaptıkça düzelir

Merhaba arkadaşlar, bebeği atopik dermatit olan var mı?
Benim buyuk oglumda var. 10 gunlukken yuzune tup patlamis gibi banyo sonrasi birden kipkirmizi olunca teshis almisti. Yuzu icin coresatin pembe kullandim gunde 3 kez. Vucudu icin mustela stelatopia emolyent krem gunde 2 kez surdum yaklasik 2 yasina kadar dozaji azalttim ama birakmadim. Hala mustela stelatopia sampuan ve krem kullaniyorum. Pamuklu giydiriyorum. Camasirlarini 2 yil doktorun onerdigi granul sabunla yikadim. Smdi normal deterjan kullaniyorum. Saclari uzun cok kosturup terlerse ensesi sirti ve sac bitiminde yine dokuntuleri oluyo. En kotusu kasintisi. Kasinti icin alan buyukse bioderma s.o.s sprey kucukse bepanthol sensiderm kullaniyorum kisa surede söndürüyo. Gecti dedigimde yeniden geliyo. Sanirim gecip bitebilen bisey degil. Onunla yasamayi ogrenmek gerekiyo.

Ben duzlesmeye basladiginda buyuk oglumda duz kafa yastigi kullandim. Ama o zaman henuz donemiyodu. Yastik guzel bi bombe verdi kafanin arkasina. Ama yine de doktora goturmekte fayda var

merhaba bizimki 1 Ağustos doğumlu yani 10.5 ay şu an.1 aydır gece uykuları bozuldu iyicene ama bu haftadan itibaren gündüz uykularımız çok fena ya. yarımsaat uyuyup uyanıyor çiğlik atarak gözleri kıpkırmızı memeye koyunca nadiren tekrar uyuyor ama çok canımı sıkıyor bu durum. iştahımızda yok(((

Cok tesekkür ederim yazıyorum size :)

Merhaba mesajinizi okuyunca olabilir mi diye düşündüm bebegim 28 mayısta asi oldu 5 gun once burun akintisi hafif oksuruk oldu fakat nasil bir huzursuzluk yerinde duramama gereksiz bir enerji hiperaktif mi olmaya basliyor diye dusunuyorum birden bire oldu cok sakindi uykularimiz duzenliydi uyku diye bisey kalmadi diyebilirim saatlerce uykuya direniyor yarim saat uyusu 5 saat uykusuz durabiliyor inanin kac defa kendimi tükenmiş hissettim gozum korktu bundan sonrasi nasil olcak diye dusunuyorjm ben mi boyleyim bilmiyorum .. ataklaf bugune kadar cok hafif gecti belki atak donemi diye,1 tane disi yenj cikiyor eger dis ise sebebi her bir diste bole mi tepkisi olucak diye düşünüyorum.. asidan sonra bunlar olabilir cunku normalde 12 aylik bebeklere yapiliyor multecilerdeb ve salgjnlarin artmasindan dolayi saglik bakanligi 9. Aya cekmis asilarj keske 12. Ayini bekleseydim diyorum kendi kendime

Bende sırf bu etkilerinden dolayı yaptırmadım. Araştırdım çoğu alanında uzman doktor yaptırılmaması taraftarı. Sağlık ocağı defalarca aradı. Kendi doktorumuz da yaptır dedi ama nasıl olsa 3 ay sonra olacak diye yaptırmadım.

Suan sadece iyi yapmissiniz diye biliyorum cocuguma resmen agir geldi huyu suyu herseyi degisti uyuyamiyor uykuya dalamiyor cin ali oldu resmen sasiriyoruz napicagimizi hele ki ben cok fazla insanla hasir nesir degilim kalabalik ailemiz yok bebekli cocuklu ortamda degilim ne diye yaptirdiysam keske yasini bekleseydim iki dr a sordum yaptirin diyince yaptirdim yasinda tekrar 2. Doz olucak onu napicam hic bilmiyorjm

Endiselenmeyin kisa bi sure zorlaniyo bebekler ama geciyo.

Bir bebek iki kisiyi pert eder mi hep kucak istiyor her diste ayni sey mi yasaniyor tecrübeli olanlar yazsin lutfen tum disler bjndan sonra sirali cikar heralde hepsi bole mi olucak

Alt üst dişler tamam 8 disimiz var .. 2 gündür hafif bı ateş ishal var azı mi gelir köpek dismi ben azı diye biliyorum ama anlayamadım .. bugün 11 aylık olduk sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…