Komili gecmeyen pisikte cok basarili. Canbebe temiz icerikli. Molfix de oyleydi galiba yanlis hayirlamiyosamKızlar selam bebeğimin cildi hassas doğduğunda pampers aldık ciddi geçmeyen pişik oldu. Sonra huggies kullandık iyi geldi, 2 hafta sonra Türkiye’ye gideceğiz, hangi bezi almalıyım natural temiz içerikli, hiç bilgim yok tr deki bezlerden
Saol canım ilk olarak küçük paket komili ile başlayarak deneyeyim bakim teşekkür ederimKomili gecmeyen pisikte cok basarili. Canbebe temiz icerikli. Molfix de oyleydi galiba yanlis hayirlamiyosam
Asidan beri benim oglum da hasta. Belki ondan degildir tabi bilemiyorum. Ateslenmedi ama huzursuzluk var. Gece uykusu kalmadi dolayisiyla benim de kalmadi gecede 8 10 kere kalkiyorum. Istahi yok hic bisey yemiyo ama disten diye dusunmustum. Biraz ishal oldu ama o gecti. Gececek elbette buyuk oglumda da yaptirmistik. 2 yasina kadar duse kalka ilerleyecegizAnneler merhaba; bir sorum olacak size
KKK aşısını olup , sonrasında yan etkilerini yaşayan oldu mu? Karın ağrısı, gaz, ishal, ateş, huzursuzluk, ağlama … gibi etkiler?
Biz 4 gün önce 9. Ayımıza girdik ve aşımızı olduk . Aşıdan 24 saat geçmeden , ateş çıktı … heryerde yazıyor 2-3 günde geçer diye ama geçmedi , aksine buna daha ağlama huzursuzluk ,gaz, iştahssızlık gibi rahatsızzkıklar eklendi ve sanki cocugumun tüm huyu suyu değişti. 4 gündür zorla bir kaç kaşık çorba içiyor okadar. Bunlar normal mi geçer mi ? Ağlamalar ve huzursuzluk beni yıprattı artık , kucaktan inmez hale geldi. Sizde böyle şeyler oldu mu , olduysa nekdr zamanda normale döndünüz?
Biz de hep kabizdik l, kayısı dışında şu tuketumi çok farkediyor açıkçası. Ben sabah kahvaltısında yulaf lapasi ve ara öğün yoğurdun bir süre hep erik ve kayısı ekledim fayda ettiMerhaba arkadaşlar, aranızda bebeği cok fazla kabız olan var mı? Kayısı zeytinyağı ayva veriyoruz sonucu değiştirmiyor. Bebişin poposu kanadı
Geçmiş olsun. Siz nezaman oldunuz aşıyı? Kaç gündür devam ediyor bu değişiklikler? Bebeğimin de hiç iştahı yok , bende diş diyodum ama önceden 4 diş birden geldiği zaman bile böyle olmamıştı.Asidan beri benim oglum da hasta. Belki ondan degildir tabi bilemiyorum. Ateslenmedi ama huzursuzluk var. Gece uykusu kalmadi dolayisiyla benim de kalmadi gecede 8 10 kere kalkiyorum. Istahi yok hic bisey yemiyo ama disten diye dusunmustum. Biraz ishal oldu ama o gecti. Gececek elbette buyuk oglumda da yaptirmistik. 2 yasina kadar duse kalka ilerleyecegiz
Bugun 2 hafta oldu sanirim.Geçmiş olsun. Siz nezaman oldunuz aşıyı? Kaç gündür devam ediyor bu değişiklikler? Bebeğimin de hiç iştahı yok , bende diş diyodum ama önceden 4 diş birden geldiği zaman bile böyle olmamıştı.
Оо çok zaman geçmiş… ve hala devam ..Bugun 2 hafta oldu sanirim.
Sadece soguk soguk.yogurt yemek istiyo benim oglum. Mamayi da eskisinin yarisini zor verebiliyorum. Zorlamak da istemiyorum. Ac ac geziyo. Insallah guzel haberler alirsinizОо çok zaman geçmiş… ve hala devam ..sabır diliyorum size ve tabiki tüüm annelere
Umarım diştendir ve geçer
Benimde oğlum yemek yemiyor. 1-2 kaşık zorla sadece okadar. Az süt içiyor öyle devam ediyoruz.
Yarın dr kontrolünmüz var bakalım ne dicek…
Yopurt yemesi çok güzel .. şifa olsunSadece soguk soguk.yogurt yemek istiyo benim oglum. Mamayi da eskisinin yarisini zor verebiliyorum. Zorlamak da istemiyorum. Ac ac geziyo. Insallah guzel haberler alirsiniz
Acaba atak haftasında olabilir mi? 41.5 - 46.5 haftaları arasında uzun süren bir büyüme atagı oluyor. Benim kızımda da biraz huzursuzluk var. İştahsızlık hep vardı zaten. Bir de eskiye oranla daha fazla kucak istiyor.Anneler merhaba; bir sorum olacak size
KKK aşısını olup , sonrasında yan etkilerini yaşayan oldu mu? Karın ağrısı, gaz, ishal, ateş, huzursuzluk, ağlama … gibi etkiler?
Biz 4 gün önce 9. Ayımıza girdik ve aşımızı olduk . Aşıdan 24 saat geçmeden , ateş çıktı … heryerde yazıyor 2-3 günde geçer diye ama geçmedi , aksine buna daha ağlama huzursuzluk ,gaz, iştahssızlık gibi rahatsızzkıklar eklendi ve sanki cocugumun tüm huyu suyu değişti. 4 gündür zorla bir kaç kaşık çorba içiyor okadar. Bunlar normal mi geçer mi ? Ağlamalar ve huzursuzluk beni yıprattı artık , kucaktan inmez hale geldi. Sizde böyle şeyler oldu mu , olduysa nekdr zamanda normale döndünüz?
Evet atak haftalarına denk geliyoruz. Biz normaşde bu zamana kadar atakları çok hafif arlattık çok şükürAcaba atak haftasında olabilir mi? 41.5 - 46.5 haftaları arasında uzun süren bir büyüme atagı oluyor. Benim kızımda da biraz huzursuzluk var. İştahsızlık hep vardı zaten. Bir de eskiye oranla daha fazla kucak istiyor.
bizdede kabız bir bebek. bol sıvıdan sonra biraz düzeldiInşallah düzelirler, size de gecmiş olsun
İlk aylardan beriMerhaba arkadaşlar, bebeği atopik dermatit olan var mı?
Ne kullaniyorsunuz? Sizin bebeğinizin cildi nasıl? Nelere dikkat ediyorsunuz?İlk aylardan beri
Daha minicikken bacaklarinda kuruma ve sertleşme ile karşılaştık, doktor mustela stelatopia emolient krem onerdi, düzenli kullanım ile kontrol altına aldık ama.bitmiyor. şimdi kulak arkasında duş sonrası kuruluk var mesela, yine krem sürüyorum. Veya yazla beraber vücudunda yer yer kuruluk basladi , gün içi birkaç kez kremliyorum. Biri bitse başka bsey baslayabiliyor. Cildi çok hassas biraz sert seylere (havlunun jakarli kısmı bile) yüzünü benek benek kızarıyor.Ne kullaniyorsunuz? Sizin bebeğinizin cildi nasıl? Nelere dikkat ediyorsunuz?
Cok tesekkur ederim, biz de doktora gidecegizDaha minicikken bacaklarinda kuruma ve sertleşme ile karşılaştık, doktor mustela stelatopia emolient krem onerdi, düzenli kullanım ile kontrol altına aldık ama.bitmiyor. şimdi kulak arkasında duş sonrası kuruluk var mesela, yine krem sürüyorum. Veya yazla beraber vücudunda yer yer kuruluk basladi , gün içi birkaç kez kremliyorum. Biri bitse başka bsey baslayabiliyor. Cildi çok hassas biraz sert seylere (havlunun jakarli kısmı bile) yüzünü benek benek kızarıyor.
Her gün duş alıyoruz ama her gün sampuan kullanmıyoruz, doktor şampuanı gün aşırı kullanın dedi cilt için.
Yaz geldi mutlaka güneş kremi kullanıyorum atopik cildi kurumasın ve yanmasın diye.
Bir de alerji testi verdi doktor sonuç bekliyoruz, simdi