2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çocuk büyütmek bu dönemde çok zormuş onu anladım.. eskiden kayınvalide evinde kalabalık aile içinde çocuk büyüyüp gidiyormuş şimdi öyle değil çocuk akşama kadar bize bağlı her iş bize bakıyor Allah yardımcımız olsun
Aynen öyle bendede nasıl patlak verdiyse 5. Gün oldu bel fıtığından dolayı kitlendim neler çekiyorum kaç gündür bebe belik hep gözüme bakiyo çok yiprattim kendimi Allah razı olsun birini buldukta düzeltti belimi ayaklarmin olduğunu bugün hissettim çok zor çocuk büyütmek cookkkk

Benim oglum 12 gun sonra 10 aylik olacak emekleme tutunup kalkma kanepeden tutunup ilerleme var. Smdiye kadar pacama yapisikti cok sukur artik beni saldi. Yuruteci doktorlar onermiyolaryurumeyi bozdugu icin ama ozellikle erkek cocuklarina varikosele sebep verdigi icin asla alma diye uyariyolar. Yurume yardimcisi var buyuk oglumdan kalma onunla ufak denemeler yapiyoruz. Ellerinden tutunca yuruyo. Bu donemde beni kurtaran buyuk oglum oldu birlikte oynamaya basladilar. Emeklemeler donmeler itismeler. Cok tatlilar♥️
Ay evet çok bunlatmisti beni örümceğe oturttum düz basan bebe parmak uçlarına basmaya başladı bindirmiyorum artık bizde 9 ayligiz emekleme tam olarak yok ama sürünme bacaklarınin kollarının üzerinde duruyo korkuyo galiba ilerleme yok kanepeden tutunup yürümesi falan güzel hızlı ama herşeyden çabuk usaniyo bikiyo

Ay evet çok bunlatmisti beni örümceğe oturttum düz basan bebe parmak uçlarına basmaya başladı bindirmiyorum artık bizde 9 ayligiz emekleme tam olarak yok ama sürünme bacaklarınin kollarının üzerinde duruyo korkuyo galiba ilerleme yok kanepeden tutunup yürümesi falan güzel hızlı ama herşeyden çabuk usaniyo bikiyo
Hangisi cabuk bikmiyo ki 😁

Selam kızlaaaarr nasılsınıız 😊 nasıl gidiyor bebeler ek gıdaya alıştı mı emekleyen yürüyen konuşan var mı ne alemdesiniz keyifler yerinde mii 😊

Selam kızlaaaarr nasılsınıız 😊 nasıl gidiyor bebeler ek gıdaya alıştı mı emekleyen yürüyen konuşan var mı ne alemdesiniz keyifler yerinde mii 😊
Selamlar hala emeklemiyor benimki ama sürekli ayakta durmak istiyor yere basarak adın atmak istiyor,anne ,abba kelimeleridir çıkıyor sanki bize mi öyle geliyor bilmiyorum 😅

Selamlar hala emeklemiyor benimki ama sürekli ayakta durmak istiyor yere basarak adın atmak istiyor,anne ,abba kelimeleridir çıkıyor sanki bize mi öyle geliyor bilmiyorum 😅
Yaa istiyolar ki bütün gün ellerinden tutup yürütelim bel mi dayanıyor evlaadııımm 😂 ne güzel anne diyosa bizimki tutturmuş baba baba bilinçli söylemediğini bilsem de karşıma alıp konuşuyorum anne diceksin çocum an ne an ne hahskj

Selamlaar. Bizimki emekleme uzerinde uzmanlasiyo. Tutunup kalkiyo tutunarak yuruyo. Ama kendi yapicak hepsini. Tutup yuruteyim dersen oturuyo totosunun ustune. 2 dis cikardi eli hep agzinda. Emzik icin em em acikinca mammam dede ve emre diyo😁 amcasinin adi emre emnee emnee die cagiriyo buyuk oglum da oyle yapmisti amcaci bunlar

Bizimki sıfır emekleme hala 😅 üst damak 4 dis yan yana çıktı, kabus gibi 🙄😅 sadece elinden tutup yürüyelim.istiyor veya sirali yurume yapıyor o kadar. Emeklemesen yürümeyi becerir inşallah 😅

Bu arada doktor 9.ayda 2 ana öğüne geçiş yaptirdi, sizde durumlar nasıl? Bizimki öyle köfte parcali seyler yiyemiyor tükürüyor hala hala 😄

• Beğen
Reactions: fsp
Bizimki sıfır emekleme hala 😅 üst damak 4 dis yan yana çıktı, kabus gibi 🙄😅 sadece elinden tutup yürüyelim.istiyor veya sirali yurume yapıyor o kadar. Emeklemesen yürümeyi becerir inşallah 😅

Bu arada doktor 9.ayda 2 ana öğüne geçiş yaptirdi, sizde durumlar nasıl? Bizimki öyle köfte parcali seyler yiyemiyor tükürüyor hala hala 😄
Ben 3 ana ogune gectim. Ozellikle aksam uykudan bi sure once yemek yiyip yatarsa cok mutlu

Ben kahvaltı ve akşam yemeği yediriyorum kahvaltıyı erkenden hazırlamaya üşendiğim için öğle kahvaltısı oluyor 😅 arada meyve yarım elma bir muz karışımı yiyor. Katı gıdaya alıştı şükür ekmeği yumurtaya daldırıp sokuyorum ağzına 🤣

Ben 3 ana ogune gectim. Ozellikle aksam uykudan bi sure once yemek yiyip yatarsa cok mutlu

Aksam yiyip uyuduğunda uzun uyuyor 😅

Ben kahvaltı ve akşam yemeği yediriyorum kahvaltıyı erkenden hazırlamaya üşendiğim için öğle kahvaltısı oluyor 😅 arada meyve yarım elma bir muz karışımı yiyor. Katı gıdaya alıştı şükür ekmeği yumurtaya daldırıp sokuyorum ağzına 🤣

Kendince tabi, benim doktor sabah ile oğlu srasi ara öğün koymuştu bizimki acikmiyor yapmiyprim mesela 😅 kahvaltı, ogle, ara öğün akşam yemeği böyle bizde şu an

Büyük parcali katı gıdada 2 kaşık yiyip (çok çiğnemeyi gerekiyor) sıkılıp puskurtuyor ya

Kendince tabi, benim doktor sabah ile oğlu srasi ara öğün koymuştu bizimki acikmiyor yapmiyprim mesela 😅 kahvaltı, ogle, ara öğün akşam yemeği böyle bizde şu an

Büyük parcali katı gıdada 2 kaşık yiyip (çok çiğnemeyi gerekiyor) sıkılıp puskurtuyor ya
Karnı tok olunca yemiyor kızıyor kıpkırmızı oluyor 🤣 sevdiği tatlarla alıştırdım katı gıdaya en çok neyi seviyosa onu verdim bide aç karınla verdim ilk zaman istemiyodu bağırıyordu sonra alıştı 😁 siz baya büyük insan gibi yiyosunuz ya bu kadar yemek yiyince emiyor mu? Benimki karnı tokken emmiyor yemek yiyince de hemen acıkmıyor 😅

Bide keremcim çiğnemeden yuvarlayıp yuttuğu için yiyor olabilir hajsk

Karnı tok olunca yemiyor kızıyor kıpkırmızı oluyor 🤣 sevdiği tatlarla alıştırdım katı gıdaya en çok neyi seviyosa onu verdim bide aç karınla verdim ilk zaman istemiyodu bağırıyordu sonra alıştı 😁 siz baya büyük insan gibi yiyosunuz ya bu kadar yemek yiyince emiyor mu? Benimki karnı tokken emmiyor yemek yiyince de hemen acıkmıyor 😅
. Gunduz çok emmiyor karni dolu olduğundan. Gece uyuyunca uykuda verimli emiyor ancak

Bide keremcim çiğnemeden yuvarlayıp yuttuğu için yiyor olabilir hajsk
Darısı başımıza asfgfg

Bebesini doğurup koynuna alan formu terk etmiş pek sessiz sakin buralar

Merhaba arkadaşlar, aranızda bebeği cok fazla kabız olan var mı? Kayısı zeytinyağı ayva veriyoruz sonucu değiştirmiyor. Bebişin poposu kanadı 😥

X