2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkeslere ya bu instamomların bizimkilerle aynı ay doğanlar pıtır pıtır emekliyor ,dişler çıkmış en az 6-7 tane 😅 bizimkiler tembel çıktı şaka bi yana her çocuğun gelişim aşaması farklı tabi ama yere koyunca da emeklesen ya oğlummm😀😀

Günaydın herkeslere ya bu instamomların bizimkilerle aynı ay doğanlar pıtır pıtır emekliyor ,dişler çıkmış en az 6-7 tane 😅 bizimkiler tembel çıktı şaka bi yana her çocuğun gelişim aşaması farklı tabi ama yere koyunca da emeklesen ya oğlummm😀😀
Aynen, bizimki de emeklemiyot ama ufaktan surunuyor yerde artık 😅 6.5 aylikken 2 dış çıkarttık, o gün bugün başka disnde yok. Bosver emziriyorsan dış dert, ısırıyorlar, geç olmasi iyi 😅

Her cocuk bir olmuyo iste benm buyuk oglum 5 aylikken evi surunerek tavaf ederdi. Kucuk oglum hala ileri vitese gecemedi geri geri gidiyo🤪

Bu cocugum bana cok yavas geldi. Eski videolara bakiyorum. Buyuk oglum ayni ayda kanepeden tutunup ayaga kalkiyomus. Tutunup ilerliyomus. Kucuk oglumda hareket sifir sifir sifir😁
O bizdede var ya büyük oğluma yavaş diyodum bu ondanda yavaş çıktı hiç hor kullanmiyo kendini canı isterse istemezse kendini taştan taşa vur umrunda değil😂

Onlar için o kadar zor ki hepsi kemik gelişimiyle alakalı olduğu için ya diş çıkaran emeklemeye geciktiriyo yada tam tersi bizde 1 buçuk ayda 4 diş birden yardık baya zorlandık güç toplayım emekleyim diyene kadar beklicez bakalım ☺️

• Beğen
Reactions: fsp
Bizimki 6.aydan beri bakiyir ama ger çocuğun farklı gelişim noktaları. Misal 8 ay olduk ama hala emekleme yok bizde, yatsın popo büyütsün 😅 veya kucakta zipzip ziplasin sadece

2 diş var, daha cikmadi, ustler zor çıkıyormuş bakalim

Valla bizim 2 diş 6.5 ayda bitti, 1.5 ay oldu hala üst dislerden haber yok, salyaları devam 😅
Biz hiç zorlanmadık ustte 1 2 hafta arayla çıkardı ard arda alt kadar her bebek farklı oluyo

Kizlar yardiminiza ihtiyacım var kizimin kumbarasini actim aglayacak diye uzulmesin diye ayni kumbaradan almak istiyorum ama bulamiyorum resim atsam bakan olurmu ne olur perotti marka kumbara

Kizlar yardiminiza ihtiyacım var kizimin kumbarasini actim aglayacak diye uzulmesin diye ayni kumbaradan almak istiyorum ama bulamiyorum resim atsam bakan olurmu ne olur perotti marka kumbara
Kendin yazıp bakamiyon mu bacım iş mi göreyim senin kumbarani mı gezeyim 🤔

Arkadaslar benim sonuclarim cikti bir turlu erzurumdaki kuzenim gitti doktor erkenden cikmis gitmis bugunde sıra cok varmis yetisememis nasil ne yapicam bilmiyorum yengem sira almadan bakmazlar gun al randevu al doktora hidip sonuca baktirir dedi benkmde bas donmem oluyor yinr arada

Her cocuk bir olmuyo iste benm buyuk oglum 5 aylikken evi surunerek tavaf ederdi. Kucuk oglum hala ileri vitese gecemedi geri geri gidiyo🤪
Benim oglum alt dişleri cok erken cikmaya basladi doktora dedim 6 aya kadar cikmaz bile belirti olsa bile dedi çıkardı oglum baktim üst dislerde belli ediyor onlarda hrmen cikti şükür beyaz disin uclari görünüyor ust iki disin yandaki dislerde sismis onlarda cikacak gibi ama emeklemesi yok simdilik 8 bucuk aylik oldu acaba emeklemesi lazim degilmi artik esimde emeklemesi lazim degilmi artik diye sordu annesine kaynanam 1 yasina kadar ancak dedi bide dis erken cikardi ya gec emekler dedi gorumcem ama ben zannetmiyorum hic belli olmuyor cunku

Benim oglum alt dişleri cok erken cikmaya basladi doktora dedim 6 aya kadar cikmaz bile belirti olsa bile dedi çıkardı oglum baktim üst dislerde belli ediyor onlarda hrmen cikti şükür beyaz disin uclari görünüyor ust iki disin yandaki dislerde sismis onlarda cikacak gibi ama emeklemesi yok simdilik 8 bucuk aylik oldu acaba emeklemesi lazim degilmi artik esimde emeklemesi lazim degilmi artik diye sordu annesine kaynanam 1 yasina kadar ancak dedi bide dis erken cikardi ya gec emekler dedi gorumcem ama ben zannetmiyorum hic belli olmuyor cunku
Yani dış cikarma ile emekleme arasındaki bağı anlamadım. 6.5 aylık ilk 2 disimiz çıktı benimki de emeklemiyoe.zatwn yuzustu durmuyor bağırıyor sipa, bunu sık yapmadan emeklemeso normal olmazdı. Her bebe farklı, direkt yürürler belki :)

Yani dış cikarma ile emekleme arasındaki bağıaynem anlamadım. 6.5 aylık ilk 2 disimiz çıktı benimki de emeklemiyoe.zatwn yuzustu durmuyor bağırıyor sipa, bunu sık yapmadan emeklemeso normal olmazdı. Her bebe farklı, direkt yürürler belki :)
Aynen canim birden ayaklanada bilirler

X