- 25 Temmuz 2018
- 6.427
- 8.263
Valla uyumaya uyur da uyanınca bizi görmeyince nasıl olur bilmiyorumBebislerimiz guzelce uyur insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla uyumaya uyur da uyanınca bizi görmeyince nasıl olur bilmiyorumBebislerimiz guzelce uyur insallah
Ara ara oluyo malesef bu basa donusler. Daha sık uyanmalar bitecek uyanip oturmalar oyun oynamalar baslayacak o zaman keske gece 30 kere uyansa ama oturmasa diceksinGünaydınn
Ya benim bebe Yenidogana döndü dönecek
Gece sık uyanma, sabah 6 da güne başlıyoruz eskisi gibi uyumuyor, delireceğim.
Dışten mi nornal mi yoksa benimki fabrika abrika ayarlarına geri döndü
Kizlar bebisin odasini ayiran var mi? Uykusu cok hassas. Yatak odamizda konustugumuz an uyaniyor. Odasini ayirsam diyorum
Biz de erken basliyoruz gune ve bazen gunboyu bebisi oyalayacak onunla yapacak sey bulamiyorum. Ve bu aralar hep mızmız. Yedigi seyleri de yememeye basladıGünaydınn
Gece 3 4 saati görüyorduk uyanmada, gece yarısından önce 1-1.5 saate uyanıyor, 12 den sonra 2 saatte 1 ayaktayız memede.Ara ara oluyo malesef bu basa donusler. Daha sık uyanmalar bitecek uyanip oturmalar oyun oynamalar baslayacak o zaman keske gece 30 kere uyansa ama oturmasa diceksin
Yemek bizde de öyle, rutini yok, ne yese kar napim diyorum.Biz de erken basliyoruz gune ve bazen gunboyu bebisi oyalayacak onunla yapacak sey bulamiyorum. Ve bu aralar hep mızmız. Yedigi seyleri de yememeye basladı
Merak etmeyin aynıyız,sabah 4 te bi başlıyor ık mık mık 6:30 a kadar deliksiz sadece 2-3 saat uyuyor gece valla sabah 7 de kızıma kalıyorum okula gidiyor kahvaltısı şuyu buyu ölüyorum uykusuzluktanGünaydınn
Bir de çalışmaya başladım, gün içi şekerleme yaparken benim de bir yarım saat uyuma zamanım yok. Bu uykusuzlukla deli gibi enerjik bu bebeler Umarim duzelirlerMerak etmeyin aynıyız,sabah 4 te bi başlıyor ık mık mık 6:30 a kadar deliksiz sadece 2-3 saat uyuyor gece valla sabah 7 de kızıma kalıyorum okula gidiyor kahvaltısı şuyu buyu ölüyorum uykusuzluktan
Bir de çalışmaya başladım, gün içi şekerleme yaparken benim de bir yarım saat uyuma zamanım yok. Bu uykusuzlukla deli gibi enerjik bu bebeler Umarim duzelirler
Cnm kaç aylık bebeğe bu tarif ? Süt derken inek sütü mü kullanıyosun 1 yaşına kadar kullanılmıyo ya merak ettim cnm125 gram tereyağ
Çeyrek çay bardağı süt
Yarım çay bardağı irmik
İki çay bardağı princ unu
Dört yemek kaşığı pekmez
Aldığı kadar un
170 derecede 15 ya da 20 dakikada pişiyor fırına göre değişir benim tarifim bu
1 yasa kadar hayvansal süt genel olarak onerilmiyor, bazı doktorlar ozelinde keci sütü oneriyor.Cnm kaç aylık bebeğe bu tarif ? Süt derken inek sütü mü kullanıyosun 1 yaşına kadar kullanılmıyo ya merak ettim cnm
Valla tek bebe pert etmeye yetti sagolasinSize kolay gelsin gerçekten çalışınca bi kat daha zor gerçekten,çalışsaydım halim nolurdu düşünemiyorum işyerinde falan uyurdum herhalde ama 2 çocuk da zor gerçekten benimkilerin yaş aralığı da var baya ama yine dr zor okul dönemi falan ,kızımın da uyku düzeni aynıydı oğlumla 2 yaşında düzen oturmuştu ne diyelim canları sağolsun bu Zamanlar da geçecek elbet
Sut degildr pekmezide sorun varmis onun yerine meyve özleri yada konstereleri eklenebilir.Cnm kaç aylık bebeğe bu tarif ? Süt derken inek sütü mü kullanıyosun 1 yaşına kadar kullanılmıyo ya merak ettim cnm
Ben og natural fenalaşın zeytinyağlı organik bebe bisküvisi güzel gayet şeker yok zaten içinde ,çorba da şehriyeli yayla yapıyorum ,havucu rendeleyip terbiyeli (yoğurt ile )çorba yapıyorum,kıymalı tarhana ,tatlı patates ile brokoli çorbası yapıyorum,karnabahar çorbası (şehriyeli ),şehriye ,bulgur ,irmik OG natural den aldımKızlar bebe bisküvisi tarifi istiyorum ? 7 aylık bebek için ? Ayrıca çorba seçenekleri istiyorum ? Yardımcı olur musunuz ?
Ben bambala marka alıyorum, çok lezzetli, kampanyası oluyor, bir de elma konsantresi kullanıyorlar, temiz icerik.Kızlar bebe bisküvisi tarifi istiyorum ? 7 aylık bebek için ? Ayrıca çorba seçenekleri istiyorum ? Yardımcı olur musunuz ?
Çorba secmiyorum ben genelde yutabilcegi şekilde her türlü çorba veriyorum duru olan corbalarada ekmek katarak veriyorumKızlar bebe bisküvisi tarifi istiyorum ? 7 aylık bebek için ? Ayrıca çorba seçenekleri istiyorum ? Yardımcı olur musunuz ?
3 bebeliler napsinSize kolay gelsin gerçekten çalışınca bi kat daha zor gerçekten,çalışsaydım halim nolurdu düşünemiyorum işyerinde falan uyurdum herhalde ama 2 çocuk da zor gerçekten benimkilerin yaş aralığı da var baya ama yine dr zor okul dönemi falan ,kızımın da uyku düzeni aynıydı oğlumla 2 yaşında düzen oturmuştu ne diyelim canları sağolsun bu Zamanlar da geçecek elbet
O zaman sütsüz ve pekmezsiz denim bu tarifi ben cnm elma püresi koyim tatlandırıcın1 yasa kadar hayvansal süt genel olarak onerilmiyor, bazı doktorlar ozelinde keci sütü oneriyor.
Ayrıca tarifte pekmez var, yuksek ısıda fırında pişmesi sağlıklı değil, kimyasal bileşimi değişiyor. Bal ve pekmez gibi kendinden yuksek.oranda şeker içeren bu ürünlerin yuksek ısıda kimyası değişiyor. Internette bakabilirsiniz. Elma konsantresi veya bebek 8.ayi geçmişse tatlandırıcı için hurma puresi önerilebilyor (hurma için yine de doktora sorulmali).
Meyve özü ya da konsantresi dediğiniz rende püresi herslde dimiSut degildr pekmezide sorun varmis onun yerine meyve özleri yada konstereleri eklenebilir.