- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artik %50 süt %50 ek gıda dedi doktor. Yumurtayı yiyor ama peynir 30 gr olmuyor tabi. Öğün listesi böyle, ne kadarinintuketebilirseBunların hepsini bir günde yerse hiç emmemesi lazım. Benimki asla bu kadar yiyemez emmese bile.
Yumurtaya karıştır peyniri bazen öyle yapıyorum hem değişiklik oluyor bikmiyor aynı seylerden. Yinede benimkine fazlangun içinde bu kadar potansiyeli yok.Artik %50 süt %50 ek gıda dedi doktor. Yumurtayı yiyor ama peynir 30 gr olmuyor tabi. Öğün listesi böyle, ne kadarinintuketebilirse
Daha yeni başladığımız için tekil veriyorum yiyecekleri, tek sevsin, karışımı sonra da yer. Bazennm ters tepiyor doğrudan karışım mamalar. Bizimki zaten huysuzYumurtaya karıştır peyniri bazen öyle yapıyorum hem değişiklik oluyor bikmiyor aynı seylerden. Yinede benimkine fazlangun içinde bu kadar potansiyeli yok.
Ona uygun yastiklar var. Hemen ondan alin henuz duzelecek aylarda. Ona sirtustu yatsa bile ortasi bos oldugu icin kafa yuvarlak oluyoHanımlar aralık anneleri grubundan geldim. Sorum var izniniz olursa: tam üç aylık bebeğim var. Doğduğunda harika olan kafası sürekli düz yatırdığımız için (doktor önerisi biliyorsunuz) arkası düzleşmeye başladı ve kafası sivrileşti.
Tamam artık üç ay doldu deyip bugün yan yatırmaya çalıştım ama kesinlikle beş dakika sonra uyanıyor. Arkasına yorgan desteği yaptım ama nafile. Başka öneriniz var mi ?
Yarın doktor randevumuz var biz bu durumu bir ay önce farkettik ama doktor gelecek muayenede yani yarın yeniden değerlendirme yaparız gerekirse fizik tedaviye yönlendiririz dedi.
Kız bebek saçı kapatır falan demeyin . Topuz bile yapamayacak kızım güzel durmaz diye.
Aldım , şimdilik pek bir fayda göremiyorum.Ona uygun yastiklar var. Hemen ondan alin henuz duzelecek aylarda. Ona sirtustu yatsa bile ortasi bos oldugu icin kafa yuvarlak oluyo
Duzlesme bi gunde olmadigi gibi bi gunde de duzelmeyecek muhakkak. Yastikta yarar goremediginizi dusunurseniz onun icin kask var onu verir doktor ama onunla yasamak cok zorAldım , şimdilik pek bir fayda göremiyorum.
Bir aydır yaklaşık yastığı kullanıyoruz, kask terapisi evet çok zor. Hele benimki gibi kafasına saç bandı dahi taktırmayan bir kızınız varsa. Yaz da geliyor O yüzden o aşamaya gelmeden elimden geldiğince düzeltmek için uğraşıyorum. Teşekkürler yanıtınız içinDuzlesme bi gunde olmadigi gibi bi gunde de duzelmeyecek muhakkak. Yastikta yarar goremediginizi dusunurseniz onun icin kask var onu verir doktor ama onunla yasamak cok zor
Benim bebişin kafa da sivrilmeye başlamıştı sizinki ne boyutta bilmiyorum ama ben özellikle bişey yapmadım bebeğim uyurken kafasını kendiliğinden çevirip duruyordu. Bide 3 aylıkken eşimin arkadaşına gitmiştik onların bebeğinin hamakları vardı bizim bebiş bayıldı ona hemen uyudu falan bizde hemen gittik aldık aynısından, o hamakta uyumaya başladıktan sonra özellikle bebenin kafa düzeldi yatırınca hamağın aldığı şekilden dolayı diye düşünüyorumBir aydır yaklaşık yastığı kullanıyoruz, kask terapisi evet çok zor. Hele benimki gibi kafasına saç bandı dahi taktırmayan bir kızınız varsa. Yaz da geliyor O yüzden o aşamaya gelmeden elimden geldiğince düzeltmek için uğraşıyorum. Teşekkürler yanıtınız için
Benim bebişin kafa da sivrilmeye başlamıştı sizinki ne boyutta bilmiyorum ama ben özellikle bişey yapmadım bebeğim uyurken kafasını kendiliğinden çevirip duruyordu. Bide 3 aylıkken eşimin arkadaşına gitmiştik onların bebeğinin hamakları vardı bizim bebiş bayıldı ona hemen uyudu falan bizde hemen gittik aldık aynısından, o hamakta uyumaya başladıktan sonra özellikle bebenin kafa düzeldi yatırınca hamağın aldığı şekilden dolayı diye düşünüyorum
Evet, bizimki bundanBöyle birsey mi acaba ?
O nasıl doktor ki anlamadım ben 3 çocuk büyüttüm daha hiç bı doktorum bana düz yatır demedi tam aksine yan yatır dedi kusar falan degisimli sürekli yan yatırdım hiç bı eğrilik, sivrilme sorununda yaşamadım .. görümcem yaşadı pusete yatirmaktan basının arkası düz tepesi sivri yandan suratı içine gitmis bebenin tek tarafa sürekli yatirmaktan hiç bı çaba sarf etmedi gelişi güzel aldı yatırdı bebeyi 1 2 ayda kafa kendi şeklini aldı düzeldi şuan yuvarlak .. yattığı yerden dönmesini istediğin tarafa dikkatini çekecek bişey koyabilrsin uykuda uyaniyorsa ama zamanla düzeliyor eğri ve sivri kalmaz.Hanımlar aralık anneleri grubundan geldim. Sorum var izniniz olursa: tam üç aylık bebeğim var. Doğduğunda harika olan kafası sürekli düz yatırdığımız için (doktor önerisi biliyorsunuz) arkası düzleşmeye başladı ve kafası sivrileşti.
Tamam artık üç ay doldu deyip bugün yan yatırmaya çalıştım ama kesinlikle beş dakika sonra uyanıyor. Arkasına yorgan desteği yaptım ama nafile. Başka öneriniz var mi ?
Yarın doktor randevumuz var biz bu durumu bir ay önce farkettik ama doktor gelecek muayenede yani yarın yeniden değerlendirme yaparız gerekirse fizik tedaviye yönlendiririz dedi.
Kız bebek saçı kapatır falan demeyin . Topuz bile yapamayacak kızım güzel durmaz diye.
Doktora ulasamiyormusun. Kontrol filan yokmuÇok canım sıkıldı sünnette 7. Gün bugün ve dikişler hala duruyo üzeri biraz yapışmış kaynamış, diger atrafinin derisi hafif kalkık ve şiş duruyo bardak koyuyordum çıkardım.. çakma eltin bebeside olmuştu sorayım dedim sormaz olaydım.. yanlis kesilmiş, fazla almislar yok şu olmuş bu olmuş zor tuttum kendimi kalbini kırmamak için bı mukemmel o ..
Hanımlar aralık anneleri grubundan geldim. Sorum var izniniz olursa: tam üç aylık bebeğim var. Doğduğunda harika olan kafası sürekli düz yatırdığımız için (doktor önerisi biliyorsunuz) arkası düzleşmeye başladı ve kafası sivrileşti.
Var ama hemen değil 3 hafta sonra dedi kimiside normal diyor anlamadımDoktora ulasamiyormusun. Kontrol filan yokmu
3 hafta rutin süreçte kontroldur, operasyon sonrası farklı bir durum olduğunda doktora gideceksiniz tabiki, 3 haftayı beklemeniz gerekmiyor.Var ama hemen değil 3 hafta sonra dedi kimiside normal diyor anlamadım