- 27 Kasım 2021
- 375
- 517
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim gündüz 3 uyku yapıyor akşamda 8 gece uykusuna yatıyor sabah 7 gibi kalkıyor ama gece mama içmek için uyanıyorGrubumuz ne kadar sessiz..
Uykular ne alemde kizlar?
Gunduz kac kere uyuyor bebisleriniz?
Gecmis ols7n, çay kaşığı ile zeytinyağı verebilirsin günlük + ara öğünlerde yogurt + kayısı püresi iyi geliyor. Hippp organik kayisiyi yoğurdu koyup veriyorum benArkadaşlar bi sorunumuz var kabızlık bildiğiniz kakası odun gibi yaptı daha da yapamıyo ve çok zorlanıyo gaz skışması yaşıyo yavrum nefes almakta zorlandı resmen dün ne yapmam gerekşyo. ? Doktora götürdük şurup verdi kullanıyoruz 2 gündür ama hala yapmadı kakasının
Gündüz 3 uyku yapıyor benim bebiş, bu ara gece uykularına dalmakta aşırı zorlanıyoruz 20.30-21.00 gibi uyutuyorum biraz sonra kalkıyor 23.00 a kadar bizimle oturuyor resmen babasında da uyumuyor ben pert oluyorumGrubumuz ne kadar sessiz..
Benim bebis de boyleydi. Aksam yarim saat uyur uyanir gece 1 2 gibi tekrar uyurdu. Simdi uyansa bile odasindan cikarmiyorum hic. Biraz faydasi oldu bununGündüz 3 uyku yapıyor benim bebiş, bu ara gece uykularına dalmakta aşırı zorlanıyoruz 20.30-21.00 gibi uyutuyorum biraz sonra kalkıyor 23.00 a kadar bizimle oturuyor resmen babasında da uyumuyor ben pert oluyorum
Sabah 7de gune basliyor musunuz? Ben asiri uykulu oluyorum sabahlari. Gece uyuyamiyorum cunku.Bizim gündüz 3 uyku yapıyor akşamda 8 gece uykusuna yatıyor sabah 7 gibi kalkıyor ama gece mama içmek için uyanıyor
Ayni biz.. iyi demeye korkuyorum birseyeBaya sessiz aynen .. günde 3 defa uyuyo gecede güzel uyuyoruz maşallah diyim ne zman güzel uyudu desem sapıtıyo
Hepimiz uykuluyuzdur eminim. Hrle 2 cocuk olunca gunduz de uyumak imkansiz. Onerim isleri minimuma indirip bebek uyudukca uyumaniz. Ya da aksam babasina satip 1 saat uyumaniz.Sabah 7de gune basliyor musunuz? Ben asiri uykulu oluyorum sabahlari. Gece uyuyamiyorum cunku.
Mecbur başlıyorum cocukla + 1 fincan kahveSabah 7de gune basliyor musunuz? Ben asiri uykulu oluyorum sabahlari. Gece uyuyamiyorum cunku.
Kuru kayısı kaynatıp blemderdan çekip verin benim bebeğime çok faydalı olduArkadaşlar bi sorunumuz var kabızlık bildiğiniz kakası odun gibi yaptı daha da yapamıyo ve çok zorlanıyo gaz skışması yaşıyo yavrum nefes almakta zorlandı resmen dün ne yapmam gerekşyo. ? Doktora götürdük şurup verdi kullanıyoruz 2 gündür ama hala yapmadı kakasının
Evet başlıyoruz akşamları 10 gibi yatıyorum benSabah 7de gune basliyor musunuz? Ben asiri uykulu oluyorum sabahlari. Gece uyuyamiyorum cunku.
gecmıs olsun anne sutu mu mama mı kullanıyor ne zamandır bu sekılde ? masaj yapıyor musunuz karnına bacaklarıyla hareket videoları var ınternette .. aptamıl ,bebelac yogun gaz yapıyor bır cok bebekte hip de kabızlık yapıyor ben similac dan cok memnunum burda formda bırısı onermıstı saolsun denedım ıyı geldiArkadaşlar bi sorunumuz var kabızlık bildiğiniz kakası odun gibi yaptı daha da yapamıyo ve çok zorlanıyo gaz skışması yaşıyo yavrum nefes almakta zorlandı resmen dün ne yapmam gerekşyo. ? Doktora götürdük şurup verdi kullanıyoruz 2 gündür ama hala yapmadı kakasının
Uykular nanay bizde valla. Sanırım 3 uykudan 2 uykuya düşmeye çalışıyor ama son uykusu biraz erken kalıyor o yüzden akşama çok yoruluyor. Düzene oturmuştu biraz şimdi bozuldu. Bir de akşam uykuya direnme çıktı 7. aya girdik gireli komşular akşam çocuğu boğazlıyoruz sanacak öyle bir bağırış çağırışGrubumuz ne kadar sessiz..
Ben yorgun olunca eşime paslıyorum o da bir iki uğraşıyor uyutamayınca alıp geliyor bebeye de bayram tabi uyku eğitimi düşünüyorum ama yapabilir miyim bilmiyorumBenim bebis de boyleydi. Aksam yarim saat uyur uyanir gece 1 2 gibi tekrar uyurdu. Simdi uyansa bile odasindan cikarmiyorum hic. Biraz faydasi oldu bunun
Kızarıklık vardı ama şişlik yoktu bizde. Ama klasik yöntem degil klips ile olmustuk. Sizin klasik yöntemi diye hatırlıyorum, oyleyse cerrahı operasyon şişlik normal olabilir ama doktora danismakta fayda var. Antibiyotik krem vernisti doktor, ilk 2 gün sonrası hissetmemjsti operasyon yerini zaten, goruntu kötüydü sadece kizarikKizlar sunnet olduk bugün baya zorlu geciyo şuan şişlik var normal mi acaba o kadar çok sunnet olan var di ki doktorumuzla hiç konusamadik
Sislik morluk cis yaparken aglama hepsi normal. Tam hareketli zamaninda yaptirmissin biraz zor gecer malesefKizlar sunnet olduk bugün baya zorlu geciyo şuan şişlik var normal mi acaba o kadar çok sunnet olan var di ki doktorumuzla hiç konusamadik
Bak ben onu atladim, bizimki 30 gunluktu dünyada 1 haberdiSislik morluk cis yaparken aglama hepsi normal. Tam hareketli zamaninda yaptirmissin biraz zor gecer malesef
Dikişli oldu evet şişlik 10 12 gün normal diyodu ama bilemedimKızarıklık vardı ama şişlik yoktu bizde. Ama klasik yöntem degil klips ile olmustuk. Sizin klasik yöntemi diye hatırlıyorum, oyleyse cerrahı operasyon şişlik normal olabilir ama doktora danismakta fayda var. Antibiyotik krem vernisti doktor, ilk 2 gün sonrası hissetmemjsti operasyon yerini zaten, goruntu kötüydü sadece kizarik