Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafana rahat 2 tane cikardik pespese, ailecek pert oldukBiz 7.5 aylık olduk hala diş falan yok bitane bile çıkmadı
Burnunu serum fizyolojikle yıkıyor musunuz sürekli sizinkide bizimki gibi cokmus ya sürekli sürekli geçirdik bizde üst üste bize de astım demediler ama astım ilacı falan kullanıyoruz zespira yazdı dönüşümlü hava veriyoruz bi ara benim oğlumda titriyordu acaba o da kortizondan oldu ben o an sinirlendiği için falan sanmıştım bu Arada antibiyotiği hiç önermedi doktorumuz antibiyotik yararlı bakterileri de öldürdüğü için daha çok hasta olmus çocuk dedi ki biz baya antibiyotik kullandıkBiz 3 aylıkken yakalandık genelde oğlum okuldan getirince burun akıntısı öksürükle ciğere iniyo solunumda bı sıkıntı olmadı ama ıslık sesi gibi nefes alıp vermesi oluyodu antibiyotik 2 farklı dönüşümlü hava kullandık artık kortizon almaktan titremeye başlamıştı 2 hafta aralarla sürekli bronşit olduk 4 defa 5.de yolda galiba en sonunda 39.5 kadar ateş yapmıştı anlıyorum seni çok stresli psikoleji bozan bişey doktorumuz bı alerji bölümü görmeli astım mı diye dedi herşeyi temiz çıktı anne karnından gelen bagisiklikla alakalı olabilir 2 yaşına kadar astım dişi belirtilerde normal dedi doktor antibiyotikle değil artık sadece hava ve bol bol serum fizyolejikle atlatiyoruz ve şuan yine hasta boğazı iyi değil ama ciğeri temiz dedi her ihtimale karşı antibiyotik verdi ama kullanmadan serumla iyileşmeye bakicam
Burnu hiç tıkalı değildi hastalanınca yapmaya başladık belki açtığımızdan mı nedir ciğerlerine indi bende anlamadım hersey iyiyken birden oldu ilk burun akıntısı hapşırıkla başladıGeçmiş olsun Bi fikrim yok ama bronşiolit olmasın diye hep burnunu açıyoruz serum fizyolojik yapıyoruz düzenli yaptınız mı buna rağmen mi oldu?
Biz 2 defa antibiyotik siz atlattık ama sonrası ateşli falan olduğu için mecbur kullandık şuan yine öksürük ateş burun akıntısı var nöbetteyim dosunde hırıltı olmadığı sürece hava vermiyorum .. şükür bizde astım tanısı almadık bol bol serumla yıkıyorum, yikamazsam ciğere öyle iniyo ve anca öyle rahatlıyor yatarak yapmam uzun zamandır kucakta ve 20 mllik şırınga ile yaparım ne var ne yok çıkar .. ventolin genelde titreme yapıyormuş zaten evetBurnunu serum fizyolojikle yıkıyor musunuz sürekli sizinkide bizimki gibi cokmus ya sürekli sürekli geçirdik bizde üst üste bize de astım demediler ama astım ilacı falan kullanıyoruz zespira yazdı dönüşümlü hava veriyoruz bi ara benim oğlumda titriyordu acaba o da kortizondan oldu ben o an sinirlendiği için falan sanmıştım bu Arada antibiyotiği hiç önermedi doktorumuz antibiyotik yararlı bakterileri de öldürdüğü için daha çok hasta olmus çocuk dedi ki biz baya antibiyotik kullandık
Emzik denediniz mi?emme ihtiyacı vardır veya çok uykulu ise memededir ama az çeker, doymazHanımlar iyi akşamlar. Kızım 6 buçuk aylık. Geceleri uyku düzeniniz nasıl ? Saat başı uyanır mı bi insan yaaa. ? İlk kızım da bu zamanlar gece 2 max 3 kez uyanırdı ama bu uyumuyor. Dişten dicem ama 2 dişinide çıkarttı. Sürekli meme de durmak istiyor. Karnı tok kesinlikle eminim.
Emzik kullanıyor. Dalınca atıyor. Ağalayınca veriyorum gözü kapalı tutuyor gibi oluyor meme olmadığını anlayınca ağlamaya devam ediyor. Doymadığınu düşünmüyorum hatta çoğu zaman saat başı emdiği için sabaha karşı kusmaya başlıyor bu sefer çok içtiğinden uyuyamıyorEmzik denediniz mi?emme ihtiyacı vardır veya çok uykulu ise memededir ama az çeker, doymaz
Üst dışını cikaricaktir çok zor oluyo gece uykuları falanHanımlar iyi akşamlar. Kızım 6 buçuk aylık. Geceleri uyku düzeniniz nasıl ? Saat başı uyanır mı bi insan yaaa. ? İlk kızım da bu zamanlar gece 2 max 3 kez uyanırdı ama bu uyumuyor. Dişten dicem ama 2 dişinide çıkarttı. Sürekli meme de durmak istiyor. Karnı tok kesinlikle eminim.
Gece 2 saatte bir uyanıyoruz biz de 8 aylık olmak üzereyiz ve çok uzun süredir bu böyleEmzik kullanıyor. Dalınca atıyor. Ağalayınca veriyorum gözü kapalı tutuyor gibi oluyor meme olmadığını anlayınca ağlamaya devam ediyor. Doymadığınu düşünmüyorum hatta çoğu zaman saat başı emdiği için sabaha karşı kusmaya başlıyor bu sefer çok içtiğinden uyuyamıyor
Bir dönem Bizimde öyleydi şimdi 7 buçuk aya yaklaştık şükür düzeldi bir defa uyanıyorHanımlar iyi akşamlar. Kızım 6 buçuk aylık. Geceleri uyku düzeniniz nasıl ? Saat başı uyanır mı bi insan yaaa. ? İlk kızım da bu zamanlar gece 2 max 3 kez uyanırdı ama bu uyumuyor. Dişten dicem ama 2 dişinide çıkarttı. Sürekli meme de durmak istiyor. Karnı tok kesinlikle eminim.
Yani ptt ye gidip e devlet sifresi almaktan baska napabilirsiniz?Selam arkadaslar yardiminiza ihtiyacım var ben erzuruma gidip demir yüksekliği için gitmiştim doktor riskli görmemişti ama yinede bi bakalim demişti gen testi birde 4 yada 3 tüp normal kan almışlardı gen sonucu 3 ay sonra cikar demişlerdi enabizdan bakiliyormus ama ben e devlet şifresi almam lazım gidemiyorum dün normal erzurum şehir hastanesinin sitesinden tc kimlik ve doğum tarihi ile giriş yaptım kan alınma sonucu doktorun ismi herşey yazıyor ama sonuç yazan yerin altindaki boşluk ta hiçbirşey yazmıyor üzerine tikladigim zamanda açılmıyor acaba sonuç hala belli olmamismidir e nabizdan hariç nerden bakıp ogrenebilirim numara verdiler ona da dk kam yok babam aradi açmiyorlar dedi ne yapabilirim lütfen yardımcı olun
Arkadaşlar keşke sitede sesli mesaj atma olsada dertlerimi size tek tek anlatsam bıktım cok şeyden inaninki eşimle tartistigimiz icin e devlet sifresi almayacagjniYani ptt ye gidip e devlet sifresi almaktan baska napabilirsiniz?
Almayacağını soylediArkadaşlar keşke sitede sesli mesaj atma olsada dertlerimi size tek tek anlatsam bıktım cok şeyden inaninki eşimle tartistigimiz icin e devlet sifresi almayacagjni