2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O yüzden sevmediği şeyi görünce hemen pas geç farklı sebze ve meyve dene yumurta dene 15 gün tadım yaptıysan yumurtayı deneyebilirsin böyle böyle sevdiği şeyleri buluyorsun sonra menü gibi yapmaya başlarsın sevdiği şeylerden bir öğünde.. Diğer öğünde de denemeye devam bikaç günde bir de sevmediği şeyi farklı şekillerde teklif et tutturabilirsin bu şekilde bizimki yoğurt sevmiyor dün muzlu yoğurt çok az yedi bakalım bugün yicek mi

İyi akşamlar oglum 6 aylik bugun poposundan kil çektim şimdi diyeceksiniz senin şaçin asla degil ne renk ne uzunluk uymuyor bu ne olabilir

Bi patates yoğurt püresi yedi baya puturlu bıraktım birde sütlaç sevdi ilk defa ağzını aça aça güzelce yedi nasıl sevindim anlatamam ne yerse yesin önce kesfetmeyi istiyor yari blw yari kendim yediriyorum. havuç sevmiyor pek bide yulaf unu sevmedi biraz zaman geçsin tekrar denicem.
gulumsebebek peki meyveli öğünler de kahvaltıda mı ver dedi bizim Dr bilgi vermedi hiç hep ben araştırıyorum
Kahvaltı sonrası ara öğün olarak verdi doltor ama ben kahvaltıda da veriyorum bazen. Hep aynı şeyleri yemek sıkıyor çocuğu bazen irmik armut elma karışımı kasık maması yapıyorum bazen yoğurtla karıştırıyorum

Kahvaltıdan sonra uyku saati gelmiyor mu çocuğun uyanınca mı ara öğün veriyorsun kaçta mesela
Bizimki karışım şeyler yemiyor ya sabah yulaflı armut yaptım kaşığı görünce kitliyo ağzını

limonlu pekmezi demir için vermiş ama lezzeti nasıl ki , bende olsam yemem

zamanla alısır annesi , ben kafama göre takılıyorum , ceviz 8. aydan sonra verliyormus. keçiboynuzu pekmezi verecektim daha baslamadım demek üzüm pekmezi mi öneriyorlar.

Kızlar selam, bebeğim altı aylık 6 kilo , geçen iki ay hastalandı hiç kilo alamadi biberon almıyor su bile icmiyor bezi turuncu genelde sütümde az ek gıda da yemiyor ne yapacağimi şaşırdım doktor böyle devam ederse midesi küçülür dedi bu durumda olan var mı çok bunaldım .

Emiyosa memede eds yap canim. Insallah istahi acilir

Eger mamanin tadindan dolayi degilse bi tane 6 no beslenme sondasi alip ucunu memeye bantla. Diger ucunu biberonun icine salla. Memeyi emdikce mama da gelecek dolayisiyla karni doymus olur. Google a eds emzirme destek sistemi yazarsan bi cok sayfa var tam yapilisini gorsellerle vs anlatan

Doktora göre 08:00 kahvaltı 10:00 ara öğün. Ama bizde tabi herzaman böyle olmuyor bizim genelde 09:00 09:30 civarı kahvaltı oluyor. Kahvaltı sonrası genelde kısa bi şekerleme yapıyor yarım saat 45 dk filan. 11:00 11:30 civarı ara öğün 13:00 14:00 civarı öğle yemeği oluyor saatleri tamı tamına uyamiyoruz uyku durumları yada dışarı çıkma durumlarında böyle sarkiyor

Mantar olmus olabılır mı? bu aylarda el genıtal bolgeye gıdermıs ama kesfetmeye baslarmıs.
Mantarda vücutta döküntü oluyomu? Mantar neden olur ki hiç aklıma gelmemişti. Eli hala hep genital bölgede bezi açar açmaz kasıyor. Birde göğüsünü kasıyor. Doktora genel kontrolünde söyledim temiz biyerden deniz suyu al sür yikama öyle yatsın sabaha bisey kalmaz dedi yaptım ama geçmedi kaşıntı. Uykuda bile kaşınıyor son zamanlarda iyice arttı işin kötü tarafı alerjik olduğunu sanmıyorum ek gıdaya başlamadan öncedir böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…