Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kizlar mama arti anne sutu (emzik yerine sutte cok geldigi yok ) devam ediyorum sutum sagsamda ugrassamda 10 cc den fazla gelmiyor bebegim once sol gogsumu almadi ne kadar ugrassam almiyordu alsada ogruyordu simdide sol gogsumu kesinlikle istemiyor bugun 4 kere sagim yaptim 10 cc bile olmadi ugrasma diyceksiniz ama ilac niyetine derler ya hem olr hemde bi bag oluyordu simdi emmiyor emmedigi icin uyuyamiyorda emzikte vermedim vermek isteniyor meme reddi icin ne cozum buldunuz yasadiniz mi bir yolu yontemi var mi?
Ben yogut veriyorum biberonun ucuna degdirip verdim aldi ole dene birdeBenim bebeğim ek gıda yemiyor dudaklarını kitliyor ne yapabilirim
Ay onu hiç sorma büyük insan kusmuğu gibi ekşi ekşi kokuyorAh inşallah cnm
Yoksa ek gıdada süte benzemez yani çıkarmaları
Eds aldim o kablo ince ama b3b3gin agzinda kabuk gibi kullanamadik solgari deniycem saol insallah duzelirEds deneyebilirsin cnm, bol süt geldigini sanıp rahat içiyorlar
Bir de solgar brewers al, sütü çok arttırıyor. Bebe çekmediğim de 2 saatte 1 sağ, artsın insallah
Solgar çok iyi ya, artık moralini yüksek tut cnmEds aldim o kablo ince ama b3b3gin agzinda kabuk gibi kullanamadik solgari deniycem saol insallah duzelir
Kızlaar ben geldim bayadır boşlamıştım burayıKarnı doyuyor mu? Emiyor mu veya mamayi tam alıyor mu?
Bizim uyku düzeni geçen ay bir bozuldu hastalikta, sonra hep ısrarla gece uyku saatinde uyuttum, 15 dak sonra uyandırdım yine destekli uyuttum, her gün ve her gün. Böylelikle rutin oluşturdu. Gunduz daha iyi hatta, öğleden önce 1 kısa, öğleden sonra 1 uzun uyku ile akşam yapıyoruz. Ama her gün tekrar etmek gerekiyor. Bizde gaz sorunu ds var bir de reflu, ona ragmen
alerji olunca erken mi başlatıyorlar?Ahhhh bizim de yeni bitmiş gibiydi ek gıdayla geri geldi gaz varsa doktor da başlayın demiyorsa 6. Ayı bekle bence alerjisi olduğu için ben erken başlamak zorunda kaldım
Evet böyle çalışmalar yapılmış alerjik bebekler de erken başlıyorlar 4.5 ay gibiKızlaar ben geldim bayadır boşlamıştım burayı
Uyandırıp tekrar uyutmak ne işe yarıyor acaba ilk kez duydum bunu. Derinde de hem gaz hem reflü hem alerji var. Saldım artık rutin mutin hakgetire
alerji olunca erken mi başlatıyorlar?
Benim bebişkom da yeni 5 aylık oldu. Reflüsü azaldı mı emin değilim gastrotussu 4 gündür vermiyorum bugün sanki arttı kusması ama ondan mı bilmiyorum.
Uylu düzeni bi var bi yok. Ama çok oyuncu bi bebiş oldu aşırı eğlendiriyo bizi
Ay yok 15 dak sonra uyandırdım, yine uyuttum.olacak oKızlaar ben geldim bayadır boşlamıştım burayı
Uyandırıp tekrar uyutmak ne işe yarıyor acaba ilk kez duydum bunu. Derinde de hem gaz hem reflü hem alerji var. Saldım artık rutin mutin hakgetire
alerji olunca erken mi başlatıyorlar?
Benim bebişkom da yeni 5 aylık oldu. Reflüsü azaldı mı emin değilim gastrotussu 4 gündür vermiyorum bugün sanki arttı kusması ama ondan mı bilmiyorum.
Uylu düzeni bi var bi yok. Ama çok oyuncu bi bebiş oldu aşırı eğlendiriyo bizi
Havuçlu kabak çorbasına bayıldı benimki bide mercimek veriyorum ama mercimek gaz yapabiliyomuş. Brokoli çorbası yapıcam onu da sever diye düşünüyorum kabağa benziyor tadı şimdilik bu kadarÇorba olarak ne veriyorsunuz kızlar bebeklerinize
Kabak havuç sevmedi benimki mercimek deneyim bideHavuçlu kabak çorbasına bayıldı benimki bide mercimek veriyorum ama mercimek gaz yapabiliyomuş. Brokoli çorbası yapıcam onu da sever diye düşünüyorum kabağa benziyor tadı şimdilik bu kadar
26. Atak haftası... Bizde aynı uyutamıyorum sürekli yattığı yerde ayaklarından destek alıp göbeğini kaldırıyor ayağa kalkmaya çalışıyor bi enerji yüklendi her şeye heyecanlanıyor hajsjs3 gundur duzenli uykumuz yok galiba yine atak haftasi .. kucakta yada kendi oturmak istemiyo kucagimda kendini geriye atip surekli ayaklarinin uzerinde durmak istiyo benden tutunup ayaga kalkiyo asiri yoruldum..
aynen bzdede durumlar ayni26. Atak haftası... Bizde aynı uyutamıyorum sürekli yattığı yerde ayaklarından destek alıp göbeğini kaldırıyor ayağa kalkmaya çalışıyor bi enerji yüklendi her şeye heyecanlanıyor hajsjs
Sebze tadımını benimki de sevmedi ama çorbasını çok sevdi havuç tatlandırdığı için galiba bide azıcık süt koydum lezzet verecek kadar alerjisi yoksa deneyebilirsin öyle sever belkiKabak havuç sevmedi benimki mercimek deneyim bide
Çok komik ama aşırı yorucu olduaynen bzdede durumlar ayni
Tahıl için erken ama takdir senin tabi :))Kabak havuç sevmedi benimki mercimek deneyim bide
Tavuk suyuna havuc corbasiÇorba olarak ne veriyorsunuz kızlar bebeklerinize