Bacim, et ve türevleri 7.ayda bildiğimTavuk suyuna havuc corbasi
Kapya biber corbasi
Terbiyeli bulgur corbasi
Pirincli havuc corbasi
Bebek tarhanasi
Et suyuna sehriye corbasi
Bunlar tarif kitabindan.
6. Ay uyumlu hepsi. Sirayla yapmaya basladim iste
doktorumuz ilk etapta sulu olsun diye suda haşlayalım yutması kolay gelir dedi yoğurt ta mayaladık küçük küçük ayrı kaplara mayaladıkPatatesi nasil versiniz yogurt mayaladiniz mi
Katilara 7. Ayda gecildigi icin oyle. Ama ilikli kemik suyu tavuk suyu falan denenip ilk gunden kullaniliyo. Yazdigim corbalarin heeepsi ek gifdanin.ilk ayinda icilen corbalarBacim, et ve türevleri 7.ayda bildiğim
Şehriye yi falan içebiliyormu eziyormusunTavuk suyuna havuc corbasi
Kapya biber corbasi
Terbiyeli bulgur corbasi
Pirincli havuc corbasi
Bebek tarhanasi
Bunlar tarif kitabindan.
DAha yedirmedim. Ilk oglumda kasikla parcalardim iyice verirkenŞehriye yi falan içebiliyormu eziyormusun
Formül mama mu kullaniyordun cnm anne sütü mü? Genelde formül mamada erken başlanıyor. Hayırlı olsun ek l gıda minnoşa:)Günaydın kızlar, dün Derin’in de 5. Ay kontrolü vardı, ek gıdaya başlıyoruz. Baya şaşkınım hep 6 ay diye aklıma yazmıştım. Tüm grup başlamış zaten biz de başlıyoruz
tel sehriye olursa kolay yutar biraz kırabilirsen icine atmadan iyice yumusarsa sorun olmazŞehriye yi falan içebiliyormu eziyormusun
Gazan mübarek olsunBende bugün ilk kez tarhana çorbası vermeyi düsünüyorum İpektoşa bakalım sevecek mi. İçine ilikli kemik suyuda katıcam. Et tabıkı suan katılmıyor ama suyunu koymakta fayda var bence
Cesaret edip veremedim ya patates,havuc,kabak,kapya biber ve brokoli haslayıp blenderden geçirip verdim dün onu bayıla bayıla yedi püre halindeGazan mübarek olsunbir de ilk dendiğinde istemezse başka zaman yine ver, o an ostememis olabilir sadec2
Ben de öyle biliyorum şu direk kullanıma hazirCesaret edip veremedim ya patates,havuc,kabak,kapya biber ve brokoli haslayıp blenderden geçirip verdim dün onu bayıla bayıla yedi püre halindepatatesi ilk defa verdigim icin biraz kaka da zorlandık dün sadece ama olsun alıssın
Kızlar birde bir şey soracağım hazır bebek suyu kullananlar var mı ? Ben fuska bebek suyu söyledim şubeden ama hiç bebek suyu ambalajında gelmedi.bunları kaynatmadan direk içebiliyorlarmış sanırım?
Ben buyuk oglana fuska kullandim. Kaynatmadim.Cesaret edip veremedim ya patates,havuc,kabak,kapya biber ve brokoli haslayıp blenderden geçirip verdim dün onu bayıla bayıla yedi püre halindepatatesi ilk defa verdigim icin biraz kaka da zorlandık dün sadece ama olsun alıssın
Kızlar birde bir şey soracağım hazır bebek suyu kullananlar var mı ? Ben fuska bebek suyu söyledim şubeden ama hiç bebek suyu ambalajında gelmedi.bunları kaynatmadan direk içebiliyorlarmış sanırım?
Instada bi Dr 6. Aydan sonra kaynatmaya gerek yok sizin içtiğiniz sudan içebilir diyorCesaret edip veremedim ya patates,havuc,kabak,kapya biber ve brokoli haslayıp blenderden geçirip verdim dün onu bayıla bayıla yedi püre halindepatatesi ilk defa verdigim icin biraz kaka da zorlandık dün sadece ama olsun alıssın
Uykuyu her gün düzenli saatlerde uyuyarak oturttum, yarım saat önce sonra değişiyor veya yarım saatte uyuyabiliyor 1.5 saatte. Bunu kendin deneyebilirsin.Merhaba hanımlar bebeğine uyku eğitimi aldırmayı düşünen var mı? Bebeğim gündüzleri sadece yarım saat uyuyor uykuyu da alamıyor ve huzursuz oluyor sürekli bende uyku eğitimi almayı düşünüyorum açıkçası ama kararsızımda sizlerin düşüncesi nedir
Bulguru yiye biliyor mu tahil beni korkutuyor bakliyat gaz yapmaz mi acabaTavuk suyuna havuc corbasi
Kapya biber corbasi
Terbiyeli bulgur corbasi
Pirincli havuc corbasi
Bebek tarhanasi
Bunlar tarif kitabindan.
Bulgur henuz vermedim gazli oldugu icin. Kitaptaki ornekleri yazdim tek tek deniyodum ama tarhanadan sonra agzini kilitledi. Ara verdim bu hafta unutsun diye. 3 gun kuralinda da 10 tane tatmis oluyo yapacak bisey yokKizlar 3 gun kuralini ne kadar sure devam ettirdiniz yogurt bitti elmadayim sonra kabak vs derken bir ayda 10 tane şey tadar
Bulguru yiye biliyor mu tahil beni korkutuyor bakliyat gaz yapmaz mi acaba