2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geç mi verdin cnm ek gıdayı? Çocukta ekstra enerji oluşmuş olabilir

Veya dış kasintid8 ?

Ahhhh bizim de yeni bitmiş gibiydi ek gıdayla geri geldi gaz varsa doktor da başlayın demiyorsa 6. Ayı bekle bence alerjisi olduğu için ben erken başlamak zorunda kaldım
Doktor baslatmadi zaten tadima bile, 6. Ay dedi, bekliyoruz şubatı cnm

Merhaba bizde ek gıdaya başladık 3 gün kuralına uyarak önce yoğurt sonra patates şimdide havuç verdim yarın kabak vereceğiz .. bizimki ek gıda yemiyor sevmedi galiba ama bu ara gazı var ek gıdadan mı yoksa mama da 2 numaraya geçtik ondan mı bilemiyorum

Bizimde yaklaşık 3 hafta sürmüştü sonra bi anda düzeldi ama gündüz uykuları hala yarım saat

Nasil uzatabilirim ki uykulari. Ben de 3e dusurup 1er saate uzatmak istiyorim
Şu ara bende uykuşarı toplamaya çalışıyoruö doktorum toplamak lazım yenidoğan gibi uyuyor dedi ama çok zor.. ben ayağımda uyutuyorum uyanmadan önce yine ayağıma alıp tekrar sallıyorum uykuya devam ettiriyorum ama henüz başaralı olamadım yine de yarım saat sonra uyanıyor denemeye devam

Havuc gaz yapar cmm zaten gazli ise bur de

selam Oktivus cum su listeye benide bi ekleyiver

bebesinde ard arda bronsite yakalanan oldu mu kızlar ?

Merhaba kızlar… bu iki haftadır oğlum sürekli mız mız tam anlamıyor ama hiçde mutlu değil durmuyor oyuncaklarla oynamıyor sıkılıyor acaba atak mıdır nedir bilen var mı sizin bebekler ne durumda

Kizlar bebegim bu ayin 27 sinde 6.aya giricek disleri kasiniyor ama cikan bisey yok damaklari olusuyor sanirim ek gida tadim yapiyor musunuz ne veriyorsunuz

Kizlar bebegim bu ayin 27 sinde 6.aya giricek disleri kasiniyor ama cikan bisey yok damaklari olusuyor sanirim ek gida tadim yapiyor musunuz ne veriyorsunuz
Ayni gun dogmus bebeklerimiz. Benmki de cilginlsr gibi kasiyo ortada bisey yok. Yarn doktor kontrolu var oglumun bakalim ek gida icin ne onericek. Ilk bebegime kabak havuc patates ve yogurt la baslamistim

Ohoo 3.aydan beri salya ve kesintisiz var, cok nirnal seninki:)

Doktor 6.qyda tadima başlatacak bizi

Ayni gun dogmus bebeklerimiz. Benmki de cilginlsr gibi kasiyo ortada bisey yok. Yarn doktor kontrolu var oglumun bakalim ek gida icin ne onericek. Ilk bebegime kabak havuc patates ve yogurt la baslamistim
Sebze candır diyorlar meyve tehlikeliyms, ilk meyve tadinca sebze kabak tadi veriyor diyorlar

Merhaba kızlar… bu iki haftadır oğlum sürekli mız mız tam anlamıyor ama hiçde mutlu değil durmuyor oyuncaklarla oynamıyor sıkılıyor acaba atak mıdır nedir bilen var mı sizin bebekler ne durumda
Sıkılıyordur aklı erdikten, hızlı tuketiyorlar devamlı aksiyon istio bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…