Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet lezzetli seyler verirsen kabak yer mi cocukSebze candır diyorlar meyve tehlikeliyms, ilk meyve tadinca sebze kabak tadi veriyor diyorlar
Başlamadım ama vermeyin, boş kof kilo beyaz undan ekmek. Su an zaten tadım yapacak, ek gıda ile doymayacak, neden ek gıda hakkını ekmekle tuketsin? Sebze yesin, meyve yesin, corba yesin misssKızlar selamlar, ek gidaya başlayanlar ekmek veriyor musunuz?
Ben hiç vermedim büyük kizima alismadiKızlar selamlar, ek gidaya başlayanlar ekmek veriyor musunuz?
Bugun itibariyle basladik. Ekmek vermedim ilk ogluma hala ekmek yemez. Icini tirtiklar illa ye diye zorlarsak. Onun yerine daha faydali seyler yedirebilirsinizKızlar selamlar, ek gidaya başlayanlar ekmek veriyor musunuz?
Neyle başladın. Ben bugün kabak hasladim. Ömrümde yedigim en güzel yemek der gibi gömüldü.Bugun itibariyle basladik. Ekmek vermedim ilk ogluma hala ekmek yemez. Icini tirtiklar illa ye diye zorlarsak. Onun yerine daha faydali seyler yedirebilirsiniz
Yumurta sarisi verdim yogurt verdim elma ve muz verdimNeyle başladın. Ben bugün kabak hasladim. Ömrümde yedigim en güzel yemek der gibi gömüldü.
Yoğurt muz kabız yqpabilirYumurta sarisi verdim yogurt verdim elma ve muz verdim
Biz daha tadımlardayız ama asla yemiyor şu an sebzelerdeyizKızlar selamlar, ek gidaya başlayanlar ekmek veriyor musunuz?
Ne guzel ayni gun dogmuslar dr ne diyecek bende merak ettim paylasirsan sevinirimAyni gun dogmus bebeklerimiz. Benmki de cilginlsr gibi kasiyo ortada bisey yok. Yarn doktor kontrolu var oglumun bakalim ek gida icin ne onericek. Ilk bebegime kabak havuc patates ve yogurt la baslamistim
Dun hatirladigimi bugun hatirlamamisimNe guzel ayni gun dogmuslar dr ne diyecek bende merak ettim paylasirsan sevinirim
Darısı başımaNeyle başladın. Ben bugün kabak hasladim. Ömrümde yedigim en güzel yemek der gibi gömüldü.
Benim bebeğim ek gıda yemiyor dudaklarını kitliyor ne yapabilirim
Sakin zorlama zamanı değil demekkiBenim bebeğim ek gıda yemiyor dudaklarını kitliyor ne yapabilirim
Kasikla veriyosan kasiksiz ver. Elinle ver bi sure. Ya da blw yap.Benim bebeğim ek gıda yemiyor dudaklarını kitliyor ne yapabilirim
Blw yi benim psikolojim kaldirmazSelam kızlar ek gıdada blw yöntemini uygulayacak mısınız?