2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ne olur hemen cevap verin yeni hesap aldim giremedim
4 haftalikken kaset test yapmisdim simdi 6 haftakigim gene test yaptim ayni cikti normal mi koyulasmasi lazim degilmi

Gecen hafta hgc 7 bin lerdeydi birdaha yaptirmadim doktorum yogunmus almadi morelim cok bozuldu

Kızlar bugün beyaz süt kesiği tarzında akıntım oldu onun dışında kaşıntı yanma yok öncesinde de hep normal olan sulu renksiz akıntım oluyordu bu beyaz akintida normal mi acaba?
Kesik kesik beyaz akıntı normal değil illa kaşımtı yanma olmasına gerek yok. Mantar bu maalesef şuan bende de var. Akıntı renksiz kokusuz sıvı olmalı
Bide siz hamileliginizi çevrenizdekilerle paylaştıniz mi benim eşim dışında bilen yok ailemiz arkadaşlarımız iş yerindeyim çalışıyorum kimseye de söylemedim siz ne zmn söylemeyi dusunuyorsunuz
bende sadece anneme ablama söyledim birde eşim biliyor. 3aylık olana kadar kimseye söylemeyeceğim

image.jpg

Gecen hafta hgc 7 bin lerdeydi birdaha yaptirmadim doktorum yogunmus almadi morelim cok bozuldu
Sen geçen hafta 7 bindeyken yaptirdiysan bu hafta bebisini ve kalp atışını kesin görürsün:) ben ilk hamileligimde gece 11 gibi acile gidiyordum. Yalandan karnım ağrıyor hamileyim endişeliyim diyordum hemen ultrasonla bakıyorlar:) eğer sabırsızlanıyorsan sende gece acile gidebilirsin

Bide siz hamileliginizi çevrenizdekilerle paylaştıniz mi benim eşim dışında bilen yok ailemiz arkadaşlarımız iş yerindeyim çalışıyorum kimseye de söylemedim siz ne zmn söylemeyi dusunuyorsunuz
ben daha 3 haftalık öğrendim kocama söylememle dünya alem duydu daha kese bile görmemişiz 🙄

Kızlar şimdi benim oğlum var 1 Ocak da 6 yaşına girecek ben her ihtimale karşı hamilelik ve emzirmedeki sudyenlerimi birkaç kıyafeti saklamıştım hatta hastanede giydiğim önden düğmeli pijamalarımı falan süt sağma makinam bi sürü şey hatta oğlumun herşeyini saklamıştım. Ay daha yeni 5. Haftaya giriyorum ama içimden nerdeyse doğum çantası hazırlamak geliyo ya çıldırıcam oğlum Ocak doğumuydu inşallah bu sağlıklı ilerlerse Ağustos olacak ya geçen hafta penti indirimlerinde 80 liraya yazlık hamile pijaması aldım yazın kocaman göbekle giyeceklerimi düşünüyorum Ağustos da doğum yapıp yeni doğum yapmışken ilk okula başlayacak oğlumun okul hazırlığı okula alışma süreci ve onunla ilgilenememekten korkuyorum sizde de böyle çılgın karışık düşünceler var mı 🙈
Benimde oğlum 3yaşında olacak doğumda inşallah. Herşey var çok şükür ikinciler zahmetsiz oluyor sanırım maddi yönden birde cinsiyetleri aynı olursa tamam😄 bende çok hevesliyim şimdiden yenidoğan takımlarına bakıyorum kendime pijama bakıyorum. Tekrar bu mutluluğu yaşamak çok farklı. Ve oğlum içinde endişeliyim henüz bezi bırakmadı yazında oyun gruplarına götürmek istiyordum bebek olunca nasıl olacak bilmiyorum

Kızlar bide benm doktorum bana progestan fitil yazdı önlem amaclı muayene etmeden. Benım yumurtlamam 21.günde oldu diye sanırım 🤔

X