2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O senin fikrin 2 cocuk dunyaya getirdim ve gayette ilgilendiler cokta iylerdi demek o kisilere iyiler denk gelmemis herkes istedigi yere gidebilir illa gidin diye dayatmadik tercih sizin arkadas sordu bende cevapladim 😀
Özür dilerim ama bu mesajınızda üslubunuz hiç hoş değil sabah hastane işlerim vardı cevap veremedim. Tabiki herkes istediği yere gidebilir dayatamazsınız zaten de özele gidenlere çokta şey yapmayın 😇

Herkese merhaba. Sanırım aranızda gebeliği en erken öğrenen benim😊 adete 14 gün varken öğrendim. Kahverengi akıntı kafamı karıştırdı şüphelenip kan verdim HCG 37 çıktı pazartesi 49a yükselmiş. Keseyi görmeden emin olamıyorum. Hala kahverengi akıntı devam ediyor. Hayırlısı bakalım eğer bebişim benimle olursa Ağustos sonuna kavuşacağız inşallah.💞

7 aylık hamile iken Antalya ya gideceğim. Kabul etmez mi başka doktor o şekilde?
Ben 20 haftalıkken doktorumu değiştirdim arkadaşım 34 haftalıkken. Yaklaşık senin 32. Hafta civarı gidersen eder tabiki bu muhabbet devlet hastanesinde var ama takipli olmadan örnek veriyorum ikili test yapmıyo mesela siz taşındığınızı söylerseniz tabiki yardımcı olurlar canım

Herkese merhaba. Sanırım aranızda gebeliği en erken öğrenen benim😊 adete 14 gün varken öğrendim. Kahverengi akıntı kafamı karıştırdı şüphelenip kan verdim HCG 37 çıktı pazartesi 49a yükselmiş. Keseyi görmeden emin olamıyorum. Hala kahverengi akıntı devam ediyor. Hayırlısı bakalım eğer bebişim benimle olursa Ağustos sonuna kavuşacağız inşallah.💞
Çok erken öğrenmişsiniz gerçekten hayırlısı olsun hoşgeldiniz 😇

Günler sonunda kanamam kahveye döndü vücut atmaya mı çalıştı ilk başlarda sağlıksız olduğu için diye düşünmüyor değilim. Süreç beni aşırı tedirgin ediyor 🤦🏼‍♀️

Kızlar şimdi benim oğlum var 1 Ocak da 6 yaşına girecek ben her ihtimale karşı hamilelik ve emzirmedeki sudyenlerimi birkaç kıyafeti saklamıştım hatta hastanede giydiğim önden düğmeli pijamalarımı falan süt sağma makinam bi sürü şey hatta oğlumun herşeyini saklamıştım. Ay daha yeni 5. Haftaya giriyorum ama içimden nerdeyse doğum çantası hazırlamak geliyo ya çıldırıcam oğlum Ocak doğumuydu inşallah bu sağlıklı ilerlerse Ağustos olacak ya geçen hafta penti indirimlerinde 80 liraya yazlık hamile pijaması aldım yazın kocaman göbekle giyeceklerimi düşünüyorum Ağustos da doğum yapıp yeni doğum yapmışken ilk okula başlayacak oğlumun okul hazırlığı okula alışma süreci ve onunla ilgilenememekten korkuyorum sizde de böyle çılgın karışık düşünceler var mı 🙈
Sen tam beni anlatmışsın canım benim oğlumda Mart doğumlu Eylül de okula baslayacak tedirginlik diz boyu bebek çok küçükken okula başlıcak yavrum onu ihmal etmekten korkuyorum şimdiden bir duygusallık anlatamam umarım ikisine de yetebiliriz rabbim güç kuvvet verir bize

Merhabalar,
3 düşük ten sonra (ikisi kürtaj oldu) tekrar hamileyim. Sat 8 kasım pazar günü beta hcg sonucum 1350 idi.salı günü doktor randevum vardı ve keseyi gördük çok şükür. Fakat size sormak istediğim bir konu var kese boyutu 5.35 mm yazıyor sizce bu bir sorun teşkil edermi? Doktora heyecandan sormayı unuttum maalesef aranızda bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim. Rabbim hepimize sağlıklı kolay hamilelikler geçirsin ve bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Gecti pazar günü olmam lazimdo hala olmadım ama olacak gibi kaşık bel ağrım bar
Gecen ay ben kimyasal gebelik yasadim kan sonucun gayet iyi testtindede siliklesme yok bende baya gozle fark edilir silik oluyodu tamamen zaten negatifi gormustum ki reglden zaten 1 2 gun bile pek gecikmiyor kimyasalda suan bendede var o regl agrisi gibi tutunma yrrlesme zamani agri olabilir canini sikma

Gecen ay ben kimyasal gebelik yasadim kan sonucun gayet iyi testtindede siliklesme yok bende baya gozle fark edilir silik oluyodu tamamen zaten negatifi gormustum ki reglden zaten 1 2 gun bile pek gecikmiyor kimyasalda suan bendede var o regl agrisi gibi tutunma yrrlesme zamani agri olabilir canini sikma
Teşekkürler:)
Geçmiş olsun sizede
Peki bu süreçte neye dikkat etmek lazim

Özür dilerim ama bu mesajınızda üslubunuz hiç hoş değil sabah hastane işlerim vardı cevap veremedim. Tabiki herkes istediği yere gidebilir dayatamazsınız zaten de özele gidenlere çokta şey yapmayın 😇
Bende ozur dilerim ki seninde hos degil. Kimin basina ne geldi kimse bilemez sen ozeli sever devleti kotulersin saygim sonsuz bende ozeli sevmem devlet doktorundanda bu zmana kadar kotuluk gormedim kalkip bende burda kotuleyemem kendi sansiniz iyi bi doktora denk gelmemeniz herkesin fikrine saygimiz sonsuz ayrica ozel olupda cok kotu doktorlara denk geldim burda kalkip ozeli kotulemedim kim ne yaparsa nereye giderse gitsin beni ilgilendirmiyor sorarsiniz cevaplarim bu kadar 🤷‍♀️😇

Bende ozur dilerim ki seninde hos degil. Kimin basina ne geldi kimse bilemez sen ozeli sever devleti kotulersin saygim sonsuz bende ozeli sevmem devlet doktorundanda bu zmana kadar kotuluk gormedim kalkip bende burda kotuleyemem kendi sansiniz iyi bi doktora denk gelmemeniz herkesin fikrine saygimiz sonsuz ayrica ozel olupda cok kotu doktorlara denk geldim burda kalkip ozeli kotulemedim kim ne yaparsa nereye giderse gitsin beni ilgilendirmiyor sorarsiniz cevaplarim bu kadar 🤷‍♀️😇
Ben özel yada devlet fikrinize demedim zaten.
Özele verdiğimiz paraların boşa olduğunu söylediniz bu birincisi ikincisi o senin fikrin ve dayatmadım gibi söylemlerinize dedim. Gayet üslubum yerinde çokta kibarım Allah nazarlardan saklasın 🧿😬

Merhabalar,
3 düşük ten sonra (ikisi kürtaj oldu) tekrar hamileyim. Sat 8 kasım pazar günü beta hcg sonucum 1350 idi.salı günü doktor randevum vardı ve keseyi gördük çok şükür. Fakat size sormak istediğim bir konu var kese boyutu 5.35 mm yazıyor sizce bu bir sorun teşkil edermi? Doktora heyecandan sormayı unuttum maalesef aranızda bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim. Rabbim hepimize sağlıklı kolay hamilelikler geçirsin ve bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Ultrason kağıdın var mi canım bakalım. Bu arada bir sorun olduğunu sanmıyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)

X