Bence kişiye göre değişiyor. Bazen 6 da görenler varmış keseyi. Ama geneli 5. Hafta da görüyor. İnşallah görünür kesenizBende uygulamadaki hesabima gore doktora gittigimde 5+2 falan olcam gorurmuyum ki keseyi
Evet doktorum aslında neredeyse kadınların %50si kimyasal geçiriyorlar fakat fark etmiyorlar sen erken test yapıp hamile olduğunu öğrendiğin için kimyasal olduğunu biliyorsun demişti. Adet günümde yoğun kanama yaşamıştım 4ay önceValla bu internet bi cikti dogurganlikta azaldi strestenaynen kimyasali genelde rast gele ya bi kanla yada erken yapilan testle gorunuyormus 10 kasimda adet gunumdu iste o an kahverengi akinti geldi ay ne biliyim kimyasali yerlesme kanamasi sandim oglumda olmustu cunku 11inde bi basladi o baslayis bu ay kalmamda garip oldu ustune
İnşallah sağlıklı bir hamilelik süreci sonunda sağlıkla huzurla kucağınıza alırsınız bebeciğiniziDeğerim çok yüksek. Kimyasal değil çok şükür dış gebelikte değil. Kalp atışlarını da duyarsam boş gebelik şıkkını da eleyeceğim inşallah
Cocuklrda genelde gordum bundada goruyum demi hakettik benceBence kişiye göre değişiyor. Bazen 6 da görenler varmış keseyi. Ama geneli 5. Hafta da görüyor. İnşallah görünür keseniz
İlk hamileliğimde doktorum önermişti baştan sonra hatta emzirme sürecinde de kullandımTeşekkür ederim) araştırırım bende onu) Doktorunuzmu önerdi?
Gecmis olsun sanada bebislerimizi alalim kucagimiza sag saglim insallahEvet doktorum aslında neredeyse kadınların %50si kimyasal geçiriyorlar fakat fark etmiyorlar sen erken test yapıp hamile olduğunu öğrendiğin için kimyasal olduğunu biliyorsun demişti. Adet günümde yoğun kanama yaşamıştım 4ay önce
Amin inşallah hepimiz için böyle olsunİnşallah sağlıklı bir hamilelik süreci sonunda sağlıkla huzurla kucağınıza alırsınız bebeciğinizi
O zaman görürsünüz.Cocuklrda genelde gordum bundada goruyum demi hakettik bencehayirlisi olsun bakalim sende kucagina al sagliklica insallah
Benim değerim 2.800dü en son ultrasonda doktor keseyi görmeyince kimyasal dedi sonra değerim düşe düşe sıfırlandı. Allah tekrar hamilelik nasip etti inşallah sağlıklı olur bu seferKimyasalda belli bir orana kadar yükseliyor HCG 2000in üzerine çıktıysa kimyasal ihtimali ortadan kalkıyor
Ben kimyasal olunca geçen ay bu ay üç defa üst üste verdim doktor durdurdu şimdi bile için içimi yiyo ama sabrediyorum 17 si cuma randevum varBende adetten 1 gun once baktirmistim kolaylik polikinliginden daha hic gidemedim kiz randevusuz almiyorlarmis o zman 70.21 cikmisti 6 gun gecti daha kan verircem iste hic haberim yok yukseldi mi dustu mu
Aaaa yeni bir şey daha öğrendim hadi bismillahBenim değerim 2.800dü en son ultrasonda doktor keseyi görmeyince kimyasal dedi sonra değerim düşe düşe sıfırlandı. Allah tekrar hamilelik nasip etti inşallah sağlıklı olur bu sefer
Kimyasal olduktan sonra vücut hazırlık yapıyormuş daha hızlı hamile kalınıyormus galiba kimyasaldan kaç ay sonra hamile kaldınızBenim değerim 2.800dü en son ultrasonda doktor keseyi görmeyince kimyasal dedi sonra değerim düşe düşe sıfırlandı. Allah tekrar hamilelik nasip etti inşallah sağlıklı olur bu sefer
Kız zaten Bi ton tahlil için kan alacaklar tüp tüp sabretBen kimyasal olunca geçen ay bu ay üç defa üst üste verdim doktor durdurdu şimdi bile için içimi yiyo ama sabrediyorum 17 si cuma randevum var
Bende sipariş ederim, teşekkürler. Kaç kapsul günde?İlk hamileliğimde doktorum önermişti baştan sonra hatta emzirme sürecinde de kullandım
Benim değerim 2.800dü en son ultrasonda doktor keseyi görmeyince kimyasal dedi sonra değerim düşe düşe sıfırlandı. Allah tekrar hamilelik nasip etti inşallah sağlıklı olur bu sefer
Ağustos ayında hamile kalmışım o ay adet olmadım. Eylül ayında 6haftalıkken doktora gittim kese yoktu. Ekim ayında denemedik açıkçası korunduk. Kasımda denedik oldu çok şükür 1buçuk ay sonra tekrar hamile kalmışımKimyasal olduktan sonra vücut hazırlık yapıyormuş daha hızlı hamile kalınıyormus galiba kimyasaldan kaç ay sonra hamile kaldınız
Nasi hissediosun benim oglum hep soldaydi mesela smdi cok erken diil mi hissetmek icin. Sislikse karnimin her yeri sis vallaKesinlikle benimde oğlum sağdaydı. Şuanda sağda hissediyorum yine
Mayis annelerinde miydin? Ben de ayni zamanlarda kimyasal gecirdim de topikte karsilasmis miydik diye merak ettimAğustos ayında hamile kalmışım o ay adet olmadım. Eylül ayında 6haftalıkken doktora gittim kese yoktu. Ekim ayında denemedik açıkçası korunduk. Kasımda denedik oldu çok şükür 1buçuk ay sonra tekrar hamile kalmışım
Evet işte sabrediyorumKız zaten Bi ton tahlil için kan alacaklar tüp tüp sabretbende öyle yapıyordum doktorum yeter artık dedi
Ben de aynıyım sağ da hissetmiştim oğlumu yine sağda hissediyorum çok nadir de olsa solda da oluyo ama baskın olan sağ tarafKesinlikle benimde oğlum sağdaydı. Şuanda sağda hissediyorum yine