2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet doktorum aslında neredeyse kadınların %50si kimyasal geçiriyorlar fakat fark etmiyorlar sen erken test yapıp hamile olduğunu öğrendiğin için kimyasal olduğunu biliyorsun demişti. Adet günümde yoğun kanama yaşamıştım 4ay önce

Değerim çok yüksek. Kimyasal değil çok şükür dış gebelikte değil. Kalp atışlarını da duyarsam boş gebelik şıkkını da eleyeceğim inşallah
İnşallah sağlıklı bir hamilelik süreci sonunda sağlıkla huzurla kucağınıza alırsınız bebeciğinizi

Bence kişiye göre değişiyor. Bazen 6 da görenler varmış keseyi. Ama geneli 5. Hafta da görüyor. İnşallah görünür keseniz
Cocuklrda genelde gordum bundada goruyum demi hakettik bence hayirlisi olsun bakalim sende kucagina al sagliklica insallah

Gecmis olsun sanada bebislerimizi alalim kucagimiza sag saglim insallah

Kimyasalda belli bir orana kadar yükseliyor HCG 2000in üzerine çıktıysa kimyasal ihtimali ortadan kalkıyor
Benim değerim 2.800dü en son ultrasonda doktor keseyi görmeyince kimyasal dedi sonra değerim düşe düşe sıfırlandı. Allah tekrar hamilelik nasip etti inşallah sağlıklı olur bu sefer

Bende adetten 1 gun once baktirmistim kolaylik polikinliginden daha hic gidemedim kiz randevusuz almiyorlarmis o zman 70.21 cikmisti 6 gun gecti daha kan verircem iste hic haberim yok yukseldi mi dustu mu
Ben kimyasal olunca geçen ay bu ay üç defa üst üste verdim doktor durdurdu şimdi bile için içimi yiyo ama sabrediyorum 17 si cuma randevum var

Benim değerim 2.800dü en son ultrasonda doktor keseyi görmeyince kimyasal dedi sonra değerim düşe düşe sıfırlandı. Allah tekrar hamilelik nasip etti inşallah sağlıklı olur bu sefer
Kimyasal olduktan sonra vücut hazırlık yapıyormuş daha hızlı hamile kalınıyormus galiba kimyasaldan kaç ay sonra hamile kaldınız

Kızlar bu ilk kan tahlillerini istemişti doktor ilk keseyi gördüğüm gün. Şimdi hiç içimden gelmiyor napayım sizce yarın yaptırayım mı çarşambaya hazır olsun diye yoksa durum netleşince mi yaptırayım ?

2800lerdemi kimyasal oluyormuşki? Ne zamandan beri düşmeye başladı değeriniz?

Kimyasal olduktan sonra vücut hazırlık yapıyormuş daha hızlı hamile kalınıyormus galiba kimyasaldan kaç ay sonra hamile kaldınız
Ağustos ayında hamile kalmışım o ay adet olmadım. Eylül ayında 6haftalıkken doktora gittim kese yoktu. Ekim ayında denemedik açıkçası korunduk. Kasımda denedik oldu çok şükür 1buçuk ay sonra tekrar hamile kalmışım

Kesinlikle benimde oğlum sağdaydı. Şuanda sağda hissediyorum yine
Nasi hissediosun benim oglum hep soldaydi mesela smdi cok erken diil mi hissetmek icin. Sislikse karnimin her yeri sis valla
Mayis annelerinde miydin? Ben de ayni zamanlarda kimyasal gecirdim de topikte karsilasmis miydik diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…