Bebegin kesenin icindeki pozisyonuna bakicaz di mi? Kesenin rahimdeki pozisyonu degil?Canım karından görüntüde bebek soldaysa erkek sağdaysa kız vajinelde tam tersiymiş
Ah işte canım bnmm erken öğrenince de yok kimyasal di yok dış gebelik ti insan bir sürü şey kuruyor kafasında birde bnm ilk gebeliğim çok acemiyimBende oyle 2 gun once ogrendim reglden gecmek bilmiyor randevumda baya gec bekle bekle yoruldum
Benim ilk gebeliğimde çok bariz göğüs ucu hassasiyeti vardı canım çok yanardı şimdi dolgunluk ve koyuluk haricinde birşey yokDaha cizgi yok canim gogus etrafinda farkliliklar var ama
Suan icin ultrason goruntum yok ama oglum solda kizim sagdaydi gorumcemde tam tersi diyodu mesela kizi solda oglu sagda, bunyeyle alakali mi acaba birde cin takvimi bakmistim ondada dogru tahmin olmustu bundada erkek diyo takvim ama bilmem nasip bakalimKızlar ben bir teori buldumhadi bakalım herkes ultrason görüntülerini atsın
Karın dan bakılan USG ile cinsiyet tahmini
Ramzi teorisini kendiniz uygulayabilirsiniz. 6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.
Vajinal ultrason ile cinsiyet tahmini
Gebeliğin yine 6-7. haftalarında ki vajinal ultrason ile bebeğin konumuna göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bebek sağda ise erkek , sol yada sol tarafa yakın sa bebek kız demekmiş.
Bu metodalar dışında bebeğin cinsiyeti ultrason ile 16-17 haftalarda daha net izlenir. 20. haftaya yaklaştıkça cinsiyet en net şekilde değerlendirilir.
Ben bu ay oyle dusundum cunku gecen ay 10 kasimda gebeyim derken kimyasal gebelik yasayip regl oldum adetle düstü ardina tekrar pozitifi gorunce acaba buda mi kimyasal dedim durdum sukur 5 gun gecti adetin uzerinden icim biraz o yonden rahat canimAh işte canım bnmm erken öğrenince de yok kimyasal di yok dış gebelik ti insan bir sürü şey kuruyor kafasında birde bnm ilk gebeliğim çok acemiyim
Yok canım doktoruma söyledim kullanabilirsin dedi. Benim bir tanıdığım omega3 b12 kullandı hamileligi boyunca kız tazı gibiydi dur durak bilmiyordu çok enerjikti bu vitaminlere bağlıyordu ocean mummy bin içinde de imha ve B12 dahil birsuru vitamin var. ben başladım 4 gün oldu. Bilmiyorum süreç içinde gorcez 30 kapsül 80 lira bir ay gozlicemDoktormu tavsiye etti canım? Elevit nasıl? onunla ilgili bir bilginiz varmı?
insaAlllahhh canım sağlıkla kucağımiza alırız hepimizBen bu ay oyle dusundum cunku gecen ay 10 kasimda gebeyim derken kimyasal gebelik yasayip regl oldum adetle düstü ardina tekrar pozitifi gorunce acaba buda mi kimyasal dedim durdum sukur 5 gun gecti adetin uzerinden icim biraz o yonden rahat canim
Aynen canim bendede hassasiyet dolgunluk var birde sizliyor onceki cocuklardan biliyorum hani sutun gelirde sizlar ya o sekilde koyuluk olmadi henuz yada erken daha aradan 6 sene gecti unuttum herseyi acemi gibiyim ayniBenim ilk gebeliğimde çok bariz göğüs ucu hassasiyeti vardı canım çok yanardı şimdi dolgunluk ve koyuluk haricinde birşey yok
Evet bebek kesenin sağına yada soluna yakınsa ama sana göre sağ sana göre solBebegin kesenin icindeki pozisyonuna bakicaz di mi? Kesenin rahimdeki pozisyonu degil?
Aynı şeyi yaşamışız ben de geçen ay kimyasal yaşadım. Keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan tamam hamileyim diyemiyorumBen bu ay oyle dusundum cunku gecen ay 10 kasimda gebeyim derken kimyasal gebelik yasayip regl oldum adetle düstü ardina tekrar pozitifi gorunce acaba buda mi kimyasal dedim durdum sukur 5 gun gecti adetin uzerinden icim biraz o yonden rahat canim
Bende de Çin takvimi erkek diyor bu ultrason kağıdına görene erkek gözüküyor bakalım ne çıkacak kıza da kabülüm erkeğedeSuan icin ultrason goruntum yok ama oglum solda kizim sagdaydi gorumcemde tam tersi diyodu mesela kizi solda oglu sagda, bunyeyle alakali mi acaba birde cin takvimi bakmistim ondada dogru tahmin olmustu bundada erkek diyo takvim ama bilmem nasip bakalim
Amin insallah canimm benim 16sinda gorurum insallah keseyi sukur derizinsaAlllahhh canım sağlıkla kucağımiza alırız hepimiz
Benim de 6 yıl geçtiAynen canim bendede hassasiyet dolgunluk var birde sizliyor onceki cocuklardan biliyorum hani sutun gelirde sizlar ya o sekilde koyuluk olmadi henuz yada erken daha aradan 6 sene gecti unuttum herseyi acemi gibiyim ayni
Benim de 17 sinde randevumAmin insallah canimm benim 16sinda gorurum insallah keseyi sukur deriz
Ya cinsiyet bi merak iste eglence amacli bakiyorum oyle onemli olan saglikli olmasi geri yani onemli degil eminim sizin icinde oyledir bakaliim o haftalara gelince sizdende yorum isticemBende de Çin takvimi erkek diyor bu ultrason kağıdına görene erkek gözüküyor bakalım ne çıkacak kıza da kabülüm erkeğede
Seninle ne cok ortak yonumuz var yaAynı şeyi yaşamışız ben de geçen ay kimyasal yaşadım. Keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan tamam hamileyim diyemiyorum
Omega 3’u son seneler artık bütün hamilelik boyu öneriyo doktorlar. Eklampsi preeklampsi önlemesi için. Hemde beyin gelişinede çok çok faydalı. Folidoce(fol b12 var içinde) onu kullanıyorum. Birde omega 3. Bazı sitelerde E vitaminide gerekli diye duydumYok canım doktoruma söyledim kullanabilirsin dedi. Benim bir tanıdığım omega3 b12 kullandı hamileligi boyunca kız tazı gibiydi dur durak bilmiyordu çok enerjikti bu vitaminlere bağlıyordu ocean mummy bin içinde de imha ve B12 dahil birsuru vitamin var. ben başladım 4 gün oldu. Bilmiyorum süreç içinde gorcez 30 kapsül 80 lira bir ay gozlicem
Ben yaşamadım ama böyle şeyler ama yine de aynısını düşünüyorum. Kalp atışını duyana kadar stres oluyorsunAynı şeyi yaşamışız ben de geçen ay kimyasal yaşadım. Keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan tamam hamileyim diyemiyorum