2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Suan icin ultrason goruntum yok ama oglum solda kizim sagdaydi gorumcemde tam tersi diyodu mesela kizi solda oglu sagda, bunyeyle alakali mi acaba birde cin takvimi bakmistim ondada dogru tahmin olmustu bundada erkek diyo takvim ama bilmem nasip bakalim

Ah işte canım bnmm erken öğrenince de yok kimyasal di yok dış gebelik ti insan bir sürü şey kuruyor kafasında birde bnm ilk gebeliğim çok acemiyim
Ben bu ay oyle dusundum cunku gecen ay 10 kasimda gebeyim derken kimyasal gebelik yasayip regl oldum adetle düstü ardina tekrar pozitifi gorunce acaba buda mi kimyasal dedim durdum sukur 5 gun gecti adetin uzerinden icim biraz o yonden rahat canim

Doktormu tavsiye etti canım? Elevit nasıl? onunla ilgili bir bilginiz varmı?
Yok canım doktoruma söyledim kullanabilirsin dedi. Benim bir tanıdığım omega3 b12 kullandı hamileligi boyunca kız tazı gibiydi dur durak bilmiyordu çok enerjikti bu vitaminlere bağlıyordu ocean mummy bin içinde de imha ve B12 dahil birsuru vitamin var. ben başladım 4 gün oldu. Bilmiyorum süreç içinde gorcez 30 kapsül 80 lira bir ay gozlicem

insaAlllahhh canım sağlıkla kucağımiza alırız hepimiz

Benim ilk gebeliğimde çok bariz göğüs ucu hassasiyeti vardı canım çok yanardı şimdi dolgunluk ve koyuluk haricinde birşey yok
Aynen canim bendede hassasiyet dolgunluk var birde sizliyor onceki cocuklardan biliyorum hani sutun gelirde sizlar ya o sekilde koyuluk olmadi henuz yada erken daha aradan 6 sene gecti unuttum herseyi acemi gibiyim ayni

Aynı şeyi yaşamışız ben de geçen ay kimyasal yaşadım. Keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan tamam hamileyim diyemiyorum

Bende de Çin takvimi erkek diyor bu ultrason kağıdına görene erkek gözüküyor bakalım ne çıkacak kıza da kabülüm erkeğede

Bende de Çin takvimi erkek diyor bu ultrason kağıdına görene erkek gözüküyor bakalım ne çıkacak kıza da kabülüm erkeğede
Ya cinsiyet bi merak iste eglence amacli bakiyorum oyle onemli olan saglikli olmasi geri yani onemli degil eminim sizin icinde oyledir bakaliim o haftalara gelince sizdende yorum isticem

Omega 3’u son seneler artık bütün hamilelik boyu öneriyo doktorlar. Eklampsi preeklampsi önlemesi için. Hemde beyin gelişinede çok çok faydalı. Folidoce(fol b12 var içinde) onu kullanıyorum. Birde omega 3. Bazı sitelerde E vitaminide gerekli diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…