2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu ilk kan tahlillerini istemişti doktor ilk keseyi gördüğüm gün. Şimdi hiç içimden gelmiyor napayım sizce yarın yaptırayım mı çarşambaya hazır olsun diye yoksa durum netleşince mi yaptırayım ?
Bence yaptır canım umutsuzluğa da kapılma lütfen daha hiçbirşey belli değil
🙄🙄🙄 2800lerdemi kimyasal oluyormuşki? Ne zamandan beri düşmeye başladı değeriniz?
Evetöğrendikten sonra 8.gün 2.800dü düzenli arttığı için daha sonra ölçtürmedim. Oğlum ve ben hastaydık doktora gidemedim. Belki 5-10bine çıkmıştır bilemiyorum fakat ben kese için gittiğimde ve görmeyince doktorum kan istedi 194 çıktı sonuç. sonra 37 sonrada 0.34 oldu

Nasi hissediosun benim oglum hep soldaydi mesela smdi cok erken diil mi hissetmek icin. Sislikse karnimin her yeri sis valla🤭

Mayis annelerinde miydin? Ben de ayni zamanlarda kimyasal gecirdim de topikte karsilasmis miydik diye merak ettim
Hayır buraya girmedim hiç

Pıhtı yok ama aşırı koyu kıvamlı kırmızı rengi anlamıyorum progestanda fayda etmedi başka bi sebep mi var bilmiyorum
Allah Allah ya bir problem yoktur inşallah. Hamile olduğu halde aylarca düzenli adet gören kadınlar olduğunu duydum öyle bişey mi acaba 🤔 bebiş sıkı sıkı tutunur sağlıkla gelir inşallah 🤲🏻

Bence yaptır canım umutsuzluğa da kapılma lütfen daha hiçbirşey belli değil

Evetöğrendikten sonra 8.gün 2.800dü düzenli arttığı için daha sonra ölçtürmedim. Oğlum ve ben hastaydık doktora gidemedim. Belki 5-10bine çıkmıştır bilemiyorum fakat ben kese için gittiğimde ve görmeyince doktorum kan istedi 194 çıktı sonuç. sonra 37 sonrada 0.34 oldu

Umutsuzluktan değil İnan ki canım sadece herşey yolunda hissine giremiyorum 🤷🏼‍♀️

Allah Allah ya bir problem yoktur inşallah. Hamile olduğu halde aylarca düzenli adet gören kadınlar olduğunu duydum öyle bişey mi acaba 🤔 bebiş sıkı sıkı tutunur sağlıkla gelir inşallah 🤲🏻
Bilmiyorum ki anlicaz inşallah 6-8 hafta arası devir teslim kanaması da olurmuş mesela bazı kişilerde o mu diye düşünüyorum bebek oluşacak mı merak ediyorum beklemek zor ama geçecek inşallh aminn 🙏🏼

Ben de aynıyım sağ da hissetmiştim oğlumu yine sağda hissediyorum çok nadir de olsa solda da oluyo ama baskın olan sağ taraf
Mrb saglikla alın insallah kucağınıza.. sağ kasıkta bi batma falan mi oluyor hep.. Ilk hamilelik belirtileriniz neydi .. benim de adete 2 gun kaldi sol kaşığım surekli batıyor yanıyor geriliyor gibi bir his ve belim ağrıyor epey bununla birlikte . Bi Kizim var ama onda bunlar oldu mu hic hatırlamıyorum

Merhaba biz daha çok yeniyiz. İlk gebelik olduğu için bilmediğim o kadar çok şey var ki belki siz biliyorsunuzdur :)
Adetimden hesapladığımda 4+4 diyor fakat kan tahlilindeki değer 76 çıkmış ve tahlili aldığım kişi 5 günlük falan dedi o kadar kafam karıştı ki ben şimdi neyim ne zaman gidicem doktora ne yapmayım yardımcı olabilir misiniz?

Böyle bende rus veb sitelerinde okumuştum🙄 ama bir aya yakın bir arkadaşımda soldaydı ama kız çıktı) zaten cinsiyyet 7haftadan sonra belirlenir. Mayalanma giden andan XX oluyor kromosom. 7den sonra hormonlar belirliyor X’ın Y ‘ye dönüşmesini) kitaplarda öyle
Döllenme gerçekleştiği anda bellidir. Oluşumunun ilk sahaları 7. Hafta olabilir. 7. Haftada tırnaklarınızı dahi taslağı olusuyor

Merhaba biz daha çok yeniyiz. İlk gebelik olduğu için bilmediğim o kadar çok şey var ki belki siz biliyorsunuzdur :)
Adetimden hesapladığımda 4+4 diyor fakat kan tahlilindeki değer 76 çıkmış ve tahlili aldığım kişi 5 günlük falan dedi o kadar kafam karıştı ki ben şimdi neyim ne zaman gidicem doktora ne yapmayım yardımcı olabilir misiniz?
Son adettarihinize göre hesapladiginiz doğru. 5 +3ten sonra kese görürsünüz genelde. En erken 6+2den sonra da kalp atışı duyulur. Genelde garanti duyulması için 7. 8. haftalar beklenebilir kalp atışını.

Son adettarihinize göre hesapladiginiz doğru. 5 +3ten sonra kese görürsünüz genelde. En erken 6+2den sonra da kalp atışı duyulur. Genelde garanti duyulması için 7. 8. haftalar beklenebilir kalp atışını.
Yani alacağım tarih 4+4 oluyor o zaman 1 hafta sonra gitsem ultrason için uygun oluyor değil mi :)

Yani alacağım tarih 4+4 oluyor o zaman 1 hafta sonra gitsem ultrason için uygun oluyor değil mi :)
Evet evet muhtemelen görünür. Genelde 5 +0dan sonra (geç dollenmeyse 6+3a kadar yolu var) kese gorunuyor. Ardından 1 +2 hafra sonra kalp atışı duyuluyor.

Evet evet muhtemelen görünür. Genelde 5 +0dan sonra (geç dollenmeyse 6+3a kadar yolu var) kese gorunuyor. Ardından 1 +2 hafra sonra kalp atışı duyuluyor.
Çok teşekkür ederim ya gerçekten aklım karışmıştı baya bir :) birde bu topic olayı nedir acaba

Kızlar yüzüstü yatmaktan vazgeçemiyorum 😔 ilk 3 ay sorun olmaz diye biliyorum ama kese sağ tarafa yerleşti sanırım yüzüstü dönerken sağ tarafımın üstüne denk gelince bir sıkışma ve acı hissediyorum baya acıyor. 12-13mm kese için normal mi bu ya olabilir mi bu kadar küçükken böyle üstüne denk gelince acı 🥺

Kızlar yüzüstü yatmaktan vazgeçemiyorum 😔 ilk 3 ay sorun olmaz diye biliyorum ama kese sağ tarafa yerleşti sanırım yüzüstü dönerken sağ tarafımın üstüne denk gelince bir sıkışma ve acı hissediyorum baya acıyor. 12-13mm kese için normal mi bu ya olabilir mi bu kadar küçükken böyle üstüne denk gelince acı 🥺
Canım benim bi arkadaşım hep yüz üstü uyurdu hamileyken de sordum ilk 3 ay öyle uyumuş sorun olmadı çok da sağlıklı bi oğlu var

Ben oglumda artk yuzustu yatamicak kadar.karnim buyudugunde biraktim yuzustu yatmayi. Yastiklarla falan destekleyip 6. Ayliga kadar yattim

X