Evet benim sat a göre beklenen doğum 10 Ağustos ama geç döllenme benim 4+5 te HCG 398 çıktı çünkü öyle tahmin ediyorum ki sana yakın olur benim beklenen tahmini doğum o da ortak muhtemelenSeninle ne cok ortak yonumuz var ya
Kimyasalda belli bir orana kadar yükseliyor HCG 2000in üzerine çıktıysa kimyasal ihtimali ortadan kalkıyorBen yaşamadım ama böyle şeyler ama yine de aynısını düşünüyorum. Kalp atışını duyana kadar stres oluyorsun
Değerim çok yüksek. Kimyasal değil çok şükür dış gebelikte değil. Kalp atışlarını da duyarsam boş gebelik şıkkını da eleyeceğim inşallahKimyasalda belli bir orana kadar yükseliyor HCG 2000in üzerine çıktıysa kimyasal ihtimali ortadan kalkıyor
2 cocuk dunyaya getirdim Allahin izniyle bu siteye girene kadar bilmezdim kimyasali falan yaziyolardi uzuluyodumda basima gelince anladim zor oldugunu .. ne erken gebelik testi ne belirti ne baska bisey gunum 4 5 gun gecince ogrenirdim hamile oldugumu bu siteye bi giris yaptim son 5 6 aydir 2 cocukta yasamadiklarimi yasadim perisan etti burasi beniAynı şeyi yaşamışız ben de geçen ay kimyasal yaşadım. Keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan tamam hamileyim diyemiyorum
Benim degerim hic cikamadi o kadar adetten 4 gun once pozitifle ogrenip gunden gune kaybolan cizgilerle suphelendim koyulasmasi gerekirdi dedim adet 1 gun gecip kanama baslayinca doktora kostum hemen kimyasal dediKimyasalda belli bir orana kadar yükseliyor HCG 2000in üzerine çıktıysa kimyasal ihtimali ortadan kalkıyor
Allah gonlune gore versin saglikla al kucagina insallahDeğerim çok yüksek. Kimyasal değil çok şükür dış gebelikte değil. Kalp atışlarını da duyarsam boş gebelik şıkkını da eleyeceğim inşallah
Hadi bakalımYa cinsiyet bi merak iste eglence amacli bakiyorum oyle onemli olan saglikli olmasi geri yani onemli degil eminim sizin icinde oyledir bakaliim o haftalara gelince sizdende yorum isticem
Size çok çok katılıyorum. Eskiden kadınlar test yapıb bir kaç ay sonra doktora giderlerdi) emindiler hamile olduklarından2 cocuk dunyaya getirdim Allahin izniyle bu siteye girene kadar bilmezdim kimyasali falan yaziyolardi uzuluyodumda basima gelince anladim zor oldugunu .. ne erken gebelik testi ne belirti ne baska bisey gunum 4 5 gun gecince ogrenirdim hamile oldugumu bu siteye bi giris yaptim son 5 6 aydir 2 cocukta yasamadiklarimi yasadim perisan etti burasi beni
Amin hepimiz inşallahAllah gonlune gore versin saglikla al kucagina insallah
Bende adetten 1 gun once baktirmistim kolaylik polikinliginden daha hic gidemedim kiz randevusuz almiyorlarmis o zman 70.21 cikmisti 6 gun gecti daha kan verircem iste hic haberim yok yukseldi mi dustu muEvet benim sat a göre beklenen doğum 10 Ağustos ama geç döllenme benim 4+5 te HCG 398 çıktı çünkü öyle tahmin ediyorum ki sana yakın olur benim beklenen tahmini doğum o da ortak muhtemelen
Siz keseyi gördünüzmü?Amin hepimiz inşallah
Evet geçen çarşamba 5+1 de gördük çok şükürSiz keseyi gördünüzmü?
Valla bu internet bi cikti dogurganlikta azaldi strestenSize çok çok katılıyorum. Eskiden kadınlar test yapıb bir kaç ay sonra doktora giderlerdi) emindiler hamile olduklarındanbizim ülkedede öyle test pozitivse bir ay sonra doktor randevu veriyor. Psikolojik etkiliyo okuduğumuz hikayeler. Kalp durması, kimyasal falan. Kimyasal gebelik bence adetten çok önce test yapıb pozitiv görünce üstenede kan testi yapıyosan. Ama adet günündü adetin gelir yada 1-2gün sonra
Aslında ramzi teorisinde bebeğinin nerede bulunduğu değilde plesantanın kesenin neresine yerleştiği sağa veya sola gibi benim bildiğim. Nub teorisini biliyorum çok iyi zamanı gelince söylerim isteyenlere cinsiyetiKızlar ben bir teori buldumhadi bakalım herkes ultrason görüntülerini atsın
Karın dan bakılan USG ile cinsiyet tahmini
Ramzi teorisini kendiniz uygulayabilirsiniz. 6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.
Vajinal ultrason ile cinsiyet tahmini
Gebeliğin yine 6-7. haftalarında ki vajinal ultrason ile bebeğin konumuna göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bebek sağda ise erkek , sol yada sol tarafa yakın sa bebek kız demekmiş.
Bu metodalar dışında bebeğin cinsiyeti ultrason ile 16-17 haftalarda daha net izlenir. 20. haftaya yaklaştıkça cinsiyet en net şekilde değerlendirilir.
TebriklerEvet geçen çarşamba 5+1 de gördük çok şükür
Kesinlikle benimde oğlum sağdaydı. Şuanda sağda hissediyorum yineBen bariz sağımda hissediyordum oğlum oldu. Gerçekten bizde derler sağda erkek solda kız diye
Yaa teşekkür ederimTebriklersizi bir aydır takip ediyorum Çok sevindim)
Bende uygulamadaki hesabima gore doktora gittigimde 5+2 falan olcam gorurmuyum ki keseyiEvet geçen çarşamba 5+1 de gördük çok şükür
Bende regenesis max kullanıyorum içeriğinde hepsi ve fazlası bulunuyorOmega 3’u son seneler artık bütün hamilelik boyu öneriyo doktorlar. Eklampsi preeklampsi önlemesi için. Hemde beyin gelişinede çok çok faydalı. Folidoce(fol b12 var içinde) onu kullanıyorum. Birde omega 3. Bazı sitelerde E vitaminide gerekli diye duydum
Teşekkür ederim) araştırırım bende onu) Doktorunuzmu önerdi?Bende regenesis max kullanıyorum içeriğinde hepsi ve fazlası bulunuyor