Yani bende öyle biliyorum ama kaslar mı ağrı yapıyor ne oluyor anlamadım sabit yatarken bişey yok dönerken sağ kasığıma giriyor bi ağrıCanım benim bi arkadaşım hep yüz üstü uyurdu hamileyken de sordum ilk 3 ay öyle uyumuş sorun olmadı çok da sağlıklı bi oğlu var
Umarım rahim bağları falan gerilip acıya sebep oluyodur evhamlanmaya çok müsaitim zaten bir terslik mi var diyeBen oglumda artk yuzustu yatamicak kadar.karnim buyudugunde biraktim yuzustu yatmayi. Yastiklarla falan destekleyip 6. Ayliga kadar yattim
Bisey olacagini sanmam ben 7 aylik hamikeyken gobegimin ustune dustum sokakta. Ellerim doluydu yavaslatamadim bile pat die indim. Kosa kosa hastaneye gittik. Bebek tabi korkmus kaskasti kesilmisti ama suyun icinde oldugu icin korunmustu. O dusmeyle bile bisey olmadiysa yuzustu yatinca hic bisey olmaz. Yuzustu hangi taraf rahatsa o tarafa yat. Zaten buyudukce rahatsiz oldugunda durtecek seni bunu sevmedim cabuk dön die uyandircak falanUmarım rahim bağları falan gerilip acıya sebep oluyodur evhamlanmaya çok müsaitim zaten bir terslik mi var diye
Kandaki beta değerin 2 güne 2 katı düzenli artması gerekiyor. Beta Hcg değeri 1000-3000 IU/mL düzeyine ulaştığında görülebilir kese sonrasında kalp atışı duyulacak canim.. bence bir süre değerini takip et bu arada randevunu da oluştur doktor sana gerekeni söyler zaten şu zmn gel diye.. saglikla ilerler insallahMerhaba biz daha çok yeniyiz. İlk gebelik olduğu için bilmediğim o kadar çok şey var ki belki siz biliyorsunuzdur :)
Adetimden hesapladığımda 4+4 diyor fakat kan tahlilindeki değer 76 çıkmış ve tahlili aldığım kişi 5 günlük falan dedi o kadar kafam karıştı ki ben şimdi neyim ne zaman gidicem doktora ne yapmayım yardımcı olabilir misiniz?
Çok teşekkür ederimKandaki beta değerin 2 güne 2 katı düzenli artması gerekiyor. Beta Hcg değeri 1000-3000 IU/mL düzeyine ulaştığında görülebilir kese sonrasında kalp atışı duyulacak canim.. bence bir süre değerini takip et bu arada randevunu da oluştur doktor sana gerekeni söyler zaten şu zmn gel diye.. saglikla ilerler insallah
Ben daha bisey hissedemedim ya sag ve sol kasigim ikiside agriyo goruntudede bisey yokBen de aynıyım sağ da hissetmiştim oğlumu yine sağda hissediyorum çok nadir de olsa solda da oluyo ama baskın olan sağ taraf
topik derken bu yazıştığımız topiği mi sordunuz?Çok teşekkür ederim ya gerçekten aklım karışmıştı baya bir :) birde bu topic olayı nedir acaba
parasetamol kullanılıyor diye biliyorum. geçmiş olsun.Kızlar migren atagim geldi geceden beri öldürdü benine yapmalıyım? İlaç kullanamıyorum hamilelik var diye
Eczaneden alabilir miyim?parasetamol kullanılıyor diye biliyorum. geçmiş olsun.
evet direkt alınabilen bir şey.Eczaneden alabilir miyim?
Teşekkür ederimevet direkt alınabilen bir şey.
Ozeller dahil degildir benceKızlar sağlık çalışanları çarşamba grev yapacakmış aciller çalışacakmış sadece doktor programınızı buna göre yapın özel hastaneler sahilmi bilmiyorum ama bilginize
Hemen takvime baktim adeta hayattaki sansim dercesineKızlar sağlık çalışanları çarşamba grev yapacakmış aciller çalışacakmış sadece doktor programınızı buna göre yapın özel hastaneler sahilmi bilmiyorum ama bilginize
Senin maraton simdi basliyor Allah yardimcin olsunbu sabah kokulara karşı hassaslaştığımı fark ettim gözümü açtığım gibi. midem bulanıyor
Ay ne güzel allahım bize de nasip et nolur. Yavrularımız sağlıkla gelsin inşallah.Kalp atışını duydum