- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
Aşırı güldüm gece gece.Sabah sabah size ekşınla geldim. Gecen ay belki hamile olabilirim die temmuz annelerini takip ediyodum. Biraz takip ettim biraz vakit bulamadim. Dedm bi bakiyim. Orda 3 uz bebek bekleyen bi kadin vardi kocasi aldatmis bosanmis. Kocasindan onceki sevgilisiyle gorusmeye baslayip ondan hamile kalmis. Tek seferlik iliskide 3 uz. Baya riskli gebelik hastaneye yatmalar. Eski sevgiliye kocaya hamile oldugunu soylemeler. Adamlar yumruk yumruga kavga etti karakolluk olundu falan. En son 3 uz ultrason fotosu atinca baska konulardan taniyan uye dedi ki bu yalan soyluyo. Usg goruntuleri google dan calma. Millet şok. Kadindan bi daha ses yok tabi. Sabah sabah ben de şok oldum tabialin bu bilgiyi naparsaniz yapin
Bende oyle 2 gun once ogrendim reglden gecmek bilmiyor randevumda baya gec bekle bekle yoruldumBenim 4 Aralık ti canım zaten iki Aralık'ta öğrendik ogunden beri günler geçmiyor
Ben bariz sağımda hissediyordum oğlum oldu. Gerçekten bizde derler sağda erkek solda kız diyeKızlar ben bir teori buldumhadi bakalım herkes ultrason görüntülerini atsın
Karın dan bakılan USG ile cinsiyet tahmini
Ramzi teorisini kendiniz uygulayabilirsiniz. 6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.
Vajinal ultrason ile cinsiyet tahmini
Gebeliğin yine 6-7. haftalarında ki vajinal ultrason ile bebeğin konumuna göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bebek sağda ise erkek , sol yada sol tarafa yakın sa bebek kız demekmiş.
Bu metodalar dışında bebeğin cinsiyeti ultrason ile 16-17 haftalarda daha net izlenir. 20. haftaya yaklaştıkça cinsiyet en net şekilde değerlendirilir.
Ben hiç çizgi göremiyorum dahaKızlar göbek deliğinizden alta doğru Linea çizginiz ne alemde ?
Daha muane bile olamadim ben ne verir ne onerir bilmiyorum hicKızlar doktorunuzun yazdığı vitamin varmı? Ben folidoce, omega3 kullanıyorum. Bazıları e vitaminde öneriyorama doktorla daha konuşmak fırsatım olmadı
Ben ocean mummy kullanıyorum çok yönlü vitaminler var içinde öneririmKızlar doktorunuzun yazdığı vitamin varmı? Ben folidoce, omega3 kullanıyorum. Bazıları e vitaminde öneriyorama doktorla daha konuşmak fırsatım olmadı
Canım karından görüntüde bebek soldaysa erkek sağdaysa kız vajinelde tam tersiymişBen bariz sağımda hissediyordum oğlum oldu. Gerçekten bizde derler sağda erkek solda kız diye
Ben geçen gün farkettim çok şaşırdım epey koyuydu sonra açılmış ama yine de var belli yaniBen hiç çizgi göremiyorum daha
Böyle bende rus veb sitelerinde okumuştumKızlar ben bir teori buldumhadi bakalım herkes ultrason görüntülerini atsın
Karın dan bakılan USG ile cinsiyet tahmini
Ramzi teorisini kendiniz uygulayabilirsiniz. 6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.
Vajinal ultrason ile cinsiyet tahmini
Gebeliğin yine 6-7. haftalarında ki vajinal ultrason ile bebeğin konumuna göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bebek sağda ise erkek , sol yada sol tarafa yakın sa bebek kız demekmiş.
Bu metodalar dışında bebeğin cinsiyeti ultrason ile 16-17 haftalarda daha net izlenir. 20. haftaya yaklaştıkça cinsiyet en net şekilde değerlendirilir.
Aaa ne güzel benim ilk gebelik acaba ondan mı belirmedi kiBen geçen gün farkettim çok şaşırdım epey koyuydu sonra açılmış ama yine de var belli yani
Daha cizgi yok canim gogus etrafinda farkliliklar var amaKızlar göbek deliğinizden alta doğru Linea çizginiz ne alemde ?
Ramzi teorisine göre öyleymiş ama işte bizdeki kullanımı dedimCanım karından görüntüde bebek soldaysa erkek sağdaysa kız vajinelde tam tersiymiş
Folik asite mutlaka başla. Onu zaten hemen söylemesi lazımdıDaha muane bile olamadim ben ne verir ne onerir bilmiyorum hic
Zaten teori Çin takvimi gibi birşey ilkel bir yöntemBöyle bende rus veb sitelerinde okumuştumama bir aya yakın bir arkadaşımda soldaydı ama kız çıktı) zaten cinsiyyet 7haftadan sonra belirlenir. Mayalanma giden andan XX oluyor kromosom. 7den sonra hormonlar belirliyor X’ın Y ‘ye dönüşmesini) kitaplarda öyle
Belki de .. ben hiç takılmadım ilk gebelikte bu tarz şeylere gerçi şimdi de gebe gibi hissetmiyorum yaa.. Yine de bariz farkedince gruba sorayım dedim...Aaa ne güzel benim ilk gebelik acaba ondan mı belirmedi ki
Hee evetRamzi teorisine göre öyleymiş ama işte bizdeki kullanımı dedim
Doktormu tavsiye etti canım? Elevit nasıl? onunla ilgili bir bilginiz varmı?Ben ocean mummy kullanıyorum çok yönlü vitaminler var içinde öneririm