2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah sabah size ekşınla geldim. Gecen ay belki hamile olabilirim die temmuz annelerini takip ediyodum. Biraz takip ettim biraz vakit bulamadim. Dedm bi bakiyim. Orda 3 uz bebek bekleyen bi kadin vardi kocasi aldatmis bosanmis. Kocasindan onceki sevgilisiyle gorusmeye baslayip ondan hamile kalmis. Tek seferlik iliskide 3 uz. Baya riskli gebelik hastaneye yatmalar. Eski sevgiliye kocaya hamile oldugunu soylemeler. Adamlar yumruk yumruga kavga etti karakolluk olundu falan. En son 3 uz ultrason fotosu atinca baska konulardan taniyan uye dedi ki bu yalan soyluyo. Usg goruntuleri google dan calma. Millet şok. Kadindan bi daha ses yok tabi. Sabah sabah ben de şok oldum tabi😬 alin bu bilgiyi naparsaniz yapin🤭🤭
Aşırı güldüm gece gece. 😂😂😂

Kızlar ben bir teori buldum😂 hadi bakalım herkes ultrason görüntülerini atsın 😂😂😂

Karın dan bakılan USG ile cinsiyet tahmini

Ramzi teorisini kendiniz uygulayabilirsiniz. 6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.

Vajinal ultrason ile cinsiyet tahmini

Gebeliğin yine 6-7. haftalarında ki vajinal ultrason ile bebeğin konumuna göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bebek sağda ise erkek , sol yada sol tarafa yakın sa bebek kız demekmiş.
Bu metodalar dışında bebeğin cinsiyeti ultrason ile 16-17 haftalarda daha net izlenir. 20. haftaya yaklaştıkça cinsiyet en net şekilde değerlendirilir.

😂

Kızlar doktorunuzun yazdığı vitamin varmı? Ben folidoce, omega3 kullanıyorum. Bazıları e vitaminde öneriyor🙄 ama doktorla daha konuşmak fırsatım olmadı

Kızlar ben bir teori buldum😂 hadi bakalım herkes ultrason görüntülerini atsın 😂😂😂

Ramzi teorisini kendiniz uygulayabilirsiniz. 6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.

Gebeliğin yine 6-7. haftalarında ki vajinal ultrason ile bebeğin konumuna göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bebek sağda ise erkek , sol yada sol tarafa yakın sa bebek kız demekmiş.
Bu metodalar dışında bebeğin cinsiyeti ultrason ile 16-17 haftalarda daha net izlenir. 20. haftaya yaklaştıkça cinsiyet en net şekilde değerlendirilir.

😂
Ben bariz sağımda hissediyordum oğlum oldu. Gerçekten bizde derler sağda erkek solda kız diye😅😅

😂
Böyle bende rus veb sitelerinde okumuştum🙄 ama bir aya yakın bir arkadaşımda soldaydı ama kız çıktı) zaten cinsiyyet 7haftadan sonra belirlenir. Mayalanma giden andan XX oluyor kromosom. 7den sonra hormonlar belirliyor X’ın Y ‘ye dönüşmesini) kitaplarda öyle

Böyle bende rus veb sitelerinde okumuştum🙄 ama bir aya yakın bir arkadaşımda soldaydı ama kız çıktı) zaten cinsiyyet 7haftadan sonra belirlenir. Mayalanma giden andan XX oluyor kromosom. 7den sonra hormonlar belirliyor X’ın Y ‘ye dönüşmesini) kitaplarda öyle
Zaten teori Çin takvimi gibi birşey ilkel bir yöntem 🤭😂 tutma ihtimali düşük ama ben ailemde herkese baktırdım bugün tam 5 kişide de tuttu ilginç bir şekilde 😂

X