2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hastanede doktor yok ultarasonla bakabilecek kimse yok ebeyi 2 saat aradilar oda sürat 2 karış geldi alttan muayane edicem dedi arkada biriken bişey varmı diye .dedim ben vajinusmus hastasıydım yeni yendim hiç alttan muayane olmadım . Kocanla ilişkiye girmedin mi dedi ? Plâstik biseyi getirdi soktu ben bi çığlık bi ağlama istemiyorum ya dedim sonra kadın yumuşadı yani korkmayın alttan muayenelere alışmanız lazım ped koyun kanamanız onu doldurursa acile başka hastaneye gidin dedi. Zaten gelmem buraya dedim bi panikle en yakın yere geldim gelmez olaydım dedim.simdi eve geldik duş aldım yatıyorum başka bi kadin doğum hemşiresi ile konuştum yerleşme kanamasida olabilir idrar yolları enfeksiyonu kaynaklida olabilir dedi uzan dinlen kanamani takip et dedi. Offffffff herşey ne güzel gidiyordu noldu şimdi Allah imm yardım et 🙏
Cok gecmis olsun benm de 4 bcuk 5 haftalıkken aşırı bi kanamam olmustu progestan kulaniyorum 8 haftama girdim simdi gecen persmbe yine oldu dünde oldu igne yapildi ozamndan beri agri kanama bisey yok ilac falan kulanmiyorsan duzgun baska bi yere git icin rahatlasn bi damla kan yuzunden elim ayagm titriyo benimde her seferinde

Geçmiş olsun, korkma geçecek İnşallah. Ben ilk hamileliğimde 11. Haftadayken böyle birşey olmuştu. Hatta o sırada sınıfta ders anlatıyordum ayakta. Biranda kanamam başlamıştı ve tabi hemen doktoruma gittim. Yerleşme kanaması da değildi neydi dedik? Progestan iğne verdi. Ama suanki aklım olsa onu da kullanmazdim. Büyük ihtimalle ayakta çok yoruldugum için olan biseydi. Sen içini ferah tut ilk hamileligin mı bilemiyorum ama ilklerde genelde böyle travmalar oluşabiliyor. Herşey güzel olacak sağlıkla kucağına alacaksın İnşallah 😊
Aminn inşallah çok sagol arkadaşım evet ilk gebeliğim umarım her şey çok güzel olur hepimiz için 🙏
canim gecmis olsun o plastik seyle aktif kanama olup olmadigina bakiyolar gecen gun bana da baktilar o sekilde ama benimde canim baya yanmisti
Simir testini falanda öyle alıyorlarmış sanırım . Ya gerçekten nasıl bi çığlık nasıl bi ağlama krizi yaşadım anlatamam bilmiyorum nasıl aşıcam bundan sonra

Geçmiş olsun baktr

Cok gecmis olsun benm de 4 bcuk 5 haftalıkken aşırı bi kanamam olmustu progestan kulaniyorum 8 haftama girdim simdi gecen persmbe yine oldu dünde oldu igne yapildi ozamndan beri agri kanama bisey yok ilac falan kulanmiyorsan duzgun baska bi yere git icin rahatlasn bi damla kan yuzunden elim ayagm titriyo benimde her seferinde

Cok sagol arkadasim .Yok ben hiç ilaç falan kullanmıyorum bu da ilk kanamam aşırı olmadı ama beni panikletmeye yetti. Devam ederse başka biyere gidicem canım

Aminn inşallah çok sagol arkadaşım evet ilk gebeliğim umarım her şey çok güzel olur hepimiz için 🙏

Simir testini falanda öyle alıyorlarmış sanırım . Ya gerçekten nasıl bi çığlık nasıl bi ağlama krizi yaşadım anlatamam bilmiyorum nasıl aşıcam bundan sonra
umarim asarsin canim bebegimiz icin katlaniyoruz iste herseye

sabah midem bulanmiyo diye korkuyodum simdi kustum diye agliyorum. Sinirlerim lacka oldu iyice
Bu bebisler doğana kadar kafayı yemesek iyi benim de ellerm surekli gogslermde kontrl edip duruyom elimde bi pecete kanamam oluyomu olmuyomu deliriyom benim ilk. Annem yeter hersyde hastaneye gitme diyip duruyo en ufak bi sorunda hastaneye kosuyom insallah bebislermizi sag salim kucagimza alırz .

Kızlar canım sıkkın bişey soracak size ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 2 günden beri iğneyi batırdım ilacı verdim çekince 2-3 damla kan geldi bundan bişey okur mu çok huzursuz oldum
Sakin ol canım gayet normal damara denk gelmiştir. Benimde oluyor bazen kanayan yer morarıyor falan sonra geçiyor. İlk gebeliğimde çok yaşamıştım korkmuştum şimdi alışkanlık yinede kanayan yerin sağına soluna aşağısına yap belliki damara yakın

Bu bebisler doğana kadar kafayı yemesek iyi benim de ellerm surekli gogslermde kontrl edip duruyom elimde bi pecete kanamam oluyomu olmuyomu deliriyom benim ilk. Annem yeter hersyde hastaneye gitme diyip duruyo en ufak bi sorunda hastaneye kosuyom insallah bebislermizi sag salim kucagimza alırz .
Göğüslerini çok elleme canım diğer türlü bende peçeteye kontroldeyim üstelik ikinci gebelik geçmiyor canım ilki gibi aynı korkular ve ehvamlar

Göğüslerini çok elleme canım diğer türlü bende peçeteye kontroldeyim üstelik ikinci gebelik geçmiyor canım ilki gibi aynı korkular ve ehvamlar
Goguslrmi eliyorum derken dışardan agri varmi diye dokunuyorum ya da aynadan bakiyorum elesem her hangi bi sorun mu olcak bilmiyordm bidaha kesinlikle dokunmym.

Meme uyarılması erken doğum riskine sebep olabiliyor şuan değil son aylarda tabi
Evet son aylarda dokunulmamsi gerekiyomus. Ama bu haftalarda bi sorun olurmu bilmiyorum benim fazla belirtm yok zaten bi goguslerm belim kask agrm biraz var suan o yuzden gogslre biraz dikkat ediyorum aynimi diye ne bilim icimi oyle rahatlatym sacma biseydir belki bilmiyorum 😂

:halay:
Evet son aylarda dokunulmamsi gerekiyomus. Ama bu haftalarda bi sorun olurmu bilmiyorum benim fazla belirtm yok zaten bi goguslerm belim kask agrm biraz var suan o yuzden gogslre biraz dikkat ediyorum aynimi diye ne bilim icimi oyle rahatlatym sacma biseydir belki bilmiyorum 😂
Valla senden farksızım ehvam konusunda çarşamba Dr a gideceğim kalbim ağzımda atıyor. Kalp atışı olacakmı herşey yolunda mı Vs midem bulanıyor seviniyorum insan acıdan zevk alır mı :) :işsiz:

Kızlar benim şuan sapsarı bı akıntım.oldu az bişey bı sıkıntı yoktur degilmi yaa yaşayan varmı aynı şeyi

:halay:
Valla senden farksızım ehvam konusunda çarşamba Dr a gideceğim kalbim ağzımda atıyor. Kalp atışı olacakmı herşey yolunda mı Vs midem bulanıyor seviniyorum insan acıdan zevk alır mı :) :işsiz:
Kendi kendimizi strese sokmaktan bska bisey yapmıyoruz :) İnsalah herşey yolundadır guzel haberler alırsn kontrlde 😊

Ankara canım. Biz yaklaşık (10 kutu)100 adet iğne bulmuştuk. Hatta nöbetçi eczaneden tesadüf gidip aldık. Kendi eczanemize daha sonra sorduğumuzda depoda görünmüyor demişti. İnşallah bulursunuz. Ben Corasprin de içİyorum.
Bende coraspin içiyorum canım iğneyi 9 ay kullanıcaz dedi doktorum

Sakin ol canım gayet normal damara denk gelmiştir. Benimde oluyor bazen kanayan yer morarıyor falan sonra geçiyor. İlk gebeliğimde çok yaşamıştım korkmuştum şimdi alışkanlık yinede kanayan yerin sağına soluna aşağısına yap belliki damara yakın
Ya kuzum çok saol deli gibi geziyorum evde sinirlerim bozuldu demek seninde oldu peki ben nerden bilicem altında damar mı var ne var

Aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı kızlar? Bizde kan uyuşmazlığı var bu ikinci gebeliğim.ilk doğumdan sonra iğne olmuştum şimdi hamileliği yeni öğrendim. Doktora gitmedim daha

X