- 20 Nisan 2020
- 799
- 861
- 29
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.941
Cok gecmis olsun benm de 4 bcuk 5 haftalıkken aşırı bi kanamam olmustu progestan kulaniyorum 8 haftama girdim simdi gecen persmbe yine oldu dünde oldu igne yapildi ozamndan beri agri kanama bisey yok ilac falan kulanmiyorsan duzgun baska bi yere git icin rahatlasn bi damla kan yuzunden elim ayagm titriyo benimde her seferindeHastanede doktor yok ultarasonla bakabilecek kimse yok ebeyi 2 saat aradilar oda sürat 2 karış geldi alttan muayane edicem dedi arkada biriken bişey varmı diye .dedim ben vajinusmus hastasıydım yeni yendim hiç alttan muayane olmadım . Kocanla ilişkiye girmedin mi dedi ? Plâstik biseyi getirdi soktu ben bi çığlık bi ağlama istemiyorum ya dedim sonra kadın yumuşadı yani korkmayın alttan muayenelere alışmanız lazım ped koyun kanamanız onu doldurursa acile başka hastaneye gidin dedi. Zaten gelmem buraya dedim bi panikle en yakın yere geldim gelmez olaydım dedim.simdi eve geldik duş aldım yatıyorum başka bi kadin doğum hemşiresi ile konuştum yerleşme kanamasida olabilir idrar yolları enfeksiyonu kaynaklida olabilir dedi uzan dinlen kanamani takip et dedi. Offffffff herşey ne güzel gidiyordu noldu şimdi Allah imm yardım et