- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.821
sıkıntı yook herşey normal kötü düşünmüyoruz herşey yolunda inşallah hepimiz için :))Gozum aydin az once midem bulandi yine
hemen adet bitiinde olmuştur belki canım 2 gün sonra tekrar ölçtür düzenli artarsa korkma :)kuzum sonucum 1958 çıktı. adetim sadece 3 gün gecti, bu değer fazla yüksek değil mi? çok korkuyorummm
benim 1 gun gece 2298 cikmisti normal canimkuzum sonucum 1958 çıktı. adetim sadece 3 gün gecti, bu değer fazla yüksek değil mi? çok korkuyorummm
insallah canim. Anne olacak olmanin verdigi icgudusel duygularla endiseleniyoruz iste elimizde olmadansıkıntı yook herşey normal kötü düşünmüyoruz herşey yolunda inşallah hepimiz için :))
offff cok tesekkür ederimm öyle garip duygulardayım ki. 2 yıldır bu anı bekliyorum. bir sonraki ay tedaviye baslayacaktık. rabbim nasip etti şükürler olsun. bundan sonrası için sağlıkla ilerlemesi tek duam...benim 1 gun gece 2298 cikmisti normal canim
Benim gecikmenin 2. Gününde 1420ydi erken döllenme olmuştur çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallahhh keseyi görebilirsin bu değerle bencekuzum sonucum 1958 çıktı. adetim sadece 3 gün gecti, bu değer fazla yüksek değil mi? çok korkuyorummm
Allah allah allerji yapmış olabilir canım doktoruna danış mutlakaselam kızlar bu criona jel beni çok kötü yaptı yaa,kaşıntıda yapmaya başladı gibi tüp bebek ite transferden sonrada vermişlerdi o zamanda böyle olmuştum.Ölmüştüm kaşıntıdan
Ayrıca korkma sakın dua et ne güzel rabbim mucizesini vermiş çok şükür 3 ay dikkat et kendine iş yapma bak değerin de güzel artmış maşallah demek ki güzel gidiyo her şeykuzum sonucum 1958 çıktı. adetim sadece 3 gün gecti, bu değer fazla yüksek değil mi? çok korkuyorummm
3. Tüp bebek tedavimdede böyle olmuştu canım.O zaman arayıp bilgi veriyodum normal kullanmaya devam diyorlardı.Afedersin ama içerdede topak topak birikiyo rezil bişey yaniAllah allah allerji yapmış olabilir canım doktoruna danış mutlaka
O zaman oldu bu işhafif değil valla kıpkırmızı. ben de şok oldum test mi yanlıs acaba diyorum, inanamıyorum bir türlü
insallah saglikla kucagina alirsin canimoffff cok tesekkür ederimm öyle garip duygulardayım ki. 2 yıldır bu anı bekliyorum. bir sonraki ay tedaviye baslayacaktık. rabbim nasip etti şükürler olsun. bundan sonrası için sağlıkla ilerlemesi tek duam...
Kuzu ben de progestan fitil kullanıyorum günlük ped kullanmama rağmen iç çamaşırım batıyo o da çok rezil bebişlere yarasın da razıyız biz dertlerine3. Tüp bebek tedavimdede böyle olmuştu canım.O zaman arayıp bilgi veriyodum normal kullanmaya devam diyorlardı.Afedersin ama içerdede topak topak birikiyo rezil bişey yani
Kuzum kaşıntı dediğin böle göbek deliğinin altında gıdıklanma gibi misenin ikizmi canım :) benim tek ama dediklerin bendede var birde bu ara kaşıntı var karnımda
evet canım bazen seğirmede oluyo diğer gebelikten beri :)Kuzum kaşıntı dediğin böle göbek deliğinin altında gıdıklanma gibi mi
gogus ucunuzda buyudu mu kahverengi kisim benim genisledi birazevet canım bazen seğirmede oluyo diğer gebelikten beri :)
Ya bende de aynısıevet canım bazen seğirmede oluyo diğer gebelikten beri :)
Ben test yapmadan önceki akşam banyoda farketmiş tim göğüs uçlarıma nolmuş böyle demiştim sabahına testte pozitif gördüm şuan da aynı koyu ve müthiş acılıgogus ucunuzda buyudu mu kahverengi kisim benim genisledi biraz
öyle mi dersin bu hafta alayım mı kadın doğum randevusu acabaBenim gecikmenin 2. Gününde 1420ydi erken döllenme olmuştur çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallahhh keseyi görebilirsin bu değerle bence