2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
benim 1 gun gece 2298 cikmisti normal canim
offff cok tesekkür ederimm öyle garip duygulardayım ki. 2 yıldır bu anı bekliyorum. bir sonraki ay tedaviye baslayacaktık. rabbim nasip etti şükürler olsun. bundan sonrası için sağlıkla ilerlemesi tek duam...

selam kızlar bu criona jel beni çok kötü yaptı yaa,kaşıntıda yapmaya başladı gibi tüp bebek ite transferden sonrada vermişlerdi o zamanda böyle olmuştum.Ölmüştüm kaşıntıdan

kuzum sonucum 1958 çıktı. adetim sadece 3 gün gecti, bu değer fazla yüksek değil mi? çok korkuyorummm
Benim gecikmenin 2. Gününde 1420ydi erken döllenme olmuştur çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallahhh keseyi görebilirsin bu değerle bence

selam kızlar bu criona jel beni çok kötü yaptı yaa,kaşıntıda yapmaya başladı gibi tüp bebek ite transferden sonrada vermişlerdi o zamanda böyle olmuştum.Ölmüştüm kaşıntıdan
Allah allah allerji yapmış olabilir canım doktoruna danış mutlaka

kuzum sonucum 1958 çıktı. adetim sadece 3 gün gecti, bu değer fazla yüksek değil mi? çok korkuyorummm
Ayrıca korkma sakın dua et ne güzel rabbim mucizesini vermiş çok şükür 3 ay dikkat et kendine iş yapma bak değerin de güzel artmış maşallah demek ki güzel gidiyo her şey

offff cok tesekkür ederimm öyle garip duygulardayım ki. 2 yıldır bu anı bekliyorum. bir sonraki ay tedaviye baslayacaktık. rabbim nasip etti şükürler olsun. bundan sonrası için sağlıkla ilerlemesi tek duam...
insallah saglikla kucagina alirsin canim

3. Tüp bebek tedavimdede böyle olmuştu canım.O zaman arayıp bilgi veriyodum normal kullanmaya devam diyorlardı.Afedersin ama içerdede topak topak birikiyo rezil bişey yani
Kuzu ben de progestan fitil kullanıyorum günlük ped kullanmama rağmen iç çamaşırım batıyo o da çok rezil bebişlere yarasın da razıyız biz dertlerine

Sabah ki menüm iyide benim sade peynirli tost ve zeytin çay.. Mideme iyi geldi düne kadar yumurta yiyordum şuan görmek istemiyorum. Bulantı öğleden sonra azalıyor demi kızlar. Sabaha göre iyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…