- 4 Kasım 2019
- 1.562
- 2.649
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.841
oh içimi rahatlattın ❤ çok sağol canım benim...Ayrıca korkma sakın dua et ne güzel rabbim mucizesini vermiş çok şükür 3 ay dikkat et kendine iş yapma bak değerin de güzel artmış maşallah demek ki güzel gidiyo her şey ❤
Tabii ki al mutlaka doktor takibinde olmalısın me kadar erken o kadar iyi belki ilaç falan başlatıröyle mi dersin bu hafta alayım mı kadın doğum randevusu acaba
amin canım, inşalllahhinsallah saglikla kucagina alirsin canim
benim rengi ayni da kahverengi halka genisledi bide yan taraflari aciyor ara araBen test yapmadan önceki akşam banyoda farketmiş tim göğüs uçlarıma nolmuş böyle demiştim sabahına testte pozitif gördüm şuan da aynı koyu ve müthiş acılı
tamam bu haftaicine almaya calısayım, zaten haftaya bayram giriyor araya. en kötü ihtimal hemen bayram arkasına giderim. gidince toptan hem kalp atısı hem kese görsem de beklemek zorunda kalmasamTabii ki al mutlaka doktor takibinde olmalısın me kadar erken o kadar iyi belki ilaç falan başlatır
Evet canım öğlene doğru azalıyo öğleden sonra zaten acıktığımı farkediyorum avokado da yiyin mutlaka çok faydalıSabah ki menüm iyide benim sade peynirli tost ve zeytin çay.. Mideme iyi geldi düne kadar yumurta yiyordum şuan görmek istemiyorum. Bulantı öğleden sonra azalıyor demi kızlar. Sabaha göre iyim de
Gögüslerimiz büyüdüğü için o halka da genişliyo olabilir mi acaba ben dün sporcu sütyenini çıkardım bugün ağrımaya başladı o iyi geliyordubenim rengi ayni da kahverengi halka genisledi bide yan taraflari aciyor ara ara
ya benimkiler estetikli oldugu icin ben gogusteki degisiklikleri tam farkedemeyebiliyorum bi o halkanin buyumesini farkettim bide yanlar aciyor iste o kadarGögüslerimiz büyüdüğü için o halka da genişliyo olabilir mi acaba ben dün sporcu sütyenini çıkardım bugün ağrımaya başladı o iyi geliyordu
Benimkiler büyüktü şimdi daha da büyüdü maşallah bir de ağrıları cabasıya benimkiler estetikli oldugu icin ben gogusteki degisiklikleri tam farkedemeyebiliyorum bi o halkanin buyumesini farkettim bide yanlar aciyor iste o kadar
Bulantı başlamadan bende çok düzenli besleniyordum canım inşallah faydası olur bebişlereKuzu zaten depodan besleniyomuş bebek ben bulantı olana kadar badem ceviz fındık süt muz deli gibi yedim şimdi yiyemiyorum diye vicdan yapıyorum ama napim sabah kusmadan kahvaltı yapamıyorum ama öğleden sonra düzeliyo yine iştahsızım ama bulantı hafifliyo
İnşallah geçer tez zamanda bu durumda sağlıklı büyütürüz bebişleri canımal benden de oo kadar domates salatalıkda yok sadece kuru ekmek çay :[
Ahhh inşallah şimdi yemek diyince bile midem bulanıyorBulantı başlamadan bende çok düzenli besleniyordum canım inşallah faydası olur bebişlere☺
Amin canım inşallahAh kuzum Allah yardımcımız olsun. Ben de sabah rutinimi Bi tık oturttum. Birazcık peynir çok az ekmek 1 salatalık 1 domates.
Akşamları da ya az yağlı pilav yoğurt ya makarna yoğurt ya fırın patates yoğurtiçin kurudu.
Al benden de o kadar elimde çubukla yazıyorumAhhh inşallah şimdi yemek diyince bile midem bulanıyor
Ve biz o en sıcak yaza hamile olarak giriyoruz (herşeye rağmen binlerce şükür)
Gerçekten ben bütün evi gezip serin yer arıyorum uyuyacak
Evet çok faydalıymış ama ben tadı aklıma gelince bile bi kötü oluyorum avakadonunEvet canım öğlene doğru azalıyo öğleden sonra zaten acıktığımı farkediyorum avokado da yiyin mutlaka çok faydalı
Amin canım inşallahBu gün bende deniycem akşam yemek yemeyi
Bii masallahnızı alırımm bende 0 bulanti canim ne isterse onu yiyorum ara ara midede yanma oluyo ama o önceden de vardi umursamıyorum insallah hep bu sekilde gecer
Aynen öyle valla canım iyi olsunlarda bunlarda geçer inşallah.İnşallah bi kutu bitince tekrar vermez doktorumKuzu ben de progestan fitil kullanıyorum günlük ped kullanmama rağmen iç çamaşırım batıyo o da çok rezil bebişlere yarasın da razıyız biz dertlerine