2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben test yapmadan önceki akşam banyoda farketmiş tim göğüs uçlarıma nolmuş böyle demiştim sabahına testte pozitif gördüm şuan da aynı koyu ve müthiş acılı
benim rengi ayni da kahverengi halka genisledi bide yan taraflari aciyor ara ara

Tabii ki al mutlaka doktor takibinde olmalısın me kadar erken o kadar iyi belki ilaç falan başlatır
tamam bu haftaicine almaya calısayım, zaten haftaya bayram giriyor araya. en kötü ihtimal hemen bayram arkasına giderim. gidince toptan hem kalp atısı hem kese görsem de beklemek zorunda kalmasam

Sabah ki menüm iyide benim sade peynirli tost ve zeytin çay.. Mideme iyi geldi düne kadar yumurta yiyordum şuan görmek istemiyorum. Bulantı öğleden sonra azalıyor demi kızlar. Sabaha göre iyim de
Evet canım öğlene doğru azalıyo öğleden sonra zaten acıktığımı farkediyorum avokado da yiyin mutlaka çok faydalı

Gögüslerimiz büyüdüğü için o halka da genişliyo olabilir mi acaba ben dün sporcu sütyenini çıkardım bugün ağrımaya başladı o iyi geliyordu
ya benimkiler estetikli oldugu icin ben gogusteki degisiklikleri tam farkedemeyebiliyorum bi o halkanin buyumesini farkettim bide yanlar aciyor iste o kadar

Bulantı başlamadan bende çok düzenli besleniyordum canım inşallah faydası olur bebişlere

Amin canım inşallahBu gün bende deniycem akşam yemek yemeyi

Dene kuzum.
Yağ
Baharat
Soğanlı
Sarımsaklı
Gaz yapan yiyecekten
Salçadan uzak dur

İşte bunlar da ne yoğurt makarna filan filan. O beni iyi tutuyor şükür
Bence bu akşam makarna Bir dene çok vitaminli olmasa da idare ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…