- 20 Nisan 2020
- 799
- 861
- 29
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.861
8 canm hic bulantim olmadı cok şükürMaşallah. Kaçtasınız şuan
8 canm hic bulantim olmadı cok şükür
Aynen bende canım bulantıya dair bi bişey yok,inşallah böylede devam eder.İlk hamileliğimde 6 aya kadar maf olmuştum çünkü ama sonra kesilincede bulantılar tutmayın beni oldu tam 30 kilo almıştımBii masallahnızı alırımm bende 0 bulanti canim ne isterse onu yiyorum ara ara midede yanma oluyo ama o önceden de vardi umursamıyorum insallah hep bu sekilde gecer
Allah kolaylk versn yavas yavs azalip yok olmaya başlar heralde hc yasamadm ilk bebisim benmde biraz sanslıym heralde bu konudaMaşallah. Ben 6.haftadan beri Allaha emanet yaşıyorum. Çok şükür azaldı gibi biraz ama. Sabahları hala 2 3 kez kusuyorum.
Hhadiya ozaman desene bu sayede fazla kilo da almıcaz gerci ben zayıfm sıkıntı degil kolay alıp verebiliyorum gebelikte ne olur bilmiyorumAynen bende canım bulantıya dair bi bişey yok,inşallah böylede devam eder.İlk hamileliğimde 6 aya kadar maf olmuştum çünkü ama sonra kesilincede bulantılar tutmayın beni oldu tam 30 kilo almıştım
Deneyeyim inşallah canım.sende de gaz var mi canım midemde çok fazla şişlik var benimDene kuzum.
Yağ
Baharat
Soğanlı
Sarımsaklı
Gaz yapan yiyecekten
Salçadan uzak dur
İşte bunlar da ne yoğurt makarna filan filan. O beni iyi tutuyor şükür
Bence bu akşam makarna Bir deneçok vitaminli olmasa da idare ederiz
Bende dün içtim sanki midemde gaz yaptı gibi geldi banaHer akşam uyumadan önce kefir içmeyi de deneyebilirsiniz kızlar baya faydali
Aynen canım benimde Allahtan kilo gidiyo hemen Yoksa yemiştim ayvayı yaniiHhadiya ozaman desene bu sayede fazla kilo da almıcaz gerci ben zayıfm sıkıntı degil kolay alıp verebiliyorum gebelikte ne olur bilmiyorum
Allah kolaylk versn yavas yavs azalip yok olmaya başlar heralde hc yasamadm ilk bebisim benmde biraz sanslıym heralde bu konuda
Deneyeyim inşallah canım.sende de gaz var mi canım midemde çok fazla şişlik var benim
peki canım sen keseyi ve kalp atısını ne zaman duymustunbenim 1 gun gece 2298 cikmisti normal canim
Ben de bi sıkıntı yaratmadı canım az tüketmeye çalış rahatsız etmesin ama faydası çok yararlanmaya çalışmakta fayda var hatta mayasını bulursam evde kendim yapicam:))Bende dün içtim sanki midemde gaz yaptı gibi geldi bana
4+3te keseyi gordum 5+6 da kalp atisini duydum canimpeki canım sen keseyi ve kalp atısını ne zaman duymustun
Migrosta mayası vardı yanlış hatırlamıyorsamBen de bi sıkıntı yaratmadı canım az tüketmeye çalış rahatsız etmesin ama faydası çok yararlanmaya çalışmakta fayda var hatta mayasını bulursam evde kendim yapicam:))
maaşallah. allah sağlıkla kavuştursun inşallah. bakalım bizim nasıl olcak :)4+3te keseyi gordum 5+6 da kalp atisini duydum canim
Maşallah canım Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah.Doktoruna danıştınmı canım peki o ne dioKızlar ben bugün doktora gittim 9+4 olduk çok şükür 2 hafta sonra 2 Li tarama testi için gel dedi yaptırmak istiyorsan dedi ne yapsam bilemiyorum siz yaptıracakmısınız?