2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bii masallahnızı alırımm bende 0 bulanti canim ne isterse onu yiyorum ara ara midede yanma oluyo ama o önceden de vardi umursamıyorum insallah hep bu sekilde gecer
Aynen bende canım bulantıya dair bi bişey yok,inşallah böylede devam eder.İlk hamileliğimde 6 aya kadar maf olmuştum çünkü ama sonra kesilincede bulantılar tutmayın beni oldu tam 30 kilo almıştım

Aynen bende canım bulantıya dair bi bişey yok,inşallah böylede devam eder.İlk hamileliğimde 6 aya kadar maf olmuştum çünkü ama sonra kesilincede bulantılar tutmayın beni oldu tam 30 kilo almıştım
Hhadiya ozaman desene bu sayede fazla kilo da almıcaz gerci ben zayıfm sıkıntı degil kolay alıp verebiliyorum gebelikte ne olur bilmiyorum

Deneyeyim inşallah canım.sende de gaz var mi canım midemde çok fazla şişlik var benim

Allah kolaylk versn yavas yavs azalip yok olmaya başlar heralde hc yasamadm ilk bebisim benmde biraz sanslıym heralde bu konuda

Evet ço az anne bu şekilde oluyormuş. Benim görümcem de hiçbir sıkıntı yoktu. Ne güzel sizin adınıza sevindim.
İnşallah biz de hızlıca atlatırız bu uyum sürecini.

Deneyeyim inşallah canım.sende de gaz var mi canım midemde çok fazla şişlik var benim

Felaket şekilde hem de kuzum. Karnım 4 5 aylık hamile karnı gibi. Sürekli gaz var. Afedersin çıkaramıyorum da. Sürekli geğirme hissi oluşuyor.
Ona Bi çözüm bulamadım henüz malesef.

Kızlar ben bugün doktora gittim 9+4 olduk çok şükür 2 hafta sonra 2 Li tarama testi için gel dedi yaptırmak istiyorsan dedi ne yapsam bilemiyorum siz yaptıracakmısınız?

Mesajları okudum genelde herkesin 6.hafta gibi başlamış bulantılar. Ben daha 4+1 oldum bugün başladı bulantı halsizlik baş dönmesi. İlk hamileliğimde bu kadar erken başlamamıştı diye hatırlıyorum. Daha dün öğrendim bugün bu haldeyim. Nasıl geçecek bu haftalar acaba

Kızlar ben bugün doktora gittim 9+4 olduk çok şükür 2 hafta sonra 2 Li tarama testi için gel dedi yaptırmak istiyorsan dedi ne yapsam bilemiyorum siz yaptıracakmısınız?
Maşallah canım Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah.Doktoruna danıştınmı canım peki o ne dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…