- 4 Mayıs 2020
- 757
- 907
- 31
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.781
Benimde kasım ayında sonlandı.inşallah bu sefer hepimiz için çok güzel geçer süreçMerhaba güzel annelerAllah nasip ederse ben de Ocak annesi olacağım Geçen hafta 4+0'da öğrendik, Şubat ayında ilk gebeliğim sonlandı maalesef, o yüzden bu sefer daha temkinliyiz, inşallah sağlıkla ilerler Aranızda benim gibi yakın zamanda kaybı olan var mı
Evet o ağrılar çok normal ben 5. Haftadayken daha da fazlaydı şimdi ara ara nadir giriyo bulantı sabahları kötü oluyo bi de öğlene kadar da sürüyo ilaç içmem gerekiyo zor tutuyorum kendimi ayyhhh sağlıklı olsunlar da her derdine razıyım ☺
Kahvaltının ne olduğunu unuttum artık canım kuru ekmek yiyorum.tuzlu bir salatalık yiyorum sadece günlerdir..akşamda içebilirsem bir kase çorba.Sağlıklı olsunlarda bu durumada alışacağız sanırım yavaş yavaşGünaydın kızlaarrrAahhh mide bulantısı mahvetti beni kendimi zor tutuyorum zar zor kahvaltı yapıp ilaç içtim sizde durumlar nasıl
Kuzu zaten depodan besleniyomuş bebek ben bulantı olana kadar badem ceviz fındık süt muz deli gibi yedim şimdi yiyemiyorum diye vicdan yapıyorum ama napim sabah kusmadan kahvaltı yapamıyorum ama öğleden sonra düzeliyo yine iştahsızım ama bulantı hafifliyoKahvaltının ne olduğunu unuttum artık canım kuru ekmek yiyorum.tuzlu bir salatalık yiyorum sadece günlerdir..akşamda içebilirsem bir kase çorba.Sağlıklı olsunlarda bu durumada alışacağız sanırım yavaş yavaş☺
Allah korusun zannetmiyorum kötü bişe olduğunu olsa kanaman ağrın falan olur heralde dua et içini ferahlat canımBenim bulantilarim nerdeyse gecti ya simdi de acaba ters bi durum mu var diye takiyorum kafaya
Kahvaltının ne olduğunu unuttum artık canım kuru ekmek yiyorum.tuzlu bir salatalık yiyorum sadece günlerdir..akşamda içebilirsem bir kase çorba.Sağlıklı olsunlarda bu durumada alışacağız sanırım yavaş yavaş
Benim bulantilarim nerdeyse gecti ya simdi de acaba ters bi durum mu var diye takiyorum kafaya
Hayırlı olsun. Anım kaç günün gectiselam kızlar. ben de bu sabah kaset testte pozitif gördüm. acile gidip kan verdim daha sonucu cıkmadı. eğer rabbim nasip ederse 2021 ocak annesi olacağım :)
Benim bulantilarim nerdeyse gecti ya simdi de acaba ters bi durum mu var diye takiyorum kafaya
insallah canimAllah korusun zannetmiyorum kötü bişe olduğunu olsa kanaman ağrın falan olur heralde dua et içini ferahlat canım
bugün gecikmenin 3. günü canım. 2 yıldır deniyorduk olmuyordu, inşallah doğrudur testimHayırlı olsun. Anım kaç günün gecti
nasil olacak boyle bilmiyorum ya her an bi tedirginlk dedigin gibi 9 ay gecmez boyleBugün ben de aynı moddayım bulantım olmadı sabah biraz tedirgin oldum ama böyle geçmez 9 ay diyerek düşünmemeye çalışıyorum
Hafif bi pembelik varsa doğrudur kuzum çok az olsa yeterbugün gecikmenin 3. günü canım. 2 yıldır deniyorduk olmuyordu, inşallah doğrudur testim
al benden de oo kadar domates salatalıkda yok sadece kuru ekmek çay :[Kahvaltının ne olduğunu unuttum artık canım kuru ekmek yiyorum.tuzlu bir salatalık yiyorum sadece günlerdir..akşamda içebilirsem bir kase çorba.Sağlıklı olsunlarda bu durumada alışacağız sanırım yavaş yavaş☺
inşallah canım ALLAH gönlüne göre versinHafif bi pembelik varsa doğrudur kuzum çok az olsa yeter
Yalnız bu yemek olayı hepimizde aynıymış.
5. Haftada gayet sağlıklı beslendim etler salatalar kuruyemişler.
6. Haftada aynı sizin gibi ekmek galeta patates içim kurudu hala da öyle devam ediyorum. Herkeste oluyor demek ki sulu yemek, et vs canım istemiyor.
Her gün eşimle türk kahvesi içerdik ondan da soğudum.
al benden de oo kadar domates salatalıkda yok sadece kuru ekmek çay :[