2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Allahım Bi kaç gündür de ne sıcak var demi
Donsuz gezicem yakında evde
Temmuz sıcakları gibiymiş şuan.
Yüzyılın en sıcak yazı bekleniyor

Ve biz o en sıcak yaza hamile olarak giriyoruz (herşeye rağmen binlerce şükür)

Gerçekten ben bütün evi gezip serin yer arıyorum uyuyacak

Selam kızlar herzaman sol kasıkta olan ağrı sizim son 3 gündür falan sağ tarafta. Ve böyle göbek kasik kısmında yanma hissediyorum bugün geriliyor karnım sanki derim genişliyor öyle bi sizlama yanma anlamadım. Bir de ikiz gebe var mı aramizdamerak ettim :))keşke rabbim bana da nasip etse

Merhaba kızlar ben de 4.01.2021 olarak hesapladım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bugün kalp atışını duydum minigimin

senin ikizmi canım :) benim tek ama dediklerin bendede var birde bu ara kaşıntı var karnımda

senin ikizmi canım :) benim tek ama dediklerin bendede var birde bu ara kaşıntı var karnımda
Yok canım yani bilmiyorum henüz ilk kontrolüne yani ultrasona çarşamba gideceğim
Yani ben çok yiyorum sanırım karnım sisiyor ve geriliyor ondan da olabilir .Hic mide bulantisi tiksinme vs yok suan maşallah boğazım iyi

aman maşalah böyle devam et inşallah bende kızımda 8.haftaya kadar iyiydim sonradan başladı :) bu erken davrandı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…