2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sizinle son adet tarihimiz ayni .sürekli mi oluyor ve şiddeti 10 üzerinden kac verirsiniz. Kasik batmalari normal ara ara banada oluyor uzun sürmüyor ve şiddet olarak en fazla 10 üzerinden 5 veriririm.
Lekelenme ve kanamanız yoksa korkmayın allah ın izniyle bişey yoktur .bol bol dinlenin
Ya ölemi aynımıyız sizinkide hayrlı olsunn 10 üzerinden 8 verebilirim bi anda ağrım başlıyor lekelenmem yok şükür ama bu derece ağrı normal mi ki 😥

2 kere baktordım canım ilk öğrendiğimde 7 mayıstı 129 çıktı 11 mayıs 752 çıktı sonrada gitmedim 10 nisan da adet tarihim başlangıcıydı en son adet tarihim 😥 2 gündür sağ tarafım da çok ağrım var korkuommm
Bence içinizi ferah tutun benimde adetime 2 gün kala öyle bir Ağrı başladı ki adet olucam sanıp Ağrı kesiciler bile aldım.
keseyi gördükten sonrasında da sadece sağ tarafımda bazende belimin sağ tarafında ağrılar oldu bende sizin gibi telaşlandım şu ana kadar anormal bir durun yaşamadım çok şükür 🙏🏼 İnşallah bundan sonra da olmaz Allah’ın izniyle
Sizde içinizi ferah tutun kötü düşüncelerden uzaklaşın :KK16:

Sizinle son adet tarihimiz ayni .sürekli mi oluyor ve şiddeti 10 üzerinden kac verirsiniz. Kasik batmalari normal ara ara banada oluyor uzun sürmüyor ve şiddet olarak en fazla 10 üzerinden 5 veriririm.
Lekelenme ve kanamanız yoksa korkmayın allah ın izniyle bişey yoktur .bol bol dinlenin
Benim de 2-3 kere oluyo günde ama gecio hemen

Bence içinizi ferah tutun benimde adetime 2 gün kala öyle bir Ağrı başladı ki adet olucam sanıp Ağrı kesiciler bile aldım.
keseyi gördükten sonrasında da sadece sağ tarafımda bazende belimin sağ tarafında ağrılar oldu bende sizin gibi telaşlandım şu ana kadar anormal bir durun yaşamadım çok şükür 🙏🏼 İnşallah bundan sonra da olmaz Allah’ın izniyle
Sizde içinizi ferah tutun kötü düşüncelerden uzaklaşın :KK16:
Korkuyor insan elimde değil bi de ilk gebeliğim tecrübesizim 😑 yarın olaydıda bi gideydim inşallh herşey iyi olur hayrlısı olur inşallh rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın 🤲🤲

X