- 28 Aralık 2019
- 593
- 560
- 31
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.661
evet canım 3 tane kayıptan sonra genetik testi yaptırmştm ocak ayında şimdi iğne ve coraspin kullanıyormSen de kan pıhtılaşması çıktı mı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım 3 tane kayıptan sonra genetik testi yaptırmştm ocak ayında şimdi iğne ve coraspin kullanıyormSen de kan pıhtılaşması çıktı mı canım
teşekkürler canım, clexan hiç bi eczanede yok diyor tüm eczacılar bulaniliyor musunuz siz? hatta şuan enox kullanıyorm o da yasaklanmş artk bulamazsnz dedi son kutuyu verirken eczacı2 kere alınmıyor doz atlayınca ben öyle biliyorum. Bende clexan kullanıyorum çünkü pıhtı bozukluğum olduğu için.
Yolk kesesinden sonra bos gebelik riski ortadan kalkiyo diye biliyorum bende 5+4 de gordum 6+1 'de kalp atsı goruldu belirtiye de taklma her hamilelik ayni olcak diye bise yok stres kaygıdan biraz uzak durAma hiç bir belirtim yok çok huzursuzum o yüzden
genetik testinden sonra yazılıyor iğne o testler yazamazMerhaba ,bu kan sulandırıcı iğneleri dr hangi testi yaptıktan sonra karar veriyor ? Bana yardımcı olabılırmısınız? Kardıyo tromboz gbı bır test yapacagını soyledı doktorum,bunun sonunda bana da verır mi acaba ?
İnşallah canım arefe günü gidicem kısmetseOrtadan bos gebelik riski kalkms oluyo 1 hafta sonra kalp atisı embriyo goruluyo canm benm de öyleydi
Yolk kesesinden sonra bos gebelik riski ortadan kalkiyo diye biliyorum bende 5+4 de gordum 6+1 'de kalp atsı goruldu belirtiye de taklma her hamilelik ayni olcak diye bise yok stres kaygıdan biraz uzak dur
cnm ben 2 gün önce doktora gittim keseyi gördk ama yolk kesesinden hiç bahsetmedi 15 gün sonra ya randevu al kalp atışı için dedi bu kadar? yolk kesesi nedir? ve ultrason fotosunda çıkar mı?Ortadan bos gebelik riski kalkms oluyo 1 hafta sonra kalp atisı embriyo goruluyo canm benm de öyleydi
Yolk kesesinden sonra bos gebelik riski ortadan kalkiyo diye biliyorum bende 5+4 de gordum 6+1 'de kalp atsı goruldu belirtiye de taklma her hamilelik ayni olcak diye bise yok stres kaygıdan biraz uzak dur
5 6 oyle bisey. Hepatit b c enfeksyn bisey varmi diye bakiliyo verdim sonucu netten gordum ama dr persmbe bakcakBide doktor kalp atışından sonra test isteyecekmiş doktor ne testleri bunlar kaç tüp kan alınıyor
Çok teşekkürler canım5 6 oyle bisey. Hepatit b c enfeksyn bisey varmi diye bakiliyo verdim sonucu netten gordum ama dr persmbe bakcak
Hayrli haberler alırsın inşallah
Bide fiyat ne kadar tutuyor5 6 oyle bisey. Hepatit b c enfeksyn bisey varmi diye bakiliyo verdim sonucu netten gordum ama dr persmbe bakcak
Hayrli haberler alırsın inşallah
Benim ailede var diye tedbir amaçlı verdi doktorum ahhh faydası olsun da bir ömür kullanırım yeterki yarasın bebeğeevet canım 3 tane kayıptan sonra genetik testi yaptırmştm ocak ayında şimdi iğne ve coraspin kullanıyorm
kesinlkle öylee inşallah kucağımıza almayı nasip etsn çok endişeleyim keseyi gördk ama kalp atışını görene kadr rahat edemicem sanırımBenim ailede var diye tedbir amaçlı verdi doktorum ahhh faydası olsun da bir ömür kullanırım yeterki yarasın bebeğe
Ben de aynı durumdayım son adet 12 nisan kese göründü ama kalp atışı bu cumartesi 3 düştüğüm olduğu için çok korkuyorumkesinlkle öylee inşallah kucağımıza almayı nasip etsn çok endişeleyim keseyi gördk ama kalp atışını görene kadr rahat edemicem sanırım
Canım ben dış gebelik geçirdim beta hah 1 kere mi bakıldıMeraba kızlar son adet tarihime göre ( 10nisan) 5 haftalık hamileyim. Daha keseyi göremedim en son geçen pazartesi değerim 752 çıkmıştı. 1 hafta sonra gel dedi doktorum. Ama sabahtan beri canım çok sıkkın. Sağ tarafımda dünden beri acayip ağrım bi anda bıçak batar gibi acım oluyor. Dış gebelikte de bi tarafta acı ağrı olurmuş şiddetli çok korkuyom ya benimde aynı şekilde sağımda acayip ağrın var 2 gündür. Bu normal mi yoksa sorun olduğunu mu gösteriyor
10 nisan sat benimde... cumartesi bize de haber et içimizi ferah tutalım Rabbim hayırlısını versin inşallahBen de aynı durumdayım son adet 12 nisan kese göründü ama kalp atışı bu cumartesi 3 düştüğüm olduğu için çok korkuyorum
Vericem kuzum kısmetse10 nisan sat benimde... cumartesi bize de haber et içimizi ferah tutalım Rabbim hayırlısını versin inşallah❤
2 kere baktordım canım ilk öğrendiğimde 7 mayıstı 129 çıktı 11 mayıs 752 çıktı sonrada gitmedim 10 nisan da adet tarihim başlangıcıydı en son adet tarihim 2 gündür sağ tarafım da çok ağrım var korkuommmCanım ben dış gebelik geçirdim beta hah 1 kere mi bakıldı
Sizinle son adet tarihimiz ayni .sürekli mi oluyor ve şiddeti 10 üzerinden kac verirsiniz. Kasik batmalari normal ara ara banada oluyor uzun sürmüyor ve şiddet olarak en fazla 10 üzerinden 5 veriririm.Meraba kızlar son adet tarihime göre ( 10nisan) 5 haftalık hamileyim. Daha keseyi göremedim en son geçen pazartesi değerim 752 çıkmıştı. 1 hafta sonra gel dedi doktorum. Ama sabahtan beri canım çok sıkkın. Sağ tarafımda dünden beri acayip ağrım bi anda bıçak batar gibi acım oluyor. Dış gebelikte de bi tarafta acı ağrı olurmuş şiddetli çok korkuyom ya benimde aynı şekilde sağımda acayip ağrın var 2 gündür. Bu normal mi yoksa sorun olduğunu mu gösteriyor
Kuzum bişey olmaz beta hcg iyi çıkmış onun ağrısı çok kötü oluyo durdurmaz insanı.ben yerinde olsam bi giderdim en azından kese görünüyor mu diye2 kere baktordım canım ilk öğrendiğimde 7 mayıstı 129 çıktı 11 mayıs 752 çıktı sonrada gitmedim 10 nisan da adet tarihim başlangıcıydı en son adet tarihim 2 gündür sağ tarafım da çok ağrım var korkuommm