2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
2 kere alınmıyor doz atlayınca ben öyle biliyorum. Bende clexan kullanıyorum çünkü pıhtı bozukluğum olduğu için.
teşekkürler canım, clexan hiç bi eczanede yok diyor tüm eczacılar bulaniliyor musunuz siz? hatta şuan enox kullanıyorm o da yasaklanmş artk bulamazsnz dedi son kutuyu verirken eczacı

Ortadan bos gebelik riski kalkms oluyo 1 hafta sonra kalp atisı embriyo goruluyo canm benm de öyleydi 😊
Ama hiç bir belirtim yok çok huzursuzum o yüzden
Yolk kesesinden sonra bos gebelik riski ortadan kalkiyo diye biliyorum bende 5+4 de gordum 6+1 'de kalp atsı goruldu 😊 belirtiye de taklma her hamilelik ayni olcak diye bise yok stres kaygıdan biraz uzak dur

Ortadan bos gebelik riski kalkms oluyo 1 hafta sonra kalp atisı embriyo goruluyo canm benm de öyleydi 😊
Yolk kesesinden sonra bos gebelik riski ortadan kalkiyo diye biliyorum bende 5+4 de gordum 6+1 'de kalp atsı goruldu 😊 belirtiye de taklma her hamilelik ayni olcak diye bise yok stres kaygıdan biraz uzak dur
İnşallah canım arefe günü gidicem kısmetse

cnm ben 2 gün önce doktora gittim keseyi gördk ama yolk kesesinden hiç bahsetmedi 15 gün sonra ya randevu al kalp atışı için dedi bu kadar? yolk kesesi nedir? ve ultrason fotosunda çıkar mı?

Meraba kızlar son adet tarihime göre ( 10nisan) 5 haftalık hamileyim. Daha keseyi göremedim en son geçen pazartesi değerim 752 çıkmıştı. 1 hafta sonra gel dedi doktorum. Ama sabahtan beri canım çok sıkkın. Sağ tarafımda dünden beri acayip ağrım bi anda bıçak batar gibi acım oluyor. Dış gebelikte de bi tarafta acı ağrı olurmuş şiddetli 😥😥çok korkuyom ya benimde aynı şekilde sağımda acayip ağrın var 2 gündür. Bu normal mi yoksa sorun olduğunu mu gösteriyor 😥

Meraba kızlar son adet tarihime göre ( 10nisan) 5 haftalık hamileyim. Daha keseyi göremedim en son geçen pazartesi değerim 752 çıkmıştı. 1 hafta sonra gel dedi doktorum. Ama sabahtan beri canım çok sıkkın. Sağ tarafımda dünden beri acayip ağrım bi anda bıçak batar gibi acım oluyor. Dış gebelikte de bi tarafta acı ağrı olurmuş şiddetli 😥😥çok korkuyom ya benimde aynı şekilde sağımda acayip ağrın var 2 gündür. Bu normal mi yoksa sorun olduğunu mu gösteriyor 😥
Canım ben dış gebelik geçirdim beta hah 1 kere mi bakıldı

Sizinle son adet tarihimiz ayni .sürekli mi oluyor ve şiddeti 10 üzerinden kac verirsiniz. Kasik batmalari normal ara ara banada oluyor uzun sürmüyor ve şiddet olarak en fazla 10 üzerinden 5 veriririm.
Lekelenme ve kanamanız yoksa korkmayın allah ın izniyle bişey yoktur .bol bol dinlenin

2 kere baktordım canım ilk öğrendiğimde 7 mayıstı 129 çıktı 11 mayıs 752 çıktı sonrada gitmedim 10 nisan da adet tarihim başlangıcıydı en son adet tarihim 😥 2 gündür sağ tarafım da çok ağrım var korkuommm
Kuzum bişey olmaz beta hcg iyi çıkmış onun ağrısı çok kötü oluyo durdurmaz insanı.ben yerinde olsam bi giderdim en azından kese görünüyor mu diye

X