2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Cinsiyeti hisseden var mı kızlar. Ben oğlumda daha test yaparken demiştim oğlum olacak diye. Bunda hissayatım kız ama kız istediğim içinmi böyle hissediyorum bilmiyorum
Hep erkek olduğunu hissettim, hissediyorum kız derlerse büyük şok yaşarım tabii ki rabbim sağlıkla versin gerisi boş ama hep oğlum olacak gibi hissediyorum

erkek hissediyorum ama his mi oyle istedigim icin mi bilmiyorum. Oldum olasi oglum olsun isterdim. Tabi kiz da olsa kabulum saglikli olsunda🙏🏻

kızlar liste yapıyorum 2021 ocak anneleri bana Kullanıcı adınız - yaş - tahmini doğum tarihiniz ileridede cinsiyet yazıcaz 🥰
Balkizin_annesiii - 27- 02.01.2021 -

JustAurora -32- 21.01.2021

Yeniyim, ama grubu uzun süredir takip ediyordum. İnsallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aliriz:emir_bebek:

Merhaba ,bu kan sulandırıcı iğneleri dr hangi testi yaptıktan sonra karar veriyor ? Bana yardımcı olabılırmısınız? Kardıyo tromboz gbı bır test yapacagını soyledı doktorum,bunun sonunda bana da verır mi acaba ?
Düşük sonrası incelemede kan pıhtılaşması çıktı. Hamile
teşekkürler canım, clexan hiç bi eczanede yok diyor tüm eczacılar bulaniliyor musunuz siz? hatta şuan enox kullanıyorm o da yasaklanmş artk bulamazsnz dedi son kutuyu verirken eczacı
oksapar kullanıyorum. Raporlu 10 kutu almıştık. Onu kullanıyorum

Benimde bu sabahtan beri migrenim tuttu deliricem artık ilacımı içemiyorum serumda taktıramıyorum maf oldum ben yaa

kizlar merhabalar cok aktif yazamiyorum ama takip ediyorum sozleri benimde ikinci gebeligim kesede gorundu ama ne bulantim var ne baska belirti carsamba kontrole gidicem bakalim ne diyecekler ilkinde bulantim olmustu insan korkuyor hayirlisi olsun tabi ama elde degil

kizlar merhabalar cok aktif yazamiyorum ama takip ediyorum sozleri benimde ikinci gebeligim kesede gorundu ama ne bulantim var ne baska belirti carsamba kontrole gidicem bakalim ne diyecekler ilkinde bulantim olmustu insan korkuyor hayirlisi olsun tabi ama elde degil
Günaydın herkese ben de de bişey yok kese göründü Cumartesi kalp için gidicem yolk keseside göründü ama huzursuzumm tabi

X