2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba kızlar Allah nasıp ederse bende Ocak annesiyim galiba sizlere bişey sormak istiyorum hangi ilaçları kullanıyorsunuz bu süreçte hangi folik asit dr önerdiği ilacla ilgili olumsuz şeyler okudum dönüş yaparsanız sevinirim...
merhaba hayirli olsun. Ben folidays kullaniyorum canim

Merhaba kızlar Allah nasıp ederse bende Ocak annesiyim galiba sizlere bişey sormak istiyorum hangi ilaçları kullanıyorsunuz bu süreçte hangi folik asit dr önerdiği ilacla ilgili olumsuz şeyler okudum dönüş yaparsanız sevinirim...
Hayırlısı olsun inşallah bende folıc-tro kullanıyorum bide je lcanım

Günaydın kızlar azönce yatakta karnıma çok kötü bir ağrı girdi ki o ağrıyla uyandım ama kısa sürdü 2 yada 3 saniyelik bi ağrıydı.İnşallah kötü giden bişeyler yoktur.Acaba crınona jel'den dolayımı oldu ağrı anlamadım.

Günaydın kızlar azönce yatakta karnıma çok kötü bir ağrı girdi ki o ağrıyla uyandım ama kısa sürdü 2 yada 3 saniyelik bi ağrıydı.İnşallah kötü giden bişeyler yoktur.Acaba crınona jel'den dolayımı oldu ağrı anlamadım.

Benim de ara ara şiddetli ağrılarım oluyor ayağa kalkınca filan kramp gibi kasıklarım sancıyor geçiyor 3-5 saniye sonra.

Yoktur inşallah bir terslik ben de yarın kontrole gideceğim şimdiden heyecan bastı 😀

Önceden nişanlıyken eşimi göreceğim zaman böyle oluyordu şimdi de bu minnağı göreceğim zaman 2-3 gün önceden başlıyor heyecanı 🤭💕

Az önce lavaboya gidince farkettim akıntımın rengi bir tuhaf hafif kahve gibi. Tam koyu da değil off kötü bişey değildir inşallah yarın randevum vardı bugün mü gitsem 😔

Az önce lavaboya gidince farkettim akıntımın rengi bir tuhaf hafif kahve gibi. Tam koyu da değil off kötü bişey değildir inşallah yarın randevum vardı bugün mü gitsem 😔

Kuzum hemen git.
Doktor bana kanun hiçbir rengini hamilelikte hoş karşılamıyoruz demişti
Benm de minik Bi kahverengi lekelenmem olmuştu.
Hemen yatış verdi
Progestan verdi.
Bidaha olmadı şükür
Ama ağlaya ağlaya gittim ağlaya ağlaya geldim.
Hiç aksatma imkanın varsa hemen git. 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

doktoruna ulaşabilmen mümkünse telefonda bir sor canım istersen .. hemen kötü düşünmeyelim inşallah bir terslik yoktur annesi

Kuzum hemen git.
Doktor bana kanun hiçbir rengini hamilelikte hoş karşılamıyoruz demişti
Benm de minik Bi kahverengi lekelenmem olmuştu.
Hemen yatış verdi
Progestan verdi.
Bidaha olmadı şükür
Ama ağlaya ağlaya gittim ağlaya ağlaya geldim.
Hiç aksatma imkanın varsa hemen git. 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

doktoruna ulaşabilmen mümkünse telefonda bir sor canım istersen .. hemen kötü düşünmeyelim inşallah bir terslik yoktur annesi

Ya kızlar aradım doktora ulaşamadım saat 4ten sonra bağlıyorlarmis doktora.

Ben zaten progestan hap kullaniyorum. Niye böyle oldu anlamadım.

Sabah randevum var zaten ama şimdi peçete koydum devam ederse öğleden sonra gideceğim yattım dinleniyorum. Hiç ağrım da yok ama anlamadım 😔

Ağlıyorum eşim de kızıyor evhamlısın aklına kötü şeyler getiriyorsun hemen diye ama napalim korkuyoruz işte.

Ya kızlar aradım doktora ulaşamadım saat 4ten sonra bağlıyorlarmis doktora.

Ben zaten progestan hap kullaniyorum. Niye böyle oldu anlamadım.

Sabah randevum var zaten ama şimdi peçete koydum devam ederse öğleden sonra gideceğim yattım dinleniyorum. Hiç ağrım da yok ama anlamadım 😔

Ağlıyorum eşim de kızıyor evhamlısın aklına kötü şeyler getiriyorsun hemen diye ama napalim korkuyoruz işte.

Kuzum benim hiç korkma
Ben de korkumdan ağlamıştım bir sürü.
Yat sadece
Hatta ayaklarının altına minder koy.
Sıvı tüket bol bol yapabiliyorsan.
Dua et
Elini karnına koy bebeğinle konuş
Sen çok güçlüsün sıkı sıkı tutun bana.
Ben burdayım yalnız değilsin de ona.
Akıntın pembe kırmızıya dönerse eğer 4ten önce başka bir doktora da olsa gitmeye çalış.

Çok geçmiş olsun.
Stresini azalt ama
Olumsuz etkiler 🤗
Güzel düşün annesi.
Belki yer açıyordur kendine kılcal damarlar çatlamıştır.

X