2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba kızlar artık ben de allah nasip ederse ocak annesi olacağım 😍 son adet tarihim 10 nisan . Bugün kan tahlilim hcg1855 cıktı .sonuçlar öğleden sonraya kaldığı için doktora gösteremedim
. Folikasit falan neye göre başlanıyor bilgisi olan?
hayırlı olsun🤗Folikasite başlaman gerekiyor diye biliyorum canım.bebeğin beyin ve omurilik gelişimi için önemli.

Tebrik ederimmm.minnacık ya nasıl bir mucize gözlerim doldu görüntüyü görünce🤗darısı bize inşallah

Amin kuzum inşallah 🥰🥰
Ay ben de pıt pıt o sesleri duyunca ağlamamak için zor tuttum kendimi ❣️
Rabbim size de göstersin inşallah 🥰🥰
Kalp atışını dinlemek için randevu aldın mı

Kızlar doktordan geliyorum.
Rahmin tersmiş🙈 ben şok.
Sorun olmuyormuş ama sağlak solak olmak gibi bişeymiş bu. (solağım Bi de ya herşeyim farklı resmen)
Vajinaldem bakınca kalp atışlarını duyduk.
Ortalama 120 ve üzeri olması gerekiyormuş
Benim 113 çıktı.
Henüz küçük olduğu için olabilir dedi.
6+4teyim şuan.
Haftaya tekrar randevu verdi.
Bugün inanılmaz kustum sanırım o etkiledi.
Onu da anlattım.
Bulantı kusma için ilaç verdi.
Oruç kesinlikle tutmuyorsun dedi.
Dua edin bize olur mu 🥰🥰
Sıkı sıkı tutunsun bebişim.
Aşağıdaki de ultrason görüntümüz.
Eki Görüntüle 2634633

Ay maşallah canım bebeğine 😍

Doktorlar ters rahimi normal bişey olarak gördüklerinden söylemiyorlar bile.

Ben senelerce kist için kadın doğuma gittim hatta ameliyat bile oldum, seneler sonra doktorun biri senin rahmin tersmis dedi 😀

Amin kuzum inşallah 🥰🥰
Ay ben de pıt pıt o sesleri duyunca ağlamamak için zor tuttum kendimi ❣
Rabbim size de göstersin inşallah 🥰🥰
Kalp atışını dinlemek için randevu aldın mı
Amin inşallah canım🤗ben cuma gitmiştim 4+5 ti normal ultrasonda kese görünmedi doktorda çok erken 1 hafta sonra gel bakalım dedi cuma doktor izinliymiş pazartesiye sıra bulduk o zaman 6+1 olacak kese görünür sanırım daha.umutlanmak istemiyorum

Ay maşallah canım bebeğine 😍

Doktorlar ters rahimi normal bişey olarak gördüklerinden söylemiyorlar bile.

Ben senelerce kist için kadın doğuma gittim hatta ameliyat bile oldum, seneler sonra doktorun biri senin rahmin tersmis dedi 😀

Ay inanamadım ben de duyunca. Karnımda bakınca anladı direk doktor.
Senin Rahmin ters dedi.
Hamilelikte düzeliyormuş ama
Sonra eski haline dönebilirmiş ya da düzelebilirmiş 🤗

Hayrlısı olsun inşallah ❣️❣️

Amin inşallah canım🤗ben cuma gitmiştim 4+5 ti normal ultrasonda kese görünmedi doktorda çok erken 1 hafta sonra gel bakalım dedi cuma doktor izinliymiş pazartesiye sıra bulduk o zaman 6+1 olacak kese görünür sanırım daha.umutlanmak istemiyorum

Kese görünür inşallah 🥰🥰
Ben de aslında direk kalp atışı için gitmemiştim.
Çok kusuyordum bilgi almaya gittim.
O sırada kontrol etti ve duyduk.
İnşallah sen de duyarsın görürsün bebeğini 🥰🥰🥰

Ay inanamadım ben de duyunca. Karnımda bakınca anladı direk doktor.
Senin Rahmin ters dedi.
Hamilelikte düzeliyormuş ama
Sonra eski haline dönebilirmiş ya da düzelebilirmiş 🤗

Hayrlısı olsun inşallah ❣❣

Tek dezavantajı ilk haftalar karından görünmüyor işte. Benim bu kontrolde de vajinal bakar yine diye tahmin ediyorum. Tek sorunumuz bu olsun inşallah 😊

Tek dezavantajı ilk haftalar karından görünmüyor işte. Benim bu kontrolde de vajinal bakar yine diye tahmin ediyorum. Tek sorunumuz bu olsun inşallah 😊

Amin inşallah 🤲🤲
Evet benim 2.kontrolüm bu.
İkisinde de Vajinalden baktı.
Görünmüyo şuan saklanıyor rahim ters diye dedi. 🥰🥰

Kasığımda ağrı yok ama belim kopacak gibi ayakta duramıyorum. Oturunca iyim sırt üstü yatamıyorum karnım rahatsızlık veriyor. Sağa sola yatamıyorum. Değişik bir sitil buldum o şekilde uyuyorum:) bel ağrısını ilk hamileliğimde yaşadım 5 aydan sonra bitmişti. Umarım bu o kadar uzun sürmez
Ben hatırlamıyorum canım ilk hamileliğimde varmıydı onda net hatırladığım sürekli bulantı olmasıydı bitirmişti beni bulantılar

Merhaba hanimlar herkese hayirli hamileilkler diliyorum rabbim tamamına erdirilmesi kucağımda almayi nasip eder
En kidemliniz ben oluyorum herhal 4. Geliyor yaşım 39 beklenmedik bi gebelik en küçüğüm 3 yaşında artık unumuzu eledik elegimizi aştık derken süpriz oldu psikolojik olrak çok üzüldüm çok kafayı taktım ama bugun kalb atislarini duyunca birazcık rahatladım ama tam anmaiyla hamilelik yeni bebek psikolojisine giremedim
Orucumu tutuyorum hatta midem bosken daha rahatım akşam yemekten sonra başlıyor bulanti bel agrim var göğüslerim hiç şişmedi ama uçları biraz agriyor adete göre 6+3 ama ultrason da 6+5 cikti bu arada ramazanda bi diyet grubuna girmiştim 3 kilo verdim ve devam ediyorum en azindan fazlalıklarım gidiyor şu an 61 kiloyum

Merhaba hanimlar herkese hayirli hamileilkler diliyorum rabbim tamamına erdirilmesi kucağımda almayi nasip eder
En kidemliniz ben oluyorum herhal 4. Geliyor yaşım 39 beklenmedik bi gebelik en küçüğüm 3 yaşında artık unumuzu eledik elegimizi aştık derken süpriz oldu psikolojik olrak çok üzüldüm çok kafayı taktım ama bugun kalb atislarini duyunca birazcık rahatladım ama tam anmaiyla hamilelik yeni bebek psikolojisine giremedim
Orucumu tutuyorum hatta midem bosken daha rahatım akşam yemekten sonra başlıyor bulanti bel agrim var göğüslerim hiç şişmedi ama uçları biraz agriyor adete göre 6+3 ama ultrason da 6+5 cikti bu arada ramazanda bi diyet grubuna girmiştim 3 kilo verdim ve devam ediyorum en azindan fazlalıklarım gidiyor şu an 61 kiloyum
Hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah

İnşallah nasip olursa benimde 10.01 gibi tarih ama henüz kalp atışlarını duymadım o yüzden umutlanmamaya çalışıyorum.aslında memnunuz fakat çok uzak o yüzden tayin hakkı dolunca beklemez gideriz diye düşünüyoruz.ben çakılıyım 4 yıl o yüzden duruyoruz şu an.
Anladım,hakkınızda hayırlısı inşallah,bende daha gitmedim doktora muhtemel dogum tarihi 14 ocak diyor hesaplayinca.Kalp atisi icon biraz bekleyip oyle gideyim dedim

X