- 9 Mayıs 2020
- 699
- 539
- 32
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.161
Testim önce silik çıktı daha sonra net şekilde çift çizgi oldu Dr a gittiğimde karın ultrasonuyla baktı keseyi gördü 4+5 iken kese 0,33 cm bu evrede kese çapını bilen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitlis hala aynı değişen bişey yok:) Biz en küçük ilcesinde yaşıyoruz.Bitliste 4 yıl yaşadık. İnsanları çok iyidir. Çok güzel dostluklar edinmiştim. Ama çok geri kalmış bir şehirdi. Şuan ne durumda bilemiyorum
inşallah yoktur ben 3 tane düşük yaşadığım için sık sık baktırıyorm bide iğne oluyorm bi yandan o yüzden cuma günü de doktora gidicem inş ultrason da çıkar Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin biz aynı gidiyoruz o zaman snnle, benm döngüm 30 gün de 1 snn 32 sanırım herşeyin hyırlısı inşallahBen de pazartesi verdim bir gün gecikmişti.. tekrar ölçmedim insallah bi sıkıntı yoktur..
benm de 4+5 hayırlı olsun ben cuma günü yani tam 5. haftamda gidicem doktora o yüzden bilmiyormTestim önce silik çıktı daha sonra net şekilde çift çizgi oldu Dr a gittiğimde karın ultrasonuyla baktı keseyi gördü 4+5 iken kese 0,33 cm bu evrede kese çapını bilen var mı
Sizin de hayırlı olsunbenm de 4+5 hayırlı olsun ben cuma günü yani tam 5. haftamda gidicem doktora o yüzden bilmiyorm
Sağol canım 5+1 deyiz bugün. Haftaya kalp atışı için gideceğiz. Her hafta aksiyon artık bizler içinYaa hayırlı olsun seninle aramızda 1 gün vardı.bende Pazartesi gidicem günler geçmiyor sanki
Bugun keseyi gorduk cok sukur buradaki yerimi saglamlastiriyorum
Ah o Bulantı lar hiç unutulur mu kalp atışı dan sonra başlamıştı 9. Hafta kusmalar neysek kısa sürmüştü 12. Haftada geçti gitti. Her hamilelik farkli tabi bunda nasıl olacak bilmiyorumBen hatırlamıyorum canım ilk hamileliğimde varmıydı onda net hatırladığım sürekli bulantı olmasıydı bitirmişti beni bulantılar
6 Nisan a göre değer düşük ama geç döllenme olduysa zaten iki güne bir katlanarak yükselmesi gerekiyorHerkese merhaba bende bugün katıldım gruba, sağlık ocağında kan verdim beta hcg 68 çıktı.Son adet tarihim 6 nisan doktor daha yüksek olması lazımdı ,geç döllenmedir belki dedi yarın kadın doğuma gideceğim bakalım herkes için hayırlısı olsun.
hımm teşekkürler yarın öğrenirim inş6 Nisan a göre değer düşük ama geç döllenme olduysa zaten iki güne bir katlanarak yükselmesi gerekiyor
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın valla hiç belli olmaz bakarsın erken gelir geç gelir bebişlerimiz ama sağlıklı gelsin de gerisi önemli değilHerkese merhaba insallah sağlıkla doğar bebislerimiz. Aralık anneleri grubuna takılıyorum.ama sanırım ben ocak annesi olcam son adet tarihine gore bebeğim 7 hafta 5 günlük ama ultrason boyutuna gore daha 6 hafta neredeyse. Bu durumda her an ocakta doğabilir bebeğim. Dualarınızı beklerim kızlar
İnşallah hepimiz hakkında hayırlısı olsunAnladım,hakkınızda hayırlısı inşallah,bende daha gitmedim doktora muhtemel dogum tarihi 14 ocak diyor hesaplayinca.Kalp atisi icon biraz bekleyip oyle gideyim dedim
2 gün varmış öyleyse ben nedense 1 gün gibi hatırladım canım benim 5+3 bu günHiç bir sıkıntı olmasında aksiyonlu geçsin 9 ayımızda razıyımSağol canım 5+1 deyiz bugün. Haftaya kalp atışı için gideceğiz. Her hafta aksiyon artık bizler için
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın valla hiç belli olmaz bakarsın erken gelir geç gelir bebişlerimiz ama sağlıklı gelsin de gerisi önemli değil
Benim de gazım çok hem kasıklarda hem belde ağrılarım var. Doktor çok normal aşırı olmadıkça sorun değil dedi. Bi de ağrı kesici falan hiç bi ilaç içme dedi.Arkadaşlar kasik batmalarim devam ediyor aşırı gaz var ayrıca bugün belime çok vurdu bunlar normal mi 4+5 im diyebiliriz
Normal ozaman dayanılmayacak gibi değil sonuçta. Yok canım ilaçlara uzağız bu dönem sıcak su ayaklarimin altina koydum şimdi rahatlattı o biraz teşekkürlerBenim de gazım çok hem kasıklarda hem belde ağrılarım var. Doktor çok normal aşırı olmadıkça sorun değil dedi. Bi de ağrı kesici falan hiç bi ilaç içme dedi.