2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba canım sanırım son adet tarihlerimiz aynı.. Ben pazartesi kan verdim benim 901 cıktı.. Çok mu yüksek adetim daha bir gün geçmişti..
canım ben cuma günü verdim adetim 1 gün gecikmişti cuma günü 409 çıktı dün verdim sabahtan 2719 çıktı bence yüksek değil kişiden kişiye farklılık gösterebliyor

Merhaba kızlar artık ben de allah nasip ederse ocak annesi olacağım 😍 son adet tarihim 10 nisan . Bugün kan tahlilim hcg1855 cıktı .sonuçlar öğleden sonraya kaldığı için doktora gösteremedim
. Folikasit falan neye göre başlanıyor bilgisi olan?
doktorunla görüşmelisin bunu canım
hayırlı uğurlu olsun 😍
bir an önce folik asite başla ama bence

Kızlar doktordan geliyorum.
Rahmin tersmiş🙈 ben şok.
Sorun olmuyormuş ama sağlak solak olmak gibi bişeymiş bu. (solağım Bi de ya herşeyim farklı resmen)
Vajinaldem bakınca kalp atışlarını duyduk.
Ortalama 120 ve üzeri olması gerekiyormuş
Benim 113 çıktı.
Henüz küçük olduğu için olabilir dedi.
6+4teyim şuan.
Haftaya tekrar randevu verdi.
Bugün inanılmaz kustum sanırım o etkiledi.
Onu da anlattım.
Bulantı kusma için ilaç verdi.
Oruç kesinlikle tutmuyorsun dedi.
Dua edin bize olur mu 🥰🥰
Sıkı sıkı tutunsun bebişim.
Aşağıdaki de ultrason görüntümüz.
15893778851572644052041788682363.jpg

Rahmin tersmiş🙈 ben şok.
Sorun olmuyormuş ama sağlak solak olmak gibi bişeymiş bu. (solağım Bi de ya herşeyim farklı resmen)
Benim 113 çıktı.
6+4teyim şuan.
Onu da anlattım.
Dua edin bize olur mu 🥰🥰
Eki Görüntüle 2634633
yaaaaaa minicikkkkk 😍😍😍😍
yarın ben de görebilecek miyim acabaaaa 🥰🥰🥰🥰 ay dua et ne olursun
maşallah 😍

Eczaneden gidip alıp başlasam çünkü randevu alamıyoruz ve gittiğim hastanede bana uzak ankara şehir hastanesi 25 hasta 1 doktor vardı 😥
ama kafamıza göre almak ne kadar doğru bilemeyeceğim. hepimiz farklı folik asitler kullanıyoruz bir şekilde randevu bulmaya çalışın gerekirse özele gidin bence

ama kafamıza göre almak ne kadar doğru bilemeyeceğim. hepimiz farklı folik asitler kullanıyoruz bir şekilde randevu bulmaya çalışın gerekirse özele gidin bence
[/QUOTE
Haklısın yarın hallecegim👍

Rahmin tersmiş🙈 ben şok.
Benim 113 çıktı.
6+4teyim şuan.
Onu da anlattım.
Dua edin bize olur mu 🥰🥰
Eki Görüntüle 2634633
Tebrik ederimmm.minnacık ya nasıl bir mucize gözlerim doldu görüntüyü görünce🤗darısı bize inşallah

Merhaba kızlar artık ben de allah nasip ederse ocak annesi olacağım 😍 son adet tarihim 10 nisan . Bugün kan tahlilim hcg1855 cıktı .sonuçlar öğleden sonraya kaldığı için doktora gösteremedim
. Folikasit falan neye göre başlanıyor bilgisi olan?
hayirli olsun canim allah kucagina almayi nasip etsin. folik asiti herkesin kullanmasi gerekiyor hatta hamilelikten once baslanmasi gerekiyor aslinda

Eczaneden gidip alıp başlasam çünkü randevu alamıyoruz ve gittiğim hastanede bana uzak ankara şehir hastanesi 25 hasta 1 doktor vardı 😥
bence baslayabilirsin ben hamile kalmadan once baslamistim dr markasini bile sormadi devam et dedi hepsi birbirinin muadili zaten

kızlar benim kasıklarımda ağrım oluyo birde belimde aynı durumu yaşayan varmı aranızda

Benim oluyor başlarda daha şiddetliydi kasık ağrısı hala sol tarafım sancıyor.

Doktora söyleyince progestan verdi biraz rahatlatır dedi gerçekten ilk zamanlardaki regl ağrısı gibi olan ağrım azaldı.

X