2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Camim valla bende bu ay ne zaman oldu kaç defa oldu hiç hatırlamıyorum yani dikkat etmedim yinede adet yaklaşınca işte ya olduysa diye yani 5 aydı yumurta takibi yapıyorduk tedavi görüyordum o aylarda olmadi bu aymi olcak diyorum işte nasip oldumu RABBİM ol dedi mi olur
en son 1 martta doktoruma gittim regliyken.
rahmim berbat haldeydi
üzüldük ben ağladım ne yaparsak olmuyor bıktım dedi adam. hayatımda bu kadar inatçı yumurtalık görmedim dedi.
tüp bebeği düşünmeye başlayın artık çok yıprandın dedi.
30 martta son kez regl olmuşum zaten salgın vs derken gitmedim doktora. eşimle de yazın duruma göre tüp bebek yaptırırız artık deyip konuyu kapattık.
30 nisanda adet olmayınca kafam rahatlasın diye test yaptım. şok olduk.
yıllardır diyorlardı kafanızda bitirdiğinizde hamile kalacaksınız diye inanmıyordum.
gerçekten en karanlık andan sonra geliyormuş aydınlık 😊

Kizlar bişey soracağim.Oruç tutmaya devam eden varmı benim gibi.Henüz bulantım vs olmadiği icin ve iyi hissettiğim için devam ediyorum.Doktora sorabilen oldumu bu durumu aranızda
dün gece konuştuk biz bunu aslında bir iki sayfa geriye bakabilirsin canım.
bana yasakladı doktorum ama aramızda tutanlar var

en son 1 martta doktoruma gittim regliyken.
rahmim berbat haldeydi
üzüldük ben ağladım ne yaparsak olmuyor bıktım dedi adam. hayatımda bu kadar inatçı yumurtalık görmedim dedi.
tüp bebeği düşünmeye başlayın artık çok yıprandın dedi.
30 martta son kez regl olmuşum zaten salgın vs derken gitmedim doktora. eşimle de yazın duruma göre tüp bebek yaptırırız artık deyip konuyu kapattık.
30 nisanda adet olmayınca kafam rahatlasın diye test yaptım. şok olduk.
yıllardır diyorlardı kafanızda bitirdiğinizde hamile kalacaksınız diye inanmıyordum.
gerçekten en karanlık andan sonra geliyormuş aydınlık 😊
Çok şükür RABBİM inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benim yumurtaliklar cok iyi ilacla destekliyoruz yine olmuyor esimin tesleei benim hormon teslerim rahim filmi hersey normal cıktı işte nasip kısmet bir kızım var çok şükür 3.5 yıl sonra geldi şimdi 4 yaşında yine olmuyor

Çok şükür RABBİM inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benim yumurtaliklar cok iyi ilacla destekliyoruz yine olmuyor esimin tesleei benim hormon teslerim rahim filmi hersey normal cıktı işte nasip kısmet bir kızım var çok şükür 3.5 yıl sonra geldi şimdi 4 yaşında yine olmuyor
bak ne güzel bir evladınız var kendinizi gebe kalmaya kaptırıp ondan ilginizi çekmeyin unutun bakın hemen hamile kalacaksınız 😊

Hayır,bikaç hafta bekleyip hem kalp atışınıda duyalım dedim.
mecburi hizmetten doğuda yaşıyoruz.Kücük bir ilcede.1 saat uzaklıkta hastane var malesef.
2.5 yaşındada kızım var.
Uzun zamandır okul tatil olunca (ogretmenim)uzun süre onu bırakıp gitme kaygisi var.Çok alıştı evde olmama malesef.
burda ailelerden kimsede yok.Korornadan dolayı kızımıda götüremiyorum.
Bakıcı ablamızla ufak alıstırmalara başlayip öyle gideceğim bakalım.
Zaten şimdi gitsem kalp atişi alamam ki.
Folik asite başladım şuan icin.
Bende öğretmenim ve doğu görevi yapıyorum😣memleketimden 1600 km uzaktayım.Allah yardımcımız olur inşallah bu süreçte

bak ne güzel bir evladınız var kendinizi gebe kalmaya kaptırıp ondan ilginizi çekmeyin unutun bakın hemen hamile kalacaksınız 😊
Yok çok şükür ondan ilgimiz azalmış değil onun bir kardeşi olsun çok istiyoruz yani kızım 6 ay olduktan sonra ne olsun ne olmasin diye hiç dikkat etmedim kendi haline bıraktık işte iki senedir istiyoruz her şeyin hayırlısı

Kızlarr sormak için biraz erken olabilir ama unuturuz belki sonra 🙈kaç kiloyla hamile kaldınız??

Ben de yazayım da moraliniz yerine gelsin kızlar, maşallah hepiniz incecikmişsiniz 😀

61 ile başladım ama kaç ile doğuma giderim bilmiyorum çok meyilliyim kilo almaya.

Ama takıyor musun derseniz yok tabiki hala biseyler yerken yazıyorum bunları 🤭

Tabi sağlık açısından aşırıya da kaçmak istemiyorum ama ne kadar başarılı olurum bilmiyorum.

Ben de yazayım da moraliniz yerine gelsin kızlar, maşallah hepiniz incecikmişsiniz 😀

61 ile başladık ama kaç ile doğuma giderim bilmiyorum çok meyilliyim kilo almaya.

Ama takıyor musun derseniz yok tabiki hala biseyler yerken yazıyorum bunları 🤭

Tabi sağlık açısından aşırıya da kaçmak istemiyorum ama ne kadar başarılı olurum bilmiyorum.
😂afiyet olsun canım bizim kilomuz arasında pek bi fark yok.seninkide çok değil bence☺️

X