2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende merak ediyordum bu konuyu canım iyi olmuş açtığın🙈bizde dün oturduk saatlerce araştırdık zararı olur mu kim ne demiş diye.daha önceki gebelikte kanama olana kadar kendi doktorumda yasaklamamıştı.araştırmalar sonucunda da şimdilik bir zararı olmadığına ikna olduk☺
valla bugun beni kimse tutamaz yetti beeee🤣

Karagullu Karagullu inşallah canım sen hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bende sadece akşamları üşüme oluyor bazende ayaklarım çok yaniyor soğuk yerlere basınca çok rahatlıyor her şeyin hayırlısı olsun
Çok.sagol.cnm benim Allah razı olsun inşallah kuzum ikimizede hayırlı gebelikler nasip ettsin Allah'ım sağlıkla kucağımıza alalm

canım bu pek gebelik belirtisi değil gibi. ben hiçbir belirti yaşamadım sadece adet belirtilerim başladı ertesi gün hala olmayınca test yapıp öğrenmiştim.
yani çok zorlayacak olursam yüzüm kıpkırmızıydı sadece o var bariz ama yanıyordu kıpkırmızı.
Aslında evet benzemiyor ama işte bir umut belki yaşayan vardur diye her şeyin hayırlısı olsun inşallah Nasipte kısmete varsa gelmiştir zaten

Aslında evet benzemiyor ama işte bir umut belki yaşayan vardur diye her şeyin hayırlısı olsun inşallah Nasipte kısmete varsa gelmiştir zaten
bak ben ilk defa bu ay takmadım hiç kafaya. sadece adet bekledim.
ovulasyona dikkat etmedim falan.
şaşırıyorum kendime ne ara bir ay olmuş ne ara denemişiz de hamile kalmışım diye

Sanırım sen 9 ayın sonunda anca benim kiloma gelirsin canım ne güzel 😄ben 58 le hamile kaldım şimdi 57.5 olmuşum sonum kaçla bitecek çok merak ediyorum 😒
ben oldum olasi hep cok zayifim malesef. Hatta esim gecen gun krizi firsata cevir hamilelikte aldigin kilolari verme normal olursun dedi😁

bak ben ilk defa bu ay takmadım hiç kafaya. sadece adet bekledim.
ovulasyona dikkat etmedim falan.
şaşırıyorum kendime ne ara bir ay olmuş ne ara denemişiz de hamile kalmışım diye
Camim valla bende bu ay ne zaman oldu kaç defa oldu hiç hatırlamıyorum yani dikkat etmedim yinede adet yaklaşınca işte ya olduysa diye yani 5 aydı yumurta takibi yapıyorduk tedavi görüyordum o aylarda olmadi bu aymi olcak diyorum işte nasip oldumu RABBİM ol dedi mi olur

X