2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Niye kimse cevap vermedi 😔 hiç bi fikriniz yokmu
[/QUOTE
Cnm bende 5haftaik hmileym.acayip.usuyrm.2kat Polar yün yorganla yatyok düşün dün doktora gttim hamilelikte olabilir dedi bide demir eksikligim vardı biraz ondanda olabiliyormuş.insallaj seninkide hamilelik belirtisidr cnm

Ya kizLar bende çok kötü şişlik var 2 lokma yemek yedim sanki dünyalari yemişm gbi gelip uzandm dinleniyorum nefesim zorlaşiyr snki normalmi mide bulantısı kusma ağrı hiç birsyde yok vardı kaç güne kadr dündendir yok ?

O şişlik bende de var 2 haftadır. Göbeğim baya 4 aylık gibi 🤦 Normalde regl olacağım zaman böyle şişerdim sonra inerdi o şişkinlik, bu defa kaldı 😀

Ve dediğin gibi nefes darlığı var sanki en ufak şeyde soluk soluğa kalıyorum ama bende demir eksikliği filan vardı ondan olabilir diyorum.

O şişlik bende de var 2 haftadır. Göbeğim baya 4 aylık gibi 🤦 Normalde regl olacağım zaman böyle şişerdim sonra inerdi o şişkinlik, bu defa kaldı 😀

Ve dediğin gibi nefes darlığı var sanki en ufak şeyde soluk soluğa kalıyorum ama bende demir eksikliği filan vardı ondan olabilir diyorum.
Bnde de vardr büyük ihtimal bacaklarım agriyr sürekli kilomda az olabilir kalp atışları da duysaydk hayirlisiyla bı içim ferahlardi

kizlar bisey sorucam ya utanarak🙈 cinsel yasantiniz ne alemde ara mi verdiniz yoksa devam mi? Esim endise duydugu icin biz ara verdik ama sanirim normale donucez artik
heh benim konu bu 😂
eşim bana anne gözüyle baksın istemem asla
benden uzaklaşmasın beni hala arzulasın vs isterim o yüzden benim konu dedim 😂
ya canım ben progestan kullanmıyorum kanamam lekelenmem falan da yok ya
hatta rahim ve kese de iyi durumda diye riskli gebelik durumunda değilmişim
doktorum o yüzden haftada ikiyi geçmesin ve sakın içeriye boşalma olmasın dedi.
ama en ufak bir kanama görürsen kesiyoruz demeyi de ihmal etmedi.

benibekleyin benibekleyin kuzum benim de gögüslerim inanılmaz acıyo gece sağdan sola hareket ederken bile sanki ameliyat olmuşum da yara olmuş gibiydi ki hala acıo ben çözümü şu sporcu sütyenlerde buldum o sabit tuttuğu için dün gece rahat uyudum acıdı yine ama eskisi gibi değildi biz dün kalp atışını duyduk ritmi çok yüksek olmasa da doktor bu haftada normal dedi hastanede iğnem vardı gitmişken doktorumuzu da görelim dedik kese aşağıya yerleşmişti şükürler olsun yukarı doğru gelişmiş kese altında hafif kanama vardı o da gitmiş dün eve uçarak geldim rabbim kimseye evlat hasreti vermesin inşallah siz de güzel haberler alırsınız ❤❤
yaaaaa yerimmmm harika bir haber maşallah tam olarak kaçıncı gündü senin unuttum şu an kuzum kusura bakma. 😍😍😍
ya ben de alayım bari onlardan korkudan gece uyuyamıyorum bile

heh benim konu bu 😂
eşim bana anne gözüyle baksın istemem asla
benden uzaklaşmasın beni hala arzulasın vs isterim o yüzden benim konu dedim 😂
ya canım ben progestan kullanmıyorum kanamam lekelenmem falan da yok ya
hatta rahim ve kese de iyi durumda diye riskli gebelik durumunda değilmişim
doktorum o yüzden haftada ikiyi geçmesin ve sakın içeriye boşalma olmasın dedi.
ama en ufak bir kanama görürsen kesiyoruz demeyi de ihmal etmedi.
bana da progestan falan vermedi riskli bi durumda gormedi. Zaten fazla iliski yok dedi hic olmasin demedi. El mahkum kabul edecek bugun🙈🙈

kızlar saçmalayın ne o dükkanı kapattık bekleyiversin falan. 😊
ciddi değildiniz dimi?
ya ben ev arkadaşı gibi olamam sanırım.
geri dönülmez hasarlara yol açabilir bu evlilik için
hem tek yol içeri girmesi değil ki başka şekilde de mutlu olabilirler. 👻👻
bence eşlerinizi ve kendi isteklerinizi ihmal etmeyin derim 😊

kızlar saçmalayın ne o dükkanı kapattık bekleyiversin falan. 😊
ciddi değildiniz dimi?
ya ben ev arkadaşı gibi olamam sanırım.
geri dönülmez hasarlara yol açabilir bu evlilik için
hem tek yol içeri girmesi değil ki başka şekilde de mutlu olabilirler. 👻👻
bence eşlerinizi ve kendi isteklerinizi ihmal etmeyin derim 😊
katiliyorum👍 esimle arayi acmak istemiyorum hic dr yasaklamadikca belki daha az olur ya da daha zorlamadan ama bi sekilde devam etmeli diye dusunuyorum.

katiliyorum👍 esimle arayi acmak istemiyorum hic dr yasaklamadikca belki daha az olur ya da daha zorlamadan ama bi sekilde devam etmeli diye dusunuyorum.
hahaha bizim evde libidosu yüksek olan hep bendim zaten gebelikten midir nedir iyice fırladı 😂
muayneye gitmeden önce ben de tedbirli davrandım baktım eşim dünden meraklı beni anne gibi görmeye -adamın bakışları değişti şevkatle bakıyor artık 😂😂😂😂
eee dedim yeter ama

hahaha bizim evde libidosu yüksek olan hep bendim zaten gebelikten midir nedir iyice fırladı 😂
muayneye gitmeden önce ben de tedbirli davrandım baktım eşim dünden meraklı beni anne gibi görmeye -adamın bakışları değişti şevkatle bakıyor artık 😂😂😂😂
eee dedim yeter ama
sefkatle falan bakamaz gosteririm ona gununu🤣 bizde oyle bi durum yok neyseki🙈

yaaaaa yerimmmm harika bir haber maşallah tam olarak kaçıncı gündü senin unuttum şu an kuzum kusura bakma. 😍😍😍
ya ben de alayım bari onlardan korkudan gece uyuyamıyorum bile
Benimki erken döllenme normal SAT’ a göre 6+0 ama ilerde sanırım geçen hafta da kalp atışını gördük pıt pıt atıyodu ama sesini duyamamıştık inşallah gümbür gümbür duyarız 😍

Bu haberi aldığımızdan beri bizde de bir aksiyon yok eşim geçen haftalarda açıkça Askere yeni gitmiş gibiyim diye duruma tavrını belirtti zaten. Bana bakış açısı da değişti hissediyorum. Bakalım nasıl eskiye dönücez 😅

Bu haberi aldığımızdan beri bizde de bir aksiyon yok eşim geçen haftalarda açıkça Askere yeni gitmiş gibiyim diye duruma tavrını belirtti zaten. Bana bakış açısı da değişti hissediyorum. Bakalım nasıl eskiye dönücez 😅
ona minik sürprizler yapın 😂
ya illaki içeri girmesine gerek yok ki hem 😊
en azından sizinki durumu belirtmiş ben eşime yaklaşmasam eşim aylarca sesini çıkartmayacak türden.

Karagullu Karagullu inşallah canım sen hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bende sadece akşamları üşüme oluyor bazende ayaklarım çok yaniyor soğuk yerlere basınca çok rahatlıyor her şeyin hayırlısı olsun

inşallah canım sen hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bende sadece akşamları üşüme oluyor bazende ayaklarım çok yaniyor soğuk yerlere basınca çok rahatlıyor her şeyin hayırlısı olsun
canım bu pek gebelik belirtisi değil gibi. ben hiçbir belirti yaşamadım sadece adet belirtilerim başladı ertesi gün hala olmayınca test yapıp öğrenmiştim.
yani çok zorlayacak olursam yüzüm kıpkırmızıydı sadece o var bariz ama yanıyordu kıpkırmızı.

kizlar bisey sorucam ya utanarak🙈 cinsel yasantiniz ne alemde ara mi verdiniz yoksa devam mi? Esim endise duydugu icin biz ara verdik ama sanirim normale donucez artik
Bende merak ediyordum bu konuyu canım iyi olmuş açtığın🙈bizde dün oturduk saatlerce araştırdık zararı olur mu kim ne demiş diye.daha önceki gebelikte kanama olana kadar kendi doktorumda yasaklamamıştı.araştırmalar sonucunda da şimdilik bir zararı olmadığına ikna olduk☺️

X