2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba kızlar, benimde bebeğim tahmini 17 ocak doğumlu olucak büyük ihtimalle tabi inşallah sağlıklı ilerlerse. Dün adetimin 3. Günüydü hcg 965 progesteron 15,17 cıktı doktor keseyi cok küçük gördü bende görmeye calıstım ama göremedim:KK43: yarın tekrar hcg için kan vericem sizce değerlerim nasıl? 4+2 haftalık hamileyim

Merhaba kızlar, benimde bebeğim tahmini 17 ocak doğumlu olucak büyük ihtimalle tabi inşallah sağlıklı ilerlerse. Dün adetimin 3. Günüydü hcg 965 progesteron 15,17 cıktı doktor keseyi cok küçük gördü bende görmeye calıstım ama göremedim:KK43: yarın tekrar hcg için kan vericem sizce değerlerim nasıl? 4+2 haftalık hamileyim
tebrik ederim degerini gayet iyi bence

kizlar bisey sorucam ya utanarak🙈 cinsel yasantiniz ne alemde ara mi verdiniz yoksa devam mi? Esim endise duydugu icin biz ara verdik ama sanirim normale donucez artik

benibekleyin benibekleyin kuzum benim de gögüslerim inanılmaz acıyo gece sağdan sola hareket ederken bile sanki ameliyat olmuşum da yara olmuş gibiydi ki hala acıo ben çözümü şu sporcu sütyenlerde buldum o sabit tuttuğu için dün gece rahat uyudum acıdı yine ama eskisi gibi değildi biz dün kalp atışını duyduk ritmi çok yüksek olmasa da doktor bu haftada normal dedi hastanede iğnem vardı gitmişken doktorumuzu da görelim dedik kese aşağıya yerleşmişti şükürler olsun yukarı doğru gelişmiş kese altında hafif kanama vardı o da gitmiş dün eve uçarak geldim rabbim kimseye evlat hasreti vermesin inşallah siz de güzel haberler alırsınız ❤️❤️

Ya kizLar bende çok kötü şişlik var 2 lokma yemek yedim sanki dünyalari yemişm gbi gelip uzandm dinleniyorum nefesim zorlaşiyr snki normalmi mide bulantısı kusma ağrı hiç birsyde yok vardı kaç güne kadr dündendir yok ?

31BA24E3-CD3F-4BB3-A8E4-24F0C936E3E3.jpeg

benibekleyin benibekleyin bunun gibi olanlardan canım benimki beyaz askıları kalın ben de ne acılar çektim bununla rahatladı en azından

kizlar bisey sorucam ya utanarak🙈 cinsel yasantiniz ne alemde ara mi verdiniz yoksa devam mi? Esim endise duydugu icin biz ara verdik ama sanirim normale donucez artik
Bende ara verdim canım, biraz pimpirikli davranıyoruz sanırım :) Doktoruma danışıp öyle harekete geçeriz bizde

Bende ara verdim canım, biraz pimpirikli davranıyoruz sanırım :) Doktoruma danışıp öyle harekete geçeriz bizde
benim dr cok fazla cinsel iliski yok dedi ilk muayenede ama esim tamam 9 ay yok modunda🙈 Gecen muayenede de hicbisey soylemedi bizde sormadik. Ama riskli gebelik yoksa bi sakinca yokmus hep oyle soyluyorlar.

benim dr cok fazla cinsel iliski yok dedi ilk muayenede ama esim tamam 9 ay yok modunda🙈 Gecen muayenede de hicbisey soylemedi bizde sormadik. Ama riskli gebelik yoksa bi sakinca yokmus hep oyle soyluyorlar.
Aynen bir çok yerde okudum gebelikte sıkıntı yoksa cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz diye.. Gelecek kontrolümde sorarım bende.. Bizde de tam aksine ben 9 ay boyunca bana yaklaşma diyorum eşime :KK70: Eşimde sürekli soruyor ne zaman soracaksın doktora diye :KK70:

Aynen bir çok yerde okudum gebelikte sıkıntı yoksa cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz diye.. Gelecek kontrolümde sorarım bende.. Bizde de tam aksine ben 9 ay boyunca bana yaklaşma diyorum eşime :KK70: Eşimde sürekli soruyor ne zaman soracaksın doktora diye :KK70:
bizde tam tersi ben bisey olmaz diye aklina giriyorum🙈

Günaydın hanımlar adetime 5 gun var bu gün dikkatimi çekti kaç gündür ayaklarım yanıyor resmen görüntüde bişey yok ama şiş gibi hissediyorum bide akşamları çok üşüyorum akşam petekleri acsami diye düşündüm sizce bu havalarla akali yoksa hamilelik belirtisi olabilirmi saçma şeyler belki ama işte bir umut
Niye kimse cevap vermedi 😔 hiç bi fikriniz yokmu

Merhaba;
Bir süredir takipteyim Aralık sonu görünmesine rağmen buraya geldim 😌 21 nisanda kan verip pozitif sonucu görmüştüm iyice kesinleşene kadar kimseye duyurmadım😌 bu sabah kalp atışını duyduk çok şükür 🙏🏼 Bütün hamileleri tebrik ediyorum Herkesin sağlıcakla bu süreci geçirmesini ve isteyen herkesin de bebişlerini kucaklarına almalarını diliyorum 🙏🏼🙏🏼

X