2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Amin çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin inşallah hala çok şaşkınım 10 sene o kadar tedavi uğraş derken herşeyi bıraktım ve hiç ummadığım anda oldu 😀
Bende 3,5 yıldır uğraşıyordum en sonunda ummadığımız anda geldi 😊 bi kere oldu 1,5 yıl önce ama kalbi durdu inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım 😊

BEnimde cuma 5+5 oluyor kalp atışı için çağırdı beni Bana erken gibi geldi ama 4 + 4’te yolk ve keseyi gördük benimde bulantım hiç yok
Metabalar bende aranıza ktildim.Cnm benimde 5+5bugun gittim.bende duyulmadı kalp.atisi.2hafta sonra gel dedi inş duyarm.ozAmn gittiğimde kese gayet iyi dedi baklim. Hepimiz.icin hayırlısı bu arada benimde midem.bulanmiyor şimdilik.cok.sukur

BEnimde cuma 5+5 oluyor kalp atışı için çağırdı beni Bana erken gibi geldi ama 4 + 4’te yolk ve keseyi gördük benimde bulantım hiç yok
Maşallah senin erken görünmüş kese canım ben 4+5 te gittim normal ultrasonla kese görünmedi doktor erken dedi.vajinalde bakmadı 1 hafta sonraya randevu verdi.cuma doktor izin almış pazartesi gidicem bende inşallah.benim baya midem bulanıyor 2 gündür hiç keyfim yok.

Bende 3,5 yıldır uğraşıyordum en sonunda ummadığımız anda geldi 😊 bi kere oldu 1,5 yıl önce ama kalbi durdu inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım 😊
Maşallah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşallah aminn
Benim bi tane 10 yaşında çocuğum var ellerinizden öper ondan sonra olmadı tedaviler 3 defa tüp bebek denedim olumsuz sonuçlandı.Rabbimin bir bildiği varmış demekki inşallah burdaki erkesin sağlıkla ilerler gebeliği Rabbim her isteyenin kıcağını doldursun inşallah aminn

İyi geceler kızlar bu akşam dayanamadım iftardan sonra kan verdim.Değerim 151.7 çıktı adetimin 4 günüydü bugündoktorla görüştüm şuan çok yeni ultrasonla bakılsa bile belli olmaz 4 haftalık dedi ctsi günü tekrar kan tahlili vermemi istedi

İyi geceler kızlar bu akşam dayanamadım iftardan sonra kan verdim.Değerim 151.7 çıktı adetimin 4 günüydü bugündoktorla görüştüm şuan çok yeni ultrasonla bakılsa bile belli olmaz 4 haftalık dedi ctsi günü tekrar kan tahlili vermemi istedi
Hayırlı olsun cnm evet erken görünmez daha ama degerin iyi cnm inşallah sağlıkla.ilerler hepimizin gebeliği

hayırlı olsun 😍
evet benim vajinal göründüğünde değerim 2000lerdeydi
600 ken sormuştum doktora birkaç gün bekletmişti keseyi görmek için

İyi geceler kızlar bu akşam dayanamadım iftardan sonra kan verdim.Değerim 151.7 çıktı adetimin 4 günüydü bugündoktorla görüştüm şuan çok yeni ultrasonla bakılsa bile belli olmaz 4 haftalık dedi ctsi günü tekrar
Hayırlı olsun canım sağlıkla artsın inşallah değerin

Hayırlı olsun keseyi Gördünüzmü
Hayır,bikaç hafta bekleyip hem kalp atışınıda duyalım dedim.
mecburi hizmetten doğuda yaşıyoruz.Kücük bir ilcede.1 saat uzaklıkta hastane var malesef.
2.5 yaşındada kızım var.
Uzun zamandır okul tatil olunca (ogretmenim)uzun süre onu bırakıp gitme kaygisi var.Çok alıştı evde olmama malesef.
burda ailelerden kimsede yok.Korornadan dolayı kızımıda götüremiyorum.
Bakıcı ablamızla ufak alıstırmalara başlayip öyle gideceğim bakalım.
Zaten şimdi gitsem kalp atişi alamam ki.
Folik asite başladım şuan icin.

Maşallah senin erken görünmüş kese canım ben 4+5 te gittim normal ultrasonla kese görünmedi doktor erken dedi.vajinalde bakmadı 1 hafta sonraya randevu verdi.cuma doktor izin almış pazartesi gidicem bende inşallah.benim baya midem bulanıyor 2 gündür hiç keyfim yok.
Evet canım benim erken döllenme oldu büyük ihtimalle ondan erken göründü

Tutuyorum çok şükür canım ama bu gün hep uyudum neredeyse zorlanmaya başlıycam sanırım
benim doktorum çok kesin bir dille tutulmayacağı hakkında nutuk çekti bana. ilk 3 ay çok önemli ikinci trimesterde olsa neyse diye.
vücudunu asla iki saatten fazla susuz bırakma dedi ayrıca sık sık az ye gün içinde yoksa fenalaşabilirsin ve bu bebeğe de zarar verir demişti.
ben öğrenene kadar tuttum aslında çok da iyi gidiyordu ama doktor o şekilde konuşunca sonra kaza yaparım diye düşündüm.

X