- 4 Mayıs 2020
- 757
- 907
- 31
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.001
Bende sordum canım bu aşamada sıkıntı olmaz dedi benimki ama ben yine de gece ve gündüzlerimin yerini değiştirdim.imsak vaktine kadar uyanığım.şimdilik zorlanmadım ama zorlanırsam bende tutmayacağım.ben eğer gebelikte bir sıkıntı yoksa biraz doktorların iman kuvvetiyle alakalı olduğunu düşünüyorum açıkçası kararlarının.Çünkü hiç bi şey olmayacağını söyleyen proflarda var,kesinlikle tutulmamasını söyleyenlerde.benim doktorum çok kesin bir dille tutulmayacağı hakkında nutuk çekti bana. ilk 3 ay çok önemli ikinci trimesterde olsa neyse diye.
vücudunu asla iki saatten fazla susuz bırakma dedi ayrıca sık sık az ye gün içinde yoksa fenalaşabilirsin ve bu bebeğe de zarar verir demişti.
ben öğrenene kadar tuttum aslında çok da iyi gidiyordu ama doktor o şekilde konuşunca sonra kaza yaparım diye düşündüm.
aslında benim doktorum da öyle zor zamanlarımda hep veren Allah ben elimden geleni yapsam da vakti saati gelmeden olmaz diyordu.Bende sordum canım bu aşamada sıkıntı olmaz dedi benimki ama ben yine de gece ve gündüzlerimin yerini değiştirdim.imsak vaktine kadar uyanığım.şimdilik zorlanmadım ama zorlanırsam bende tutmayacağım.ben eğer gebelikte bir sıkıntı yoksa biraz doktorların iman kuvvetiyle alakalı olduğunu düşünüyorum açıkçası kararlarının.Çünkü hiç bi şey olmayacağını söyleyen proflarda var,kesinlikle tutulmamasını söyleyenlerde.
Bende bu akşam doktoruma sordum tutmaya devam edebilirmiyim die oda bana aynılarını söyledi.Yoksa bende zorlanmıyodumbenim doktorum çok kesin bir dille tutulmayacağı hakkında nutuk çekti bana. ilk 3 ay çok önemli ikinci trimesterde olsa neyse diye.
vücudunu asla iki saatten fazla susuz bırakma dedi ayrıca sık sık az ye gün içinde yoksa fenalaşabilirsin ve bu bebeğe de zarar verir demişti.
ben öğrenene kadar tuttum aslında çok da iyi gidiyordu ama doktor o şekilde konuşunca sonra kaza yaparım diye düşündüm.
günah olacağını sanmıyorum yapacak bir şey yokBende bu akşam doktoruma sordum tutmaya devam edebilirmiyim die oda bana aynılarını söyledi.Yoksa bende zorlanmıyodum
Canım senin doktorunun iman kuvvetine bi şey demek istemedim günaha girmeyim şimdi durduk yereaslında benim doktorum da öyle zor zamanlarımda hep veren Allah ben elimden geleni yapsam da vakti saati gelmeden olmaz diyordu.
sanırım biz iki sene bir ton tedavi denediğimiz ve olmadığı için şu an çok pimpirikli
zaten sey dedi senden çok ben istedim bu çocuğu resmen her hafta gel ben bu mucize çocuğu hep görmek istiyorum
hahahahahCanım senin doktorunun iman kuvvetine bi şey demek istemedim günaha girmeyim şimdi durduk yerehiç sıkıntısı olmayan kişiler üstüne farklı karar veren doktorlar için öyle düşünüyorum sadece.senin doktorun uzun zamandır seni tanıyor.öncesini biliyor tedbirli davranmak istemiştir o yüzden.dinimizde de hamile bayan illa tutacak diye bir kaide yok zaten.
Allah razı olsun canımhahahahah
ya evet her doktor farklı farklı ya da bizim sağlık durumumuza göre de konuşuyor olabilirler
maşallah bırakıyorum o zaman sana
ama ben hayatta tutamam artık doktor tut dese de
mide bulantıları aldı başını gidiyor hem de gün içinde hatta öğleden sonra akşamüstü fark etmiyor. zaten bir o, bir de göğüslerim acımasa hamile olduğumu unutucam
İnşallah aminngünah olacağını sanmıyorum yapacak bir şey yokinşallah borçlarımızı kapamaya ömrümüz yeter tek dileğim bu
Kasık ve bel ağrın geçti mi seninde canımhahahahah
ya evet her doktor farklı farklı ya da bizim sağlık durumumuza göre de konuşuyor olabilirler
maşallah bırakıyorum o zaman sana
ama ben hayatta tutamam artık doktor tut dese de
mide bulantıları aldı başını gidiyor hem de gün içinde hatta öğleden sonra akşamüstü fark etmiyor. zaten bir o, bir de göğüslerim acımasa hamile olduğumu unutucam
yani geçen hafta çok şiddetliydi bu hafta göğüs ve bulantı onun önüne geçtiKasık ve bel ağrın geçti mi seninde canım ☺Bende senle aynı durumdayım.gögüslerim fena acıyor
Bende aynıyım seninle..sağlıklı olsunlarda razıyım hepsineyani geçen hafta çok şiddetliydi bu hafta göğüs ve bulantı onun önüne geçti
ama şişkinlik devam
aa hadi ya hayırlısı olsn inşallahHadi ya içini ferah tut
Ben iyiki beta hcg yaptırmamışım bugün vetoyu yedim gelecek aylara artık
Benzer durumdayız bizde ailelerden uzaktayız oğlum evde hastaneye gitmek sıkıntı o kadar zor ki gurbette olmak.Hayır,bikaç hafta bekleyip hem kalp atışınıda duyalım dedim.
mecburi hizmetten doğuda yaşıyoruz.Kücük bir ilcede.1 saat uzaklıkta hastane var malesef.
2.5 yaşındada kızım var.
Uzun zamandır okul tatil olunca (ogretmenim)uzun süre onu bırakıp gitme kaygisi var.Çok alıştı evde olmama malesef.
burda ailelerden kimsede yok.Korornadan dolayı kızımıda götüremiyorum.
Bakıcı ablamızla ufak alıstırmalara başlayip öyle gideceğim bakalım.
Zaten şimdi gitsem kalp atişi alamam ki.
Folik asite başladım şuan icin.
Kesinlikle öyle.Benzer durumdayız bizde ailelerden uzaktayız oğlum evde hastaneye gitmek sıkıntı o kadar zor ki gurbette olmak.
hosgeldin canimMerhabalar ,
bende positivi gördüm sonunda ocak da dogucak inshallah saglikli bir sekilde ilerlerse.
Yalniz dün geceden beri kasik bölgesinde yanma var böyle sanki atesim varmis Gibi sicacik. Ama sadece kasik bölgesi
Bunu yasayan var mi aranizda normal mi?
Hosbuldum canim , ya bende anlamadim neyin nesidir diye . Acaba kasiklardaki kaslar cok calisiyor ondan mihosgeldin canim☺ Bende kasikta yanma olmadi hic midemde oluyor ara ara
bebek yerlesmeye calistigi icin olabilir canim rahimde genisliyor ondandirHosbuldum canim , ya bende anlamadim neyin nesidir diye . Acaba kasiklardaki kaslar cok calisiyor ondan mi
hadi yaa hayırlsı olsn önümüz de ki aylara nasipHadi ya içini ferah tut
Ben iyiki beta hcg yaptırmamışım bugün vetoyu yedim gelecek aylara artık