- 17 Ağustos 2010
- 6.673
- 4.041
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
Hayırlı olsun keseyi GördünüzmüBende aranıza katılayım:)
Nasipse ikinci kez anne olacağim.
Adetime 2 gün varken kan ve idrarda öğrendim.
5. haftalık olduk.Kalp atısı için bekliyorum bakalım:)
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallahSelam kızlar sanırsam bende hamileyim.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah aminnn
Amin çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin inşallah hala çok şaşkınım 10 sene o kadar tedavi uğraş derken herşeyi bıraktım ve hiç ummadığım anda olduGözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah
Bende 3,5 yıldır uğraşıyordum en sonunda ummadığımız anda geldiAmin çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin inşallah hala çok şaşkınım 10 sene o kadar tedavi uğraş derken herşeyi bıraktım ve hiç ummadığım anda oldu
Metabalar bende aranıza ktildim.Cnm benimde 5+5bugun gittim.bende duyulmadı kalp.atisi.2hafta sonra gel dedi inş duyarm.ozAmn gittiğimde kese gayet iyi dedi baklim. Hepimiz.icin hayırlısı bu arada benimde midem.bulanmiyor şimdilik.cok.sukurBEnimde cuma 5+5 oluyor kalp atışı için çağırdı beni Bana erken gibi geldi ama 4 + 4’te yolk ve keseyi gördük benimde bulantım hiç yok
Maşallah senin erken görünmüş kese canım ben 4+5 te gittim normal ultrasonla kese görünmedi doktor erken dedi.vajinalde bakmadı 1 hafta sonraya randevu verdi.cuma doktor izin almış pazartesi gidicem bende inşallah.benim baya midem bulanıyor 2 gündür hiç keyfim yok.BEnimde cuma 5+5 oluyor kalp atışı için çağırdı beni Bana erken gibi geldi ama 4 + 4’te yolk ve keseyi gördük benimde bulantım hiç yok
Maşallah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşallah aminnBende 3,5 yıldır uğraşıyordum en sonunda ummadığımız anda geldibi kere oldu 1,5 yıl önce ama kalbi durdu inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım
Senden de Allah razı olsun canımAyy gerçekten mi canım içime su serptin vallaAllah razı olsun.. Bazı yerlerde okuyorum falan öyle yazıyordu da ondan endişe duydum
Hayırlı olsun cnm evet erken görünmez daha ama degerin iyi cnm inşallah sağlıkla.ilerler hepimizin gebeliğiİyi geceler kızlar bu akşam dayanamadım iftardan sonra kan verdim.Değerim 151.7 çıktı adetimin 4 günüydü bugündoktorla görüştüm şuan çok yeni ultrasonla bakılsa bile belli olmaz 4 haftalık dedi ctsi günü tekrar kan tahlili vermemi istedi
hayırlı olsunİyi geceler kızlar bu akşam dayanamadım iftardan sonra kan verdim.Değerim 151.7 çıktı adetimin 4 günüydü bugündoktorla görüştüm şuan çok yeni ultrasonla bakılsa bile belli olmaz 4 haftalık dedi ctsi günü tekrar kan tahlili vermemi istedi
Hayırlı olsun canım sağlıkla artsın inşallah değerinİyi geceler kızlar bu akşam dayanamadım iftardan sonra kan verdim.Değerim 151.7 çıktı adetimin 4 günüydü bugündoktorla görüştüm şuan çok yeni ultrasonla bakılsa bile belli olmaz 4 haftalık dedi ctsi günü tekrar
Amin inşallah cümlemizinkini canımHayırlı olsun cnm evet erken görünmez daha ama degerin iyi cnm inşallah sağlıkla.ilerler hepimizin gebeliği
İnşalla çok sağolun cümlemizinkini inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla artsın inşallah değerin
Hayır,bikaç hafta bekleyip hem kalp atışınıda duyalım dedim.Hayırlı olsun keseyi Gördünüzmü
Tutuyorum çok şükür canım ama bu gün hep uyudum neredeyse zorlanmaya başlıycam sanırımhnnshn canım sen oruç tutuyor musun hala?
Evet canım benim erken döllenme oldu büyük ihtimalle ondan erken göründüMaşallah senin erken görünmüş kese canım ben 4+5 te gittim normal ultrasonla kese görünmedi doktor erken dedi.vajinalde bakmadı 1 hafta sonraya randevu verdi.cuma doktor izin almış pazartesi gidicem bende inşallah.benim baya midem bulanıyor 2 gündür hiç keyfim yok.
benim doktorum çok kesin bir dille tutulmayacağı hakkında nutuk çekti bana. ilk 3 ay çok önemli ikinci trimesterde olsa neyse diye.Tutuyorum çok şükür canım ama bu gün hep uyudum neredeyse zorlanmaya başlıycam sanırım