- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 28
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.021
tebrik ederim degerini gayet iyi benceMerhaba kızlar, benimde bebeğim tahmini 17 ocak doğumlu olucak büyük ihtimalle tabi inşallah sağlıklı ilerlerse. Dün adetimin 3. Günüydü hcg 965 progesteron 15,17 cıktı doktor keseyi cok küçük gördü bende görmeye calıstım ama göremedimyarın tekrar hcg için kan vericem sizce değerlerim nasıl? 4+2 haftalık hamileyim
sağol canım progesteron hakkında pek bilgim yok o yüzden merak ettim 4 haftalık için 15 iyi midir diyetebrik ederim degerini gayet iyi bence
onu bilemicem canim ya bilgim yoksağol canım progesteron hakkında pek bilgim yok o yüzden merak ettim 4 haftalık için 15 iyi midir diye
Bende ara verdim canım, biraz pimpirikli davranıyoruz sanırım :) Doktoruma danışıp öyle harekete geçeriz bizdekizlar bisey sorucam ya utanarakcinsel yasantiniz ne alemde ara mi verdiniz yoksa devam mi? Esim endise duydugu icin biz ara verdik ama sanirim normale donucez artik
benim dr cok fazla cinsel iliski yok dedi ilk muayenede ama esim tamam 9 ay yok modundaBende ara verdim canım, biraz pimpirikli davranıyoruz sanırım :) Doktoruma danışıp öyle harekete geçeriz bizde
Aynen bir çok yerde okudum gebelikte sıkıntı yoksa cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz diye.. Gelecek kontrolümde sorarım bende.. Bizde de tam aksine ben 9 ay boyunca bana yaklaşma diyorum eşimebenim dr cok fazla cinsel iliski yok dedi ilk muayenede ama esim tamam 9 ay yok modundaGecen muayenede de hicbisey soylemedi bizde sormadik. Ama riskli gebelik yoksa bi sakinca yokmus hep oyle soyluyorlar.
Biz bebek doğana kadar dükkanı kapattıkkizlar bisey sorucam ya utanarakcinsel yasantiniz ne alemde ara mi verdiniz yoksa devam mi? Esim endise duydugu icin biz ara verdik ama sanirim normale donucez artik
bizde tam tersi ben bisey olmaz diye aklina giriyorumAynen bir çok yerde okudum gebelikte sıkıntı yoksa cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz diye.. Gelecek kontrolümde sorarım bende.. Bizde de tam aksine ben 9 ay boyunca bana yaklaşma diyorum eşimeEşimde sürekli soruyor ne zaman soracaksın doktora diye
abbooovvv 9 ay miBiz bebek doğana kadar dükkanı kapattıkayyhh bişe mişe olur sonra vicdan azabı çekerim beklesin accık
olmaz kiz ne olacak bebisin haberi bile olmaz. Riskli degilse bi sorun olmuyomusKız bişe olur sonra korkarım ben
Ben de kaşık pozisyonunda olmalı diye okumuştum benim riskim geçti ama cesaret edemem heraldeolmaz kiz ne olacak bebisin haberi bile olmaz. Riskli degilse bi sorun olmuyomus
Eki Görüntüle 2634506
Niye kimse cevap vermediGünaydın hanımlar adetime 5 gun var bu gün dikkatimi çekti kaç gündür ayaklarım yanıyor resmen görüntüde bişey yok ama şiş gibi hissediyorum bide akşamları çok üşüyorum akşam petekleri acsami diye düşündüm sizce bu havalarla akali yoksa hamilelik belirtisi olabilirmi saçma şeyler belki ama işte bir umut